Kvillegatan 23

Bilder

  • Såld!
  • Översikt från matbordet
  • Utsikt över innnergården från balkongen!
  • Planlösning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Kvillegatan 23 , C Hisingen Porslinsfabriken , Göteborg

Kvadratsmart 1:a, byggt 2012. Stilrent kök med maskinpark i rostfritt, helkaklat badrum med kombinerad tvätt/torkmaskin samt stor balkong! Det mesta att önska ingår i avgiften, mycket välmående förening. Citylivet väntar runt knuten. Detta är en dröm för en blivande student...

30 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 831 kr inkl värme, VA och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
30 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2012

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

30 kvm

Rumsbeskrivning
Lägenheten

Genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

Kök

Myresjökök med släta vita luckor, antracitfärgad arbetsbänk samt diskbänk, vitt kakel samt vitvaror från Siemens i rostfritt. Inbyggd diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, kombinerad kyl/ frys samt fläkt från FläktWoods.

Badrum

Helkaklat ljusgrått klinker och vitt kakel, kommod från Vedum med tillhörande överskåp, kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Bosch, toalett, golvvärme, duschdörrar i klarglas. Blandarna kommer från GROHE.

Stig in!

Ni möts av en välkomnande hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter som ni finner direkt till vänster i form av tre stilrena garderober i vitt. Väggarna är genomgående målade i vitt och på golvet ligger en ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten.

På er högra sida finner ett helkaklat badrum med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna med en grå fondvägg. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasdörrar, stilren kommod med handfat samt badrumsskåp med spegel samt komfortabel golvvärme! Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Vidare leds ni in i rummet.

Till höger finner ni köket som är välplanerat och kommer från Myresjökök. Vita luckor, med en antracitfärgad arbetsbänk samt diskbänk, ovan dessa ett vitt kakel. Maskinparken från Siemens är i rostfritt, bestående av spis med häll och varmluftsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt köksfläkt. I anslutning till köket finner ni en rymlig matplats vid fönster.

Till vänster har ni vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Mellan vardagsrum och kök är det öppen planlösning vilket skapar en känsla av rymd. I anslutning till vardagsrummet finns sovalkoven. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen som är belägen i ett härligt högt läge med utsikt över såväl Kvilebäcken och backaplan som den trevliga innergården!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

2 831 kr inkl värme, VA och Telia Triple Play

Andel i föreningen

0,48965%

Andel av årsavgiften

0,4897%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Sept

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 mars 2014
Energiklass: B
Energiprestanda: 60 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Balkong om ca 7 kvm

Källarförråd

Förening

Namn

Brf Flintgodset

Om föreningen

Adresstyp Kvillegatan 23
Föreningen består av adress Kvillegatan 15-25 (udda nummer)

Brf Flintgodset består av 110 lägenheter fördelat på 3 huskroppar som är 7 våningar. Bostäderna har uppförs av PEAB och inflyttningen i hus 5 skedde under våren 2012 och i hus 6 &7 under hösten 2012.

Gemensamma utrymmen
I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren under hus 5.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Värme, vatten och el
Uppvärming sker med värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme. I lägenheterna finns det vattenradiatorer. Fjärrvärme försörjer allt varmvatten. Värme och kallvatten ingår i månadsavgiften. Det är separat mätning av hushållsel och varmvatten för varje lägenhet.

Antal lägenheter

110

TV och Bredband

Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Parkering
Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage som kostar 900 kr/mån. Till dessa är det separat kö.

Om området

C Hisingen Porslinsfabriken

Porslinsfabriken är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Inte heller långt ifrån ligger Lindholmen Science Park som är en stor internationell företagspark med både högskola och universitet och vid närbelägna Norra Älvstrandens kajer finns härliga promenadstråk.

Kommunikation

Backaplan är en stor knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger. Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Filip Radic för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad