Brunnehagen 1

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 1 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Inom kort har vi en väldigt välplanerad, ljus minitvåa i gavelläge med härlig balkong till salu. Bostaden erbjuder ett fritt läge med lite insyn och har ett ljust kök, renoverat badrum samt en härlig balkong. Lägg där till en bra sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Belägen bra i området med 1 minut till hållplatsen som går in till centrum (ca 20 min). Dessutom fina naturområden och bra service vid Tuve torg.
Bostaden är hos föreningen registrerad som en 1:a.
Ring Jonas idag för mer information!

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 769 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
2
Byggår:
1971
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna tilltalande minitvåa med gavelläge och österbalkong. Bostadens hall erbjuder plats för avhängning till höger och till vänster finns tre praktiska garderober. Golvet består av parkett och väggarna är ljusa med en fondtapet mot badrummet.

Trevligt kök med matplats och utgång till balkong åt öst. Här är det ljusa, stilrena materialval med vit köksinredning och rostfria handtag. Mellan över och underskåp sitter ett mosaikliknande kakel. På golvet ligger ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt. Utrustningen här består av kyl och frys, spis med ugn samt fläkt.

Från köket nås bostadens härliga balkong belägen åt öst. Från balkongen kan du hålla koll på när bussen är på g in till Tuve för att vända och då vet du att det är dags att börja göra sig iordning om du ska med. Här har vi förmiddagssol. Föreningen är nu i ett skede då det planeras för utbyggnad av balkongerna. För just denna balkong handlar det om sökt bygglov för 40 cm utbyggnad mot dagens storlek samt inglasning. Erhålls inte bygglovet kommer balkongen åtminstone att glasas in och även bli något större tack vare ny modern design. Beslut om hur det blir i detta fall väntas under våren.

Vardagsrummet är rymligt med plats för stor soffgrupp med tv möbel om man så önskar. Här finns även möjlighet för ytterligare möblemang vid behov. Här är det helt fritt från insyn då det inte ligger något hus mot vardagsrumsfönstret. Golvet består av parkett och väggarna är målade i vitt.

Sovalkoven med fönster är perfekt tilltagen och rymmer en dubbelsäng (160 cm). Här kan du fördelaktigt sätta upp en skjutdörr för att skärma av helt. Även här ligger ek-parkett på golvet och vita målade väggar. Även detta rum är helt fritt från insyn.

Mitt i bostaden finner du ett stilrent, helkaklat badrum från stambytet 2011-12. Här ligger grå klinker på golvet och på väggarna sitter vitt kakel. Utrustningen består av badkar, vägghängd toalett, tvättställ, belyst spegelskåp och handdukstork. Här är även förberett för installation av tvättmaskin.

Hos föreningen är denna bostad registrerad som ett rum och kök.

Varmt välkomna att boka in er för visning av denna optimalt planerade mini-tvåa!

Bostaden är hos föreningen klassad som 1 rum + kök.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 769 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,13989%

Andel av årsavgiften

0,16726%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

-Balkong
Bostaden har en härlig balkong belägen åt öst med förmiddagssol

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö och det ska finnas lediga platser enligt Riksbyggen.

-TV/Internet
Föreningen erbjuder kabel-tv från Canal Digital med deras grundutbud. Vill man ha fler kanaler besök deras hemsida. Bredband levereras även det av Canal Digital eller via fiber från Bredbandsbolaget.
Besök: www.canaldigital.se och www.bredbandsbolaget.se för mer information.

-Tvättstuga
Ligger på gaveln i intilliggande bostadshus.

-Förråd
Bostadens förråd ligger markplan bredvid entrén.

-Övrigt
Just nu pågår diskussioner i föreningen om ev. utbyggnad av balkonger med inglasning. Inga beslut är tagna och för mer information angående detta kontaktas styrelsen eller mäklaren.

Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten som debiteras i efterhand på månadsavin. För elen finns ett förmånligt kollektivt elavtal och för varmvatten debiteras 65 kr/m³.

Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.

Cykelrum finns inom föreningen.

Bastu finns inom föreningen.

Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida:
http://www.tuve6.se/

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad