Arvesgärde 18

Bilder

  • Såld!

Arvesgärde 18 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Välplanerad 2:a på våning 2 av 3 i populära Brf Måsängen i Tuve. Bostaden är på 65,5 m² och har även en härligt inglasad balkong med förmiddagssol. Här erbjuds stamrenoverat badrum, stilrent kök från 2013 samt genomgående fina ytskikt. Bredband ingår i avgiften! Snabbt tillträde möjlighet!

65,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 870 kr inkl värme, VA, Digital-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
184
Byggår:
1964
Driftskostnad:
325 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Renoverat -13. Vita luckor, vitt kakel, svart bänkskiva, Utrustningen består av: induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys, inbyggd micro samt en integrerad diskmaskin

Badrum

Renoverat 2012 när stambyte skedde i föreningen. Helkaklat, vitt kakel med svart rand samt grå klinker. Utrustningen består av dusch med väggar av glas, toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp samt handdukstork. Här är även förberett för installation av tvättmaskin.

På våning två av tre ligger denna välplanerade ljusa bostad där det bara är att flytta in. Du kliver in i en rymlig hall med bra förvaring i form av hela 7 garderober. Golvet vid entrén är belagt med laminat i klinkerimmitation och resterade hallgolv med brunt laminat som flyter vidare in i vardagsrummet. Väggarna är tapetserade med en mönstrad ljus tapet.

Stilrent och elegant kök med matplats för 4-6 personer, härifrån nås inglasad balkong belägen i öster. Köket som är från 2013 har vit inredning som bryts av snyggt med en svart bänkskiva och rostfria vitvaror. Här sitter vitt kakel ovan köksbänkar och maskinparken består av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys, inbyggd micro samt en integrerad diskmaskin. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ljus laminat. Den härliga inglasade balkongen nås från både kök och vardagsrum. Här är det fri utsikt över gräsytor och ända bort till grannföreningen. Blir det kyligt om kvällarna finns här självklart en infravärmare.

Sovrummet är generöst och rymmer mer än en stor dubbelsäng om så önskas. Här är det vitmålade väggar och på golvet ligger ljus laminat. Härifrån är det några få steg innan du är på balkongen och dricker ditt morgonkaffe i solen.

Vardagsrummet är stort och rymmer både tv-hörna och matplats om man så önskar. Väggarna är vita och golvet består av brun laminat som flyter vidare snyggt från hallen.

I anslutning till hallen finner du ett helkaklat badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2012. Väggarna består av ljust kakel med en svart rand och på golvet ligger grå klinker med underliggande golvvärme. Utrustningen här inne består av dusch med väggar av glas, toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp samt en handdukstork. Här är även förberett för installation av tvättmaskin om man önskar det.

Varmt välkomna att boka in er för en visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 870 kr inkl värme, VA, Digital-TV och bredband

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på nuvarande ägares uppgifter. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,32514%

Andel av årsavgiften

0,32514%

Reparationsfond

5718 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1964

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 10:122

Övrigt

-Balkong
Inglasad balkong i östläge (förmiddagssol). Här finns infravärme.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i entréplan i samma hus.

Besök gärna föreningens hemsida:
http://www.masangen.se/

Förening

Namn

Brf Måsängen Tuve

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 10:119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg. Dessa är fullvärdesförsäkrade via Trygg-Hansa.

Stamrenovering genomfördes 2011-12.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
Ekonomisk förvaltning
Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Expeditionen är öppen: Vardagar mellan 09.30 - 10.00 Tel: 031-555075 Mobil: 0705-557514 E-post: styrelsen@masangen.se .

Gå gärna in på föreningens informativa hemsida www.masangen.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

304

TV och Bredband

Ansluten till fibernät via NetAtOnce. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med bredband som levererar 200/200 Mbit/s, detta ingår i månadsavgiften. Digital-TV levereras via ComHem, där föreningen ombesörjer digitalbox med grundutbud.

Parkering

P-plats går att hyra för 120 kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe (sep. kö till dessa). Det finns även garageplatser i föreningen för 390 kr (sep. kö). I dagsläget är det kö till samtliga platser. Dock brukar föreningen utfärda parkeringstillstånd till gästparkeringen för de som står i kö. Det går att sätta upp sig i kö till parkering så snart du är antagen som medlem i föreningen.

Renoveringar

Utfört underhåll:
2011-12 Stamrenovering i samtliga uppgångar
2013 Modifiering garageportar
2013 Montering låscylindrar
2014 Nya parkbänkar i området
2014 Ny parkeringsautomat
2014 Nya orienteringstavlor i området
2015 Renovering av lekplatsen
2016 2 st nya tvättstugor i panncentralen. Laddningsplats för el-bil
2017 Renovering av fasader

Planerat underhåll:
Inga större underhåll är planerade de närmsta åren

Föreningen följer upprättad underhållsplan.

Ekonomi

Avgiftshöjningar:
2013-10-01 10%
2014-10-01 2%
2015-10-01 5%
2016-07-01 5%

Inga nya avgiftshöjningar är planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Kontaktperson

Simon Lundholm

Telefon

0705-201 011

E-post

styrelsen@masangen.se

Övrigt

Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde och kostar f.n. 450kr/dag att hyra.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte med förnyade torgytor och fastigheter. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. I Backa Kulturhus finns bland mycket annat teater, kulturskola, utställningar, Livslust, café i daglig verksamhets regi och fritidsgård. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad