Brunnehagen 128

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 128 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Nu har vi ett tvåvånings gavelradhus till salu i populära Brunnehagen. Här har vi uteplats åt två väderstreck med kvällssolen vid entrén och förmiddagssol på baksidan. Bostaden är välvårdad men behov av uppfräschning finnes.
Lugnt barnvänligt läge utan biltrafik och garage i länga ingår.
Huset är förhandsbesiktigat.

118 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
6 540 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
166,6 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 325 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Av äldre modell med ljus luckor och gröna stommar. Utrustningen består av spis, fläkt och nyare kyl och frys i fullhöjd. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

Gäst-WC

Plastmatta och våtrumstapet, toalettstol, handfat, belyst spegel.

Badrum

Våtrumsmatta på golv och väggar, duschkabin, tvättställ, belyst spegel, badrumsskåp, toalett samt badrumsskåp.

Välkommen till detta välplanerade gavelradhus i två plan med stora möjligheter. Entrén nås via att du passerar via bostadens ena förråd, en vacker blomsterrabatt på högersidan och en härlig uteplats belägen åt väster med sol från sen lunch till kväll. Väl inne finns bra med utrymme för skor och jackor samt en platsbyggd garderob. Här har vi en ljus plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade ljust.

Bostadens välvårdade kök är av äldre modell och erbjuder en matplats för 4-6 personer invid fönster åt väst. Här är det genomgång så köket nås från både hall och vardagsrum. Köksinredningen går i vitt med gröna stommar och ett vitt kakel mellan över och underskåpen. Utrustningen består av diskbänk i aluminium, spis, fläkt samt nyare kyl och frys i fullhöjd. Förvaring och arbetsytor finns här gott om med skåp och bänkar på båda sidor. På golvet ligger en grön plastmatta och väggarna är tapetserade vitt.

Rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ samt utgång till uteplats åt öst. Här är det smak och behov som bestämmer hur det ska möbleras. Stort matsalsbord eller stor soffhörna? Det är en smaksak. En del boende i Brunnehagens radhus har delat av vardagsrummet och på så vis fått ett extra sovrum så den möjligheten finns också. På golvet här ligger vacker ekparkett och väggarna är tapetserade vitt. Bostadens andra uteplats nås från vardagsrummet och här är det dagens första soltimmar som avnjuts till en god frukost. Är solen för stark går det praktiskt att fälla ut markisen över sig, markiser finns för övrigt till samtliga bostadens fönster. Utanför den stenlagda uteplatsen som är omgärdad och insynsskyddad av en häck finns en liten gräsmatta perfekt dimensionerad för en tuff kubbmatch.

På entréplanet har vi även en gästtoalett med plastmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Utrustningen här består av toalettstol och handfat.

En trappa upp har vi bostadens mer privata avdelning med 3 sovrum, klädkammare och badrum. Är familjen stor finns här möjlighet till ytterligare ett sovrum direkt när man kommer upp från trappan eller så nyttjar ni det som en sällskapsyta.

Sovrum 1, stort och rymligt med plastmatta på golvet samt en ljus mönstrad tapet på väggarna.

Sovrum 2, mörk laminat på golvet och en ljus tapet på väggarna, här finns även 3 garderober.

Sovrum 3, mörk laminat på golvet och en röd mönstrad tapet på väggarna samt 3 garderoberr.

Klädkammare, praktisk klädkammare med klädstång som tar rejält med förvaring.

Badrum med en ljus våtrumsmatta på både väggar och golv. Här finns ett takfönster som släpper in härligt ljus. Utrustningen här inne består av duschkabin, tvättställ, belyst spegel, toalett, samt ett badrumsskåp.

Vid entrén erbjuds även en praktisk tvättstuga med plastmatta på golvet och målade väggar. Här inne finns en tvättmaskin, torkskåp, tvättho, praktiska förvaringsskåp samt en varmvattensberedare.

Huset är förhandsbesiktigat av OBM-gruppen och protokoll finns hos mäklaren. OBM-gruppen erbjuder en kostnadsfri genomgång över telefon men kan även mot en kostnad komma ut och gå igenom protokollet på plats. Då huset är ett dödsbo och begränsad insikt finns så kommer försäljningen att ske med total friskrivningsklausul.

Varmt välkomna att boka in er för en visning av detta gavelradhus med stor potential.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 april 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Här finns två stycken uteplatser. Den första är vid entrén belägen åt väst, stenlagd. Den andra nås från vardagsrummet och är belägen åt öst även denna stenlagd. Här kan skön markis fällas ut över uteplatsen och insynen minskas tack vare häcken framför.

Markiser finns till samtliga fönster.

Fastighetsbeteckning

Tuve 50:95

Övriga byggnader

-Förrådsbyggnad vid entrén om cirka 10m².

-Mindre förråd på baksidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 911 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 3 811 kr
Väg, samf: 11 600 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer. Samfälligheten: Avgiften är 2900 kr/kvartal varav 800kr är för garaget. Betalas kvartalsvis.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 609 000 kr, varav byggnadsvärde 842 000 kr

Summa pantbrev

266 300 kr

Tomt

Areal: 166,6 kvm
Tomttyp: Trädgård

Tomtbeskrivning

Baksidan erbjuder liten lättskött gräsmatta samt häck framför den stenlagda uteplatsen.
På framsidan är det stenlagd uteplats med en blommande rabatt på högersidan.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tuve GA:10
Är med i samfälligheten Grottan. Genom att man är med här får man vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, samt ett garage i länga (gavel). Avgiften är 2900 kr/kvartal varav 800kr är för garaget. Betalas kvartalsvis.

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad