Brunnehagen 24

Bilder

  • Såld!

Brunnehagen 24 , Hisingen - Tuve , Göteborg

En trappa upp ligger denna rymliga 2:a om 61,5 m² med balkong i soligt söderläge. Här har vi ett ljust, fräscht kök med matplats och ett stambytt badrum från 2012 med tvättmaskin. Unikt i denna bostad är den öppna planlösningen mellan hall och vardagsrum.
Här erbjuds ett snabbt tillträde om så önskas!

61,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 605 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61,5 kvm
Våning:
1
Byggår:
1971
Driftskostnad:
516 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Vita skåpsluckor, grå bänkskiva i laminat, vitt kakel, varmluftsugn (Bosch), glaskeramikhäll (Electrolux), kyl/frys (LG), fläktkåpa i rostfritt (Whirlpool) samt diskmaskin (Electrolux). Laminat på golvet samt ljusa väggar.

Badrum

Renoverat 2012 via föreningen, helkaklat med grå klinker, vitt kakel med grå dekorationsrand, dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, vägghängd toalett, spegelskåp med belysning, tvättställ, förvaringsskåp, tvättmaskin (Gorenje).

En trappa upp ligger denna bostad i fint skick.

Du kliver in i en rymlig hall med naturlig plats för avhängning direkt till höger. Golvet här är belagt med praktisk klinker och på väggarna sitter tapet i beigt.

Från hallen är det inte många kliv innan det övergår till ett stort, ljust vardagsrum. Tack vare att väggen som vanligtvis löper längs med hallen och skärmar av vardagsrummet är borttagen upplevs här en känsla av rymd samt att det är större än vad det faktiskt är. Här ryms både tv-hörna och matplats om man så önskar. Väggarna är tapetserade i beigt och på golvet ligger snygg laminat som är genomgående i kök och sovrum. Här inne finns 3 platsbyggda garderober.

Bostadens kök är generöst och rymmer matplats för 4-6 personer utan problem. Köket är stilrent renoverat i klassiska materialval och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor. Köksluckorna är vita med inslag av vitrin och bänkskivorna består av grå laminat. Mellan över- och underskåp sitter ett läckert kakel i vitt. Utrustningen i köket består av varmluftsugn, glaskeramikhäll, kyl/frys, fläktkåpa i rostfritt, diskho samt diskmaskin. Väggarna är gråa och vita och på golvet ligger laminat. Flera boende i föreningen har gjort om matplatsen i köket till ett extra rum, vilket går att göra även här med enkla ingrepp.

Rymligt sovrum med utgång till balkong. Här ryms en stor dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas som garderober eller skrivbord. Sovrummets väggar är målade i vitt och på golvet ligger laminat. Balkongen är belägen i soligt söderläge med sol stora delar av dagen. Golvet på balkongen är belagt med trall vilket kan lämnas kvar till nästa ägare.

I anslutning till hallen finner du ett snyggt helkaklat badrum där väggarna består av stora vita kakelplattor med en läcker grå dekorrand som bryter av snyggt. På golvet ligger matchande grå klinker. Utrustningen här inne består av dusch med vikbara dörrar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ samt handdukstork. Förutom detta finns även en tvättmaskin och ett förvaringsskåp ovan denna för att underlätta i vardagsbestyren. Renoveringen av badrummet utfördes 2012 av föreningen när även stambytet skedde.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 605 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,21508%

Andel av årsavgiften

0,22044%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

-Balkong
Bostadens balkong är i soligt söderläge och nås från sovrummet.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö. MC-parkering finns gratis mot deposition (250 kr).

-Tvättstuga
Ligger i intilliggande bostadshus.

-Förråd
Bostadens förråd ligger i markplan i anslutning till entrén.

-Övrigt
Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten som debiteras i efterhand på månadsavin. För elen finns ett förmånligt kollektivt elavtal och för varmvatten debiteras 65 kr/m³.
Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.
Cykelrum finns inom föreningen.
Bastu finns inom föreningen.
Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.tuve6.se/ och i det bifogade informationsbladet.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 125 kr/mån och med el 250 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018. I övrigt inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad