Skiftesgatan 4D

Bilder

  • Såld!

Skiftesgatan 4D , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

I ett charmigt landshövdingehus finner ni denna etta. Med nyrenoverat kök och badrum samt vackra originaldetaljer är detta ett boende att flytta rakt in i. Mysig innergård och en god stämning i föreningen. Centralt boende med låg avgift! Kontakta mäklaren för visning!

37 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 405 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
37 kvm
Våning:
1
Byggår:
1939

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

37 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat 2012. Ekparkett och vitmålade väggar. Köksinredning i vitt med rostfria handtag och ett vitt kakel ovan bänskivan i grå laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys (Siemens), en spishäll med inbyggnadsugn (Bosch), en fläkt (Gorenje), inbyggd micro (Bosch) samt en diskmaskin (Bosch). Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande.

Badrum

Renoverat 2012. Helkaklade vita väggar och ett svart klinker på golvet. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med draperi samt golvvärme.

I Kvillebäcken finner ni denna mysiga lägenhet med genomgående ljusa väggar och fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område, bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter och alldeles i närheten finns köpcentrum och saluhall. Genomgående ljusa väggar och ekparkett.

Köket är lättarbetat med rejäl bänkyta och mycket förvaringsutrymme. Köket följer en stil som harmoniserar väl med lägenhetens känsla och ursprung, ett gammalt skafferi möter lyxen i en diskmaskin. Köket är en naturlig samlingspunkt och en given social yta, här ryms ett stort bord för 4-6 personer.

Allrummet är ljust och luftigt, här har man tagit vara på takhöjden och byggt en loftsäng för att skapa mer förvaringsmöjligheter. Utan problem ryms även en soffhörna med tv-möbel. Det stora fönsterpartiet gör att rummet badar i ljus.

Badrummet är stilrent och helkalkat i vitt och svart. Underliggande golvvärme gör en extra lyx en kall morgon. Här finns även en dusch, wc och ett spegelskåp.

För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 405 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

3,9%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 mars 2010
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

BRÄMAREGÅRDEN 45:11

Förening

Namn

Brf Skiftesgatan 4

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Brämaregården 45:11. Föreningen består av 24 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 958 m2. Fastigheten äger marken om 1192 kvadratmeter.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ing��r i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

Överlåtelseavgiften uppgår till 5% av nuvarande prisbasbelopp, för 2019 blir överlåtelseavgiften 2 325 kr. Överlåtaren tillsammans med förvärvaren svarar för att överlåtelseavgiften betalas.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

24

TV och Bredband

Telenor som leverantör av bredband (250/100), TV och telefoni.

Parkering

Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökan finns på www.goteborg.se.

Renoveringar

2012- Stambyte, samtliga lägenheter renoverades, nya eldragningar samt fasad målades om.
2013- Gjort i ordning ny innergård med cykelförråd och 2 grillplatser
2014- Nya dörrar till vinden och källarförrådet + ny port
2016- Nya säkerhetsdörrar
2017- Anslutit fiber till fastigheten
2017- Ett extra cykelförråd till källaren
2018 - Sett över grundmuren tillsammans med grannfastigheten

Föreningen planerar att se över användandet av råvinden och om man kan göra något annat med det, inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

Ekonomi

Avgiftshöjning med 4,5% till 2019 pga ökade kostnader med teknisk förvaltning. Det finns inga planer på att höja avgifterna ytterligare i dagsläget. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt basutbudet av tv. Senaste höjningen gjordes i början av 2019. En obligatorisk avgift för gruppavtalet av bredbandet tillkommer om 200:-.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Föreningen har en innergård och med utemöbler samt grill. Det finns en stor tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Till lägenheten hör även ett källarförråd i standardstorlek. Extra förråd finns att hyra på vinden.

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad