Skiftesgatan 8 A

Bilder

  • Såld!

Skiftesgatan 8 A , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

Här bor ni i ett av Göteborgs mest eftertraktade område med oslagbar närhet till shopping och kollektivtrafik. Välplanerad tvåa med exklusivt kök från HTH och maskinparken är välutrustad från Gorenje. Genomgående ljus ekparkett, vita väggar och spotlights i tak. Badrummet har förutom helkaklade ytor även golvvärme och dusch med glasväggar. För er som söker en bostad utöver det vanliga där mixen av gammalt och nytt är i perfektion är detta en bostad som måste upplevas. Här får du en välplanerad förpackning med allt du kan önska och med närhet till det mesta.

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 180 kr inkl värme och VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
1
Byggår:
1930

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Skiftesgatan 8 ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt. Här bor ni ett landshövdingehus från 1930 där hela fastigheten renoverades och föreningen skapades under 2016. Nyproduktion i en anrik förpackning.

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig och möblerbar hall som ni kan inreda utefter behov. En garderobsenhet ryms utan problem eller en skrivbordshörna för den som jobbar hemifrån. Vidare rakt fram möts ni av det rymliga badrummet med fönster som får in härligt dagsljus. Badrummet som är helkaklat med grå klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna har allt du kan önska. Inredningen består av en kommod, spegelskåp, wc, dusch med vikbara glasdörrar samt en golvvärme.

Vardagsrummet ligger i fil med köket, detta ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt och genomgående. Här ryms såväl soffgrupp som matbord och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från HTH har vita luckor och ovan bänkskivan i askgrå laminat sitter ett vitt kakel. Den gedigna rostfria maskinparken som är levererad av Gorenje erbjuder en inductionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd micro samt en kombinerad kyl och frys. De djupa fönsternischarna speglar den äldre landshövdingehus charmen som fanns förr.

I lugnt läge mot gården ligger bostadens sovrum som rymmer en stor säng och tillhörande möblemang. Spännande vinklar gör bostaden unik. Här finns förutom en oinredd klädkammare även två fristående garderober som går att flytta efter behag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 180 kr inkl värme och VA

Andel i föreningen

0,1058%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1930

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag/mekanisk frånluft i badrummen

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 45:3

Förening

Namn

Brf Skiftesgatan 8

Om föreningen

Fastigheten
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Brämaregården 45:3. Föreningen består av 13 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 473 m2. Fastigheten totalrenoverades och förvärvades under december 2016. Till fastigheten hör en innergård med planteringar, miljöstation och postfack.

Gemensamma utrymmen
Det finns en tvättstuga i källaren och till lägenheten hör även ett förråd beläget på gården.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med bergvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

13

TV och Bredband

Telia finns som leverantör av bredband, TV och telefoni. Bostadsrättsinnehavaren tecknar ett eget abonnemang.

Parkering

Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökan finns på www.goteborg.se.

Renoveringar

Utvändigt: Taket renoverades, nya 2-glasfönster med Argongas sattes in, fasaden byttes ut, nytt värmesystem, nybyggd tvättstuga, vinden gjordes om till bostäder, säkerhetsdörrar till samtliga bostäder. Vid förvärvet av fastigheten är entreprenaden besiktigad och slutförd.

Invändigt: Fastighetens alla lägenheter totalrenoverats och stod helt klara 15 december 2016. Lägenheterna fick nytt ytskikt, nytt kök (HTH) och nytt badrum. I samband med detta skedde stambyte. Självdrag i alla bostäder med mekanisk frånluft i badrum och kök. Paxfläktar i badrum och kolfilterfläktar i kök.

Föreningen planerar att köpa in trädgårdsmöbler till våren samt installera en tvättvask i tvättstugan.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

2326 kr

Pantsättningsavgift

1163 kr

E-post

brfskiftesgatan8@gmail.com

Övrigt

Föreningen godkänner andrahandsuthyrning.

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad