Jöns Rundbäcks Plats 2

Bilder

  • Såld!

Jöns Rundbäcks Plats 2 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Fantastisk lägenhet i expansiva Kvillebäcken. Här erbjuds en fantastisk tvåa med två balkonger, ett helkaklat badrum och stilrent kvalitétskök från Marbodal, allt i läckra material och ytskikt. Här får du en välplanerad förpackning med allt du kan önska och med närhet till det mesta. Bättre blir det inte!

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 691 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
260 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Ekparkett på golv och vitmålade väggar i öppen planlösning till vardagsrum. Köksinredningen består av vita luckor med rostfria handtag och en bänkskiva i svart laminat. Ovan bänkskivan sitter ett vitt kakel. Här finns kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, induktionshäll samt en fläkt. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande och från Bosch.

Badrum

Svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch) samt extra skåp och bänkyta som underlättar tvättandet.

Välkommen upp till våning fyra och till denna fantastiska tvåa med två balkonger soldränkta lägen. Jöns Rundbäcks plats ligger i en expansiv stadsdel där gammalt möter nytt och där era balkonger ger er första parkett till allt som händer. Huset stod klart i början av 2015, gården håller på att färdigställas och kommer att erbjuda både ett orangeri och en lyxig spa avdelning för föreningens medlemmar.

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring i en praktisk garderobenhet samt plats för avhängning och möblemang. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv från Kährs och väggarna är målade i vitt som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Vidare till höger från hallen möts ni av vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Den öppna planlösningen ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt genom de höga fönstren. Här ryms såväl soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. Köket som är levererat från Marbodal har trendiga vita luckor och de gedigna vitvarorna är från Bosch. Matlagningen blir en fröjd med dessa bra arbetsytor och du riskerar inte att bli ensam i köket när soffan är så nära. Härifrån når ni den härliga balkongen i västerläge med utsikt över Kvillebäcken.

Lägenheten erbjuder ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkong, en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar stuvar undan det mesta. Morgonkaffet avnjuts med fördel på denna balkong med morgonsol och ligger mot den trevliga innergården.

Badrummet har allt du kan önska dig, kommod och spegelskåp, toalett samt duschhörna med glasdörrar. Här finns också en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Golvet är prytt med svart klinker och på väggarna sitter vitt kakel.

Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

3 691 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & telefoni

Driftskostnad

3 120 kr/år

Andel i föreningen

1,1003%

Andel av årsavgiften

1,1%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme och radiatorer

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om 2,6 kvm.

I avgiften ingår en schablonkostnad på 160 kr per månad. Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta kollas en gång om året och regleras efter den verkliga förbrukningen.

Förening

Namn

Brf Trädriket 1

Om föreningen

Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4. Flerbostadshuset är byggt under 2015 av Derome. Adresserna i föreningen är Jöns Rundbäcks plats 1, 2, 3, Solventilsgatan 7 och Rundbäcksgatan 6. Det finns 90 st lägenheter om totalt 5102 kvm samt en bostadsrättslokal om 39 kvm.

Gemensamma ytor:
I källaren finner man garage, förråd, cykelrum, barnvagnsrum, hobbyrum och teknikrum och på gården finns ett orangeri samt ute-spa.
Tv, internet & telefoni:
Fastigheten är ansluten till fibernätet genom Bredbandsbolaget innehållande bredband, tv och telefoni. Detta innehåller TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 10/1 samt telefon Mini.

Parkering:
Föreningen förfogar över 41 garageplatser, separat kö till samtliga platser. Föreningen förfogar även över 4 platser för MC/moped. Separata cykelboxar finns att hyra.

Övrigt:
Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta faktureras kvartalsvis efter verklig förbrukning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

90

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Föreningen ser över nya avtal gällande bredband, telefoni och tv. Förändringen skulle vid beslut träda i kraft 1/1-2018, beslut tas i november.

Det nya avtalsförslaget skulle innebära följande:
Bredband 250/100 + Telefon, T-1 Bas + BBB Stream, Premium Router. Månadsavgift: 254:-/lgh (kommer att ingå i lägenhetens månadsavgift)

Nuvarande avtal:
Bredband 10/1 + Telefon, T-1 Bas. Månadsavgift: 178:-/lgh (ingår i lägenhetens månadsavgift).

Ekonomi

Eventuell höjning av månadsavgiften på 76 kr om beslut tas om utökat bredband, tv samt telefonitjänst. Beslut väntas tas i november och trädas i kraft i januari.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Föreningen har en väldigt informativ hemsida där ni kan läsa mer http://www.brftradriket.se/

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns det garage för bilen och besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad