Ödmansgatan 2B

Bilder

  • Såld!

Ödmansgatan 2B , Övre Eriksberg , Göteborg

Nu ges möjligheten att förvärva en av Hisingens läckraste bostäder med mäktigt ljusinsläpp och hela 3,8 m i takhöjd. Denna unika bostad i tre etage, fördelade på cirka 90 kvm är totalrenoverad och allt är nytt. Här finns mysigt tv-rum en trappa ned, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett mysigt sovrum en trappa upp. Utöver detta finns ett nyrenoverat badrum med tvättmöjligheter, stor uteplats med sol hela dagen samt egen p-plats.
Missa inte denna fantastiska bostad! Varmt välkomna att boka er på en visning!

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 803 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
24
Byggår:
1939
Driftskostnad:
366 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning
Generellt om bostaden

Nyrenoverat av fackmän, el, VVS, ytskikt. Vitlaserad ekparkett i samtliga rum, vitmålade väggar, drygt 50 dimbara downlights.

Kök

Nytt från 2015. Vita luckor med rostfria handtag, mörk bänkskiva. Maskinpark i rostfritt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn samt micro, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt.

Badrum

Nytt från 2015, våtrumsintyg finns. Helkaklat med golvvärme, dusch med vikbara glasväggar, toalett, tvättställ med kommod samt belyst spegel, tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk, överskåp.

I markplan ligger denna eleganta bostad i tre etage som genomgått en totalrenovering. Bostaden har genom sin unika planlösning, ljusinsläpp och takhöjd något som är svårt att finna någon annan stans.

Du kliver in genom bostadens egna entré och möts direkt av bostadens fantastiska rymd och ljus. Direkt till höger finns gott om plats för avhängning och mindre möblemang.

Vidare kommer ni in i det fantastiskt stora entréplanet med kök och matplats som är hjärtat i denna bostad. Härifrån nås badrum, sovrum en halvtrappa upp, tv-rum/sovrum en halvtrappa ned samt den stora uteplatsen. På entréplanet flödar ljuset in via de stora fönstren och den generösa takhöjden på hela 3,8 meter ger rummet en fantastisk rymd. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och sällskapsyta kommer komma väl tillpass vid många fantastiska tillställningar i goda vänners lag. Här har vi ett stort arbetskök med rejält med arbetsyta och förvaring. Den vita köksinredningen med rostfria handtag bryts av snyggt med en mörk bänkskiva. Maskinparken går i matchande rostfritt och består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn och micro, helintegrerad diskmaskin samt induktionshäll och fläkt. På golvet ligger vitlaserad ekparkett och väggarna är målade i vitt vilket är genomgående för bostaden. I taket sitter en mängd dimbara downlights i olika sektioner som kan regleras efter var ni vill ha belysning när mörkret faller på. Dimbara downlights sitter genomgående i bostadens tak.

En halvtrappa ned nås det mysiga tv-rummet som även kan användas till sovrum om det behovet finns. Här finns bra med plats för en stor soffa och ytterligare möblemang. På golvet ligger här vitlaserad ekparkett och väggarna är målade i vitt samt dimbara downlights i taket.

Från köket nås den stora härliga uteplatsen, perfekt att bara springa in och hämta potatisgratängen till kvällens grillning. Tack vare hörnläget har uteplatsen sol stora delar dagen fram till sen kväll. Här finns gott om plats för möblemang till de stora grillkvällarna.

En halvtrappa upp nås det mysiga sovrummet. Här ryms en stor säng och skrivbord med utsikt över entréplanet via ett fönster. Förvaring erbjuds via en stor skjutdörrsgarderob. Även här ligger vitlaserad parkett på golvet och väggarna är målade i vitt samt dimbara downlights i taket.

Bostadens badrum har en bra placering i bostaden vid trappen upp till sovrummet på entréplanet. Här är det helkaklat i ljusa toner med härlig golvvärme att värma fötterna mot. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, toalett, tvättställ med kommod samt belyst spegel. Här finns även vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt bra med förvaringsutrymme i överskåpen. För de stora tvättarna finns självklart även tvättstuga i föreningen.

Vill man finns här möjlighet att parkera sin bil på egen p-plats precis utanför dörren utan kostnad!

Totalarean om 90 m² på denna unika bostad är räknad enligt följande: Boarean är enligt föreningen angiven till 70m² fördelat på 3 rok. I de 70m² ingår inte ytan av ett inrett tv-rum/sovrum en trappa ned med boendestandard om ca 20m², uppmätt av säljaren. Takhöjd en trappa ned är 2,2 m.

Denna bostad är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats. Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 803 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är uppskattade från liknande försäljningar. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

5,39953%

Andel av årsavgiften

5,39953%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Beställd. Utfärdat den 28 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

KYRKBYN 15:4

Övrigt

-Uteplats
Stor inhägnad uteplats tillhör bostaden. Tack vare bostadens hörnläge är här sol näst intill hela dagen fram till kvällen.

-Anslutningar/Media
Fastigheten är ansluten till Telias Fiber. Hastighet och utbud väljs själv av bostadsrättsinnehavaren. Nätverksuttag finns på flera platser i bostaden.

-Tvättstuga
Finns med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum, mangel.

-Parkering
Finns egen att nyttja vid uteplatsen som ingår. Föreningen har ytterligare platser att hyra, separat kö till dessa. Det är även fri parkering på gatorna runt fastigheten.

-Bra att veta
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Diakonen. Föreningens andel är 16,9%. Samfälligheten förvaltar innergården, soprum, portar och parkeringsplatser.

Totalarean om 90 m² på denna unika bostad är räknad enligt följande: Boarean är enligt föreningen angiven till 70m² fördelat på 3 rok. I de 70m² ingår inte ytan av ett inrett tv-rum/sovrum en trappa ned med boendestandard om ca 20m², uppmätt av säljaren. Takhöjd en trappa ned är 2,2 m.

Samtlig renovering är utförd av fackmän med intyg.

Cykelrum finns i fastigheten.

Förening

Namn

Brf Ödmansgatan

Om föreningen

Byggnadsår 1939

Föreningens tekniska förvaltning sköts av Wira Fastighetsskötsel AB.
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC Sveriges Bostadsrätts Centrum AB.

1986 genomfördes en omfattande renovering med bl a stambyte, el-installation, mekanisk frånluftsventillation, tilläggsisolering, fönsterbyte och omläggning av tak.
2006 renoverades alla medlemmars ytskikt i badrummen av bostadsrättsföreningen.
2013 renoverades en del fönster utvändigt.
Föreningen planerar att renovera resterande fönster under 2015-2016, inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Diakonen. Föreningens andel är 16,9%. Samfälligheten förvaltar innergården, soprum, portar och parkeringsplatser.

Brf Ödmansgatan är belägen i Eriksberg-Gamla Lundby och består av totalt 23 lägenheter.

Uppvärmning: Fjärrvärme
Fönster: 3-glas

Det finns cykel-, soprum, tvättstuga (två nya maskiner och en torktumlare) samt torkrum med avfuktare.
-Fri parkering på gatorna runt fastigheten.
-Föreningen har ett antal egna parkeringar - separat kö.
-Tvättstuga med två stora tvättmaskiner samt torktumlare och torkrum i källaren.
-Fastigheten är ansluten till ComHem och det finns även möjlighet att få Telia Fiber.
-Bra kommunikationer med bl a buss nr 16 som stannar alldeles intill och som tar dig in till centrum på ca 12 minuter. Ca 10 min promenad är det till Volvo Lundby och Lindholmen ligger inte långt härifrån.

Här bor man lugnt och skönt med närhet till Norra Älvstranden och dess utbud av mysiga restauranger och promenadstråk. Alldeles i närheten ligger Eriksbergs Köpcentrum med exempelvis Coop Extra, Handelsbanken, blomsterbutik, Systembolaget, gym med mera.

Om området

Övre Eriksberg

Övre Eriksberg är ett område i stadsdelen Lundby på Hisingen i Göteborg. Den ligger strax ovanför det gamla Eriksbergsvarvets område. Kvar från varvstiden finns bland annat en 84 meter hög orange bockkran som utgör landmärke för hela Eriksberg. Hela Eriksbergsområdet går under Norra Älvstranden.

Kommunikation

Kommunikationerna till Norra Älvstranden är mycket bra. Stombuss nr 16 och bussarna 31, 99 och 126 samt färjeförbindelsen Älvsnabben tar en snabbt in till Göteborgs centrum.

Närservice

På kort promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer samt bank. I Eriksbergområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat m.m.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad