Astris Gata 94

Bilder

  • Såld!

Astris Gata 94 , Eriksberg Västra , Göteborg

Återigen har vi fått förtroendet att sälja en elegant 1,5:a om 40kvm! Lägenheten är mycket välutrustad och har en härligt soldränkt uteplats. Här bor ni ett par minuters promenad från Eriksbergskajen med sitt pulserande café- och restaurang liv. Bra förening med låga tilltalande avgifter!

40 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 505 kr inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play och sophantering.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
101002
Byggår:
2011
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Myresjökök, Inbyggnads häll och inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, spisfläkt, samt kyl/frys allt i rostfritt från Siemens.

Badrum

Helkaklat med svart klinker och vitt kakel. Duschutrymme med glasvägg. WC, kommod och spegel med belysning från Svedbergs. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Bosch ovan ett väggskåp.

Övriga lägenheten

Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Skjutdörrsgarderober i hallen och i klädkammaren är båda utrustade med flexibla Elfa -system.

Välkommen, stig på!

Ni möts av en välkomnande hall med ekparkett som sträcker sig genom hela lägenheten och vita väggar. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom en ELFA skjutdörrsgarderob med fyra spegeldörrar. På er vänstra sida finner ni bostadens klädkammare - bra inredd för praktisk förvaring.

Från hallen gör ni entré i det rymliga rummet med öppen planlösning vardagsrum, kök och alkov. Bra storlek på matplatsen vid fönstret med utsikt mot Taubeskolan och Färjenäsparken. Köket kommer från Myresjökök och går i vitt med ett trendigt mörkgrått kakel ovan arbetsbänken. Köksutrustningen erbjuder inbyggnads häll och varmluftsugn, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn samt kyl/frys allt i rostfritt från Siemens.

Vardagsrummet har en bra planlösning som erbjuder bra väggyta finns till en större platt-TV. Det stora fönsterpartiet ger ett underbart ljusinsläpp hela dagen.

Uteplatsen har trätrall och ett räcke med tillhörande canvasskydd. Uteplatsen ligger i väster med bra solläge från förmiddag till sena kvällen. Föreningen håller på att ansöka om bygglov för inglasning. Se föreningens hemsida under länkar.

Sovalkoven har också ett trevligt ljusinsläpp från fönster mot uteplatsen och rymmer en stor säng eller mindre säng och skrivbord om så önskas.

I anslutning till sovalkoven finner ni slutligen ett stort badrum. Badrummet helkaklat i svart och vitt har en stor dusch med duschväggar i glas, toalett, snygg kommod och golvvärme. Tvättenheten består av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt praktisk förvaring ovanför i väggskåp.

Bättre studentlägenhet på Eriksberg är svårt att hitta. Är du sugen så tveka inte att boka in dig på visning redan nu!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

2 505 kr inkl värme, kallvatten, Telia Triple Play och sophantering.

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
VA: 1 900 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,0111607%

Andel av årsavgiften

1,11608%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: B
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 77:2

Övrigt

Uteplats i västerläge.

Källarförråd.

Förening

Namn

Brf Sången i Västra Eriksberg

Om föreningen

Brf Sången i Västra Eriksberg - Astris gata 84 i GÖTEBORG. Föreningen är uppförd 2012 (inflyttning januari) och omfattar 70 lägenheter

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple Play, avläsningsavgift och sophantering.

Avgiften som betalas för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Betalning sker kvartalsvis. En årlig årsavgift om fn 221 kr debiteras varje bostad för vattenavläsningen. (avläsningsavgiften ingår i månadsavgiften)

Antal lägenheter

70

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV-anslutning - Fastigheten är ansluten till Telias Triple Play, vilket innebär IP-telefoni, Kabel-TV och bredband i multimedia uttag till en fast kostnad per månad 219 kr som ingår i månadsavgiften - samtal som man ringer betalar man separat.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter, dock separat kö. Parkeringsplats för 550 kr/mån. Garageplats för 950 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Postboxar finns i entréerna, tidningshållare finns vid varje lägenhet.
Källarförråd
Barnvagns- och rullstolsförråd finns också i anslutning till entrén. Cykelförråd finns i källare.

Om området

Eriksberg Västra

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000-talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

På platån finner ni nya Taubeskolan F-6 och Färjenäsparken som är en historisk och mysig park med en stor lekplats, slingrande stigar och fina utsiktsplatser. I anslutning till lekplatsen ligger en näridrottsplats med skate-bana, fotbollsplan, basketplan, utegym och löparbanor.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bussar mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad