Ostindiefararen 53

Bilder

  • Såld!

Ostindiefararen 53 , Eriksberg , Göteborg

På 10:e våningen finner ni detta guldkorn till lägenhet byggd 2009. Här har ni det mesta man kan önska, en fin utsikt över hamnen och Eriksberg samt en stor balkong med kvällssol, två bra sovrum med fin hamnutsikt och helkalklat badrum med tvättavdelning. Stilrent kvalitétskök från Myresjökök. Allt paketerat i en välpolerad förening.

89 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 919 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
10, hiss finns
Byggår:
2009

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Myresjökö med vita luckor och en ljusgrå lamminatbänkskiva underlimmad ho. Handtag i rostfritt. Ovan arbetsbänken ett mörkgrått kakel som stänkskydd. Vitvaror från Siemens, spishäll, inbyggnad varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt matt kakel och klinker på golvet i antracit. Handfatskommod, spegel, vägghängt badrumsskåp, Välvd duschdörr i glas, samt elektrisk handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare "Siemens", ovan en arbetsbänk laminat och överskåp.

Övriga lägenheten

Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Ni har nu möjlighet att förvärva en underbar gaveltrea om 89 kvm ett stenkast från vattnet i Eriksberg. Bostaden har svårslagen hamnutsikt från båda sovrummen och utsikt över Eriksberg från kök och vardagsrum.

Välkommen in i en rymlig hall som har bra förvaring i platsbyggd garderob.

Rakt fram från hallen leds ni vidare in i vardagsrummet som är stort och rymligt med mycket ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I anslutning till vardagsrummet finner ni den stora inglasade balkongen där större sällskap får plats att njuta av solen från tidig eftermiddag tills den går ner på kvällen. Utsikten har ni över såväl Eriksberg och hamninloppet som den kommande småbåtshamnen i Eriksbergsdockan.

I öppen planlösning med vardagsrummet finner ni köket till höger. Köket är rymligt och välplanerat med en ljus trevlig matplats för 6-8 personer och trevlig utsikt över takåsarna på Eriksberg, nästan så att lite New York känsla infinner sig! Köket är stilrent, vitt och svart. levererat från Myresjökök. Här får ni gott om förvaring och arbetsytor samt en enastående välutrustad maskinpark från Siemens!

Vidare leds ni in i master bedroom med ett massivt ljusinsläpp och en helt ostörd utsikt över Göteborgs hamninlopp. Risk för lång sovmorgon föreligger dagligen... Gott om förvaring erbjuds i tre garderober!

Till höger om master bedroom finner ni ytterligare ett mindre sovrum med förvaring i två garderober. Också i detta sovrum har en bländande utsikt över Göteborgs hamninlopp!

I anslutning till sovrummen ligger en rymlig walk-in-closet!

Slutligen finner ni så badrummet som även ligger i anslutning till hallen. Snyggt och välutrustat helkaklat i antracit och vitt. Här har ni även en praktisk tvättavdelning försedd med både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan dessa finner ni en praktisk arbetsbänk samt bra överskåp. Idag finns här en duschhörna med glasdörr. Om ni hellre vill ha badkar så är det inget större problem att installera!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 14, hiss finns

Avgift

4 919 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,0110348%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Juli eller enl. övk.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 mars 2013
Energiprestanda: 85 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-Glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 61:1

Övrigt

Inglasad balkong om ca 11 kvm.

Källarförråd

Förening

Namn

Brf Terra Nova

Om föreningen

Föreningen består av 88 lägenheter och 3 lokaler fördelade på två flerbostadshus, uppförda mellan 2007-2009 med inflyttning 2009. Föreningens ekonomiska förvaltning står Riksbyggen för.

Till varje lägenhet hör ett förråd.
Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd.

Bostadsrättsföreningen förfogar över 2 gästlägenheter för 2-4 personer som kan hyras till en mycket låg kostnad (fn. 100 till 200 kr per natt).

På den gemensamma gården finns sittplatser i en trevlig trädgårdsgrupp.

Föreningens hemsida: http://www.brfterranova.se/

Antal lägenheter

88

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. För fler kanaler kan ett eget avtal tecknas med vår leverantör CanalDigital.

För bredbands- och telefonitjänster finns flera leverantörer att välja på.

Parkering

Föreningen har 47 garageplatser i källarplanet.
Föreningen disponerar dessutom 10 garageplatser i Brf Ostindiefararen Götheborg i kvarteret intill samt 6 utomhusplatser mellan Brf Terra Nova och Brf Ostindiefararen Götheborg.
Föreningen har även 24 garageplatser i Eriksbergs Garagesamfällighets parkeringshus på väster sida om Eriksbergsdockan.

Garageplats kostar fn 950 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kösystem. Garageplats Eriksbergs Garagesamfällighets parkeringshus.
Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för fn 450 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Kontakta Johnny Lindh, bil.terranova@gmail.com, som har hand om uthyrningen. Det går också bra att anmäla intresse via mejl på hemsidan.

Övrigt

Köparen betalar överlåtelseavgift.

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad