Monsungatan 51

Bilder

  • Såld!

Monsungatan 51 , Eriksberg Norra Älvstranden , Göteborg

Nu har du chans att förvärva denna trevliga 2:a om 60 kvm från 2014. Bostaden är ljus och fräsch med väldisponerade ytor och genomgående smakfulla materialval. Här erbjuds även en stor soldränkt uteplats med västerläge inbäddad i grönska. Allt detta paketerat i en välskött förening ett stenkast från Eriksbergs kajpromenad!

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 477 kr inkl värme och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1104
Byggår:
2013
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

HTH-kök med vita luckor och en ljusgrå lamminatbänkskiva underlimmad ho. Handtag i rostfritt. Ovan arbetsbänken ett svart kakel som stänkskydd. Under överskåpen sitter det downlights. Vitvaror från Electrolux, spishäll, inbyggnad varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt matt kakel med fond och klinker på golvet i antracit. Handfatskommod, spegel, vägghängt badrumsskåp, Raka duschväggar, samt elektrisk handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare "Electrolux", ovan en arbetsbänk laminat och överskåp.

Övriga lägenheten

Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Välkomna till Monsungatan 51!
Ni stiger in i en rymlig hall som blir något av lägenhetens nav då alla rum nås härifrån. I hallen erbjuds bra förvaringsmöjligheter i form av 2 stora garderober.

På er vänstra sida finner ni badrummet som är smakfullt utformat med vitt kakel och grått klinker. Här finns det mesta att önska, duschhörna med glasdörrar, vägghängd WC, handfat med kommod, handdukstork och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan denna finner ni även en funktionell arbetsbänk med två överskåp som gör tvättbestyren till en ren fröjd!

Vidare in på er högra sida leds ni till ett ljust och rymligt sovrum. Här finns en garderobsvägg med 5 fullhöjdsgarderober. Här ryms både en större säng och mindre möblemang utan bekymmer.

Rakt fram från hallen kommer ni in i rummet med kök på vänster sida och vardagsrum till höger, ytorna delas av med en mellanvägg som går att ta bort om man så önskar.

Köket är rymligt med bra arbetsytor och mycket av skåpsförvaring. Matplatsen rymmer lätt 6 platser och får sin naturliga placering intill fönstret med utsikt över uteplatsen!

Köket kommer från HTH och går i vitt och svart med handtag i rostfritt. Maskinparken kommer från Electrolux och består av inbyggd- mikrovågsugn och varmluftsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, samt spisfläkt. Det är enkelt att inse att detta är ett kök att trivas i!

Vardagsrum med en bra lättmöblerad planlösning och har fönster i två väderstreck med stort ljusinsläpp. Från vardagsrummet leds ni genom en helglasad dörr ut mot en storslagen uteplats om ca 35 kvm som ligger i ett härligt västerläge inbäddad i grönska. Här kan ni ha en större matgrupp och sommar tid avnjuta solen från lunch till sena kvällen.

Det är möjligt att göra om lägenheten till en bra 2,5:a, se alternativ planlösning.

Är det här ni skall bo? Tveka inte att boka in er på visning nu och inte sen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 10, hiss finns

Avgift

3 477 kr inkl värme och Telia Triple Play

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 1 800 kr

Andel i föreningen

1,75681%

Andel av årsavgiften

1,75678%

Tillträde

1 juni, 2016

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Uteplats om ca 35 kvm i västerläge.

Källarförråd om ca 6 kvm

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Linnéa

Om föreningen

Brf Linnéa äger fastigheten Göteborg Sannegården 72:3 på vilken man låtit uppföra ett flerbostadshus i 14 våningar med totalt 50 bostadsrättslägenheter om totalt 3 513kvm samt en lokal om 54 kvm som är uthyrd och bedriver klädbutik. Byggnaden är uppförd 2013-2014. Alla i hörnläge med generösa fönster, så att sol- och utsiktsmöjligheterna blir de bästa möjliga. Luftiga och inglasade balkonger ger möjlighet att njuta av vyerna i hela tre väderstreck.

Föreningen gör avsättningar för att täcka kommande underhåll enl. underhållsplanen som upprättades 2014-09-05.

Huset är byggt enl. miljöbyggnad, klass silver.

Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

Hushållsel, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen.
Varm- och kallvatten, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen.

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play - FiberTV, Bredband och Telefoni. Egna telefonsamtal betalas själv.

Parkering

Föreningen disponerar 46 p-platser i varmgarage i P-huset på Monsungatan, fn 1000kr/ mån. Separat kö.

E-post

styrelsen@brflinnea.com

Övrigt

Gemensamma utrymmen:
Det finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd.
Övernattningslägenhet.

Om området

Eriksberg Norra Älvstranden

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägen Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad