Kvillegatan 35

Bilder

  • Såld!

Kvillegatan 35 , C Hisingen Porslinsfabriken , Göteborg

Nu har vi en stilren, välplanerad 1:a om 40 kvm i populära Porslinsfabriken till salu.
Låg avgift som även inkluderar Telia Triple Play, fina ytskikt & stor balkong är några av attributen här. Bra läge med endast några 100 meter till shopping på Backaplan, nyöppnade restauranger finns runt hörnet och bra kommunikationer in till city (ca 5 min). Vill man kan här med enkla medel bli en bra mini 2:a genom uppsättning av en vägg.
Snabb inflytt är möjlig!

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 175 kr värme, vatten och Telia Triple-play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
922
Byggår:
2012/2013
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Myresjökök, vita luckor, rostfria handtag, bänkskiva i grå laminat, rostfri diskbänk, grå kakel. Maskinpark: spis med häll, fläkt, kombinerad kyl/frys, inbyggd micro samt diskmaskin.

Badrum

Grå klinker, vitt & grått kakel, dusch med vikdörrar i glas, handfat med kommod, tvättställ, belyst spegelskåp, kombinationsmaskin, komfortvärme.

Övriga lägenheten

Genomgående vitmålade väggar och ekparkett.

På våning 2 av 6 ligger denna stilrena etta som är optimalt planerad. Bostaden byggdes 2013 och här känns fortfarande nytt och det är bara att flytta in och trivas.

Du kliver in i en rymlig hall som leder dig vidare in i bostaden. På höger sida i hallen finns plats för avhängning och 3 rymliga garderober. Till vänster har vi bostadens badrum. Golvet består av ekparkett som sedan flyter vidare in genom hela lägenheten. Väggarna är målade i vitt. Vita väggar och ekparkett är genomgående i denna stilrena bostad.

Rummet är stort och ljust tack vare de många fönstren. Formen på rummet är av ett L med alkoven avskild i vinkeln. Kök och vardagsrum är i en öppen social planlösning vilket får de 40 kvm att upplevas större.

Köket är direkt till höger och inredningen här kommer ifrån Myresjökök. Stilrena vita luckor med rostfria handtag bryts av snyggt med en grå bänkskiva i laminat och ett ljusgrått kakel. Här finns också en praktisk diskbänk i rostfritt med dubbelho. Maskinparken består av spis med häll, fläkt, kombinerad kyl/frys, micro samt diskmaskin. Framför köket finns en naturlig plats för ett matbord om 4-6 personer.

Vardagsrumsdelen rymmer en rejäl soffa utan att känns trångt och tv-n är idag smart placerad med vikfäste så man kan se den ifrån både soffa och matbord.

Alkoven är perfekt tilltagen och här får en stor säng plats utan problem. Förvaringen löses genom två fasta garderober här inne. Alkoven har möjligheter om man vill. Det går att sätta upp en vägg för att skärma av sovdelen och på så sätt skapa en minitvåa. Behöver du istället mer förvaring finns det utrymme till att fylla på med fler garderober bredvid de två andra.

Bostadens balkong är stor och ligger i nordostligt läge med härlig utsikt över innergården. Perfekt för en frukost i solen eller att varva ned på i skuggan efter en hård arbetsdag. Här ryms en härlig loungemöbel eller ett matbord, bara att välja.

Det helkaklade badrummet är stort och nås från hallen. Utrustningen här inne består av dusch med vikdörrar i glas, handfat med kommod, tvättställ samt ett belyst spegelskåp. Vidare finns här även en kombimaskin vilket innebär tvättmaskin och torktumlare i ett, praktiskt! På golvet ligger klinker i grått och på väggarna sitter vitt kakel med en grå fondvägg. Givetvis finns här skön komfortvärme på golvet att värma fötterna emot kyliga morgnar.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

2 175 kr värme, vatten och Telia Triple-play

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,7053%

Andel av årsavgiften

0,885%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012/2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 juni 2015
Energiklass: B
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 13:4

Övrigt

-Balkong
Stor balkong i nordostläge med morgon/förmiddagssol.

-Förråd
Finns i källaren där du kan förvara allt sådant som du inte behöver ha nära tillhands i lägenheten.

-Parkering
Garage finns under huset, nås via hissen. Separat kö. Betalas med 900 kr/månad.

-Bra att veta
Föreningen har gemensamt avtal för el vilket gör att din förbrukning av el debiteras på månadsavin.

Telia Triple Play innebär att bredband 100/100, IP-telefoni och Telia Kanalpaket Lagom ingår i avgiften.

Förening

Namn

Brf Drejaren

Om föreningen

Föreningen innehar 80 lägenheter i ett flerbostadshus om 6 våningar byggt 2013. Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad och förvaltas av Riksbyggen. Föreningen har fastigheterna försäkrade hos IF.

TV-Telefon-Bredband
Kvarteret är anslutet till Telias fibernät och föreningen har tecknat ett fastighetsavtal "Telia Tripelplay". Detta innebär att i månadsavgiften för bostäderna ingår abonnemangsavgiften för IP-telefoni, kabel-TV (kanalpaket lagom) och bredband 100/100 Mbit. Vill man ha högre hastighet på sin uppkoppling så tecknar man ett tilläggsavtal med Telia.

El
Föreningen har tecknat ett gemensamt el-abonnemang. Elmätare finns i varje lägenhet och verklig förbrukning kommer debiteras av föreningen.

Drejaren har ingen egen övernattningslägenhet att hyra ut. Grannföreningen Fälspaten har däremot en som de gärna hyr ut till Drejarens boende. Kontaktas via mail faltspaten@live.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

80

TV och Bredband

Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.
100/100 bredband
TV-abonnemang Lagom, tvilling.
Bredbandstelefoni

Parkering

Föreningen har 45 gemensamma parkeringsplatser i garage som ligger under huset och nås med hiss. Dessa hyrs av medlemmarna fn 900kr/mån, separat kösystem. Parkering utomhus i närområdet finns att hyra i mån av plats.

Ekonomi

Inga kända.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Sedan den 2016-01-01 har föreningen tecknat avtal med IF om fastighetsförsäkring. I den försäkringen ingår den så kallade bostadsrättsförsäkringen. Om du inte vill behöver du således inte teckna en sådan som komplement till din hemförsäkring.

Om området

C Hisingen Porslinsfabriken

Välkommen till Göteborgs mest centrala nya bostadsområde! För den som vill ha mycket av allt, finns knappast något bättre läge än Brf Drejaren i Porslinsfabriken. Här ligger hela stadens nöjesliv, kultur, shopping och gatuliv praktiskt taget framför dina fötter. Lika snabbt och enkelt tar du dig till träningen, picknicken i parken eller promenaden på kajkanten. De dagar du vill strosa runt på hemmaplan har du både en skyddad innergård med sköna sittplatser och en långsträckt brygga längs Kvillekanalen där du kan slå dig ned och njuta av solen.

Kommunikation

På två minuters promenad kommer ni till Backaplan som är en av Göteborgs största förbindningpunker vad det gäller kollektivtrafik. Här ifrån kan ni lätt ta er runt i staden med buss eller spårvagn! Du kan även ta dig kommunalt med 4 minuter till Nordstan och 9 minuter till Domkyrkan.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad