Astris Gata 74

Bilder

  • Såld!

Astris Gata 74 , Eriksberg Västra , Göteborg

Nu erbjuder vi en elegant 2:a om 62kvm på Eriksbergsplatån, nybyggd 2013! Här bor ni ett par minuters promenad från Eriksbergskajen med sitt pulserande café- och restaurang liv. Bra förening med låga tilltalande avgifter!

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 087 kr inkl värme, kallvatten, kabel-tv, Internet och IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11103
Byggår:
2013

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning
Badrum

Helkaklat med svart klinker och vitt kakel. Duschutrymme med glasvägg. WC, kommod och spegel med belysning från Svedbergs. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Bosch ovan ett väggskåp

Kök

Vita skåpsluckor och ljusgrå laminatbänkskiva och diskbänk ovan sitter ett vitt kakel. Vitvaror från Siemens: Kombinerad kyl/frys, diskmaskin, keramisk häll, inbyggd varmluftsugn samt micro. Köksfläkt från Franke.

Övriga lägenheten

Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hall, vardagsrum och kök. I sovrummet är väggarna målade med en varm Caffelattéton. Stora skjutdörrsgarderober i hallen och i sovrummet, båda med flexibla Elfa -system.

Välkommen till denna hemtrevliga och ljusa genomgångs tvåa på Astris Gata 74.

Ni stiger in i en välkomnande hall med mycket goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av en stor skjutdörrsgarderob med ett flexibelt Elfa-förvaringssystem. Golvet pryds av ekparkett som sträcker sig vidare genom hela lägenheten.

Till vänster om er finner ni badrummet som är stilrent utformat med vitt kakel och Antracit klinker på golvet. Badrummets utrustning består av kommod med belyst spegelskåp från Svedbergs, duschvägg i glass, en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett väggfast överskåp som tillsammans skapar en praktisk tvättenhet.

Vidare in på er högra sida leds ni in i ett ljust och rymligt sovrum. Här finns två stora skjutdörrsgarderober med spegelglasdörrar som ger er fantastisk förvaring. Här ryms både en större säng och mindre möblemang utan bekymmer.

Från hallen rakt fram finner ni vardagsrummet till vänster och köket med matplats till höger, allt i en härlig öppen planlösning.

Vardagsrummet är luftigt och ljust med ett stort fönsterparti. Här nås även balkongen i hörnläge som vetter mot den grönskande innergården. På balkongen har ni sol från morgonen till ca klockan två på sommaren.

Slutligen har ni köket som ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet. De skiljs av med en trevlig liten bardisk. Köket kommer från Myresjökök och har stilrena vita, släta, fulldämpade luckor och lådor. Ljusgrå laminatbänkskiva samt diskbänk. Ovan bänkskivan sitter ett vitt kakel vilket ger ett mycket fräscht intryck. Maskinparken som även den går i vitt kommer från Siemens. Här finns keramisk häll, inbyggd ugn och micro, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Helt klart ett kök att trivas i!

Känns denna lägenhet klockren för dig? Tveka inte att boka in dig på visning redan nu!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

3 087 kr inkl värme, kallvatten, kabel-tv, Internet och IP-telefoni

Andel i föreningen

1,4772%

Andel av årsavgiften

1,48%

Tillträde

2016, mars

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Balkong om ca 7kvm

Källarförråd o,m ca 4,5kvm

Förening

Namn

Brf Balladen i V:a Eriksberg

Om föreningen

Brf Balladen i V:a Eriksberg äger fastigheten Göteborg Sannegården 76:2 på vilken man låtit uppföra ett flerbostadshus i fyra våningar med totalt 65 bostadsrättslägenheter om totalt 4 245kvm samt en lokal om 70 kvm som inrymmer en fin servicebutik.

Det finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd.

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play - KabelTV, Bredband och Telefoni. Egna telefonsamtal betalas själv.

Parkering:
Föreningen kommer att disponera 55 parkeringsplatser och 2 mc-platser. 35st av parkeringarna är i varmgarage. 550kr/mån resp. 950 kr/mån. Separat kö till både garage- och p-platser.

Hushållsel betalar man själv

Kallvatten ingår men varmvatten betalas efter förbrukning.

I månadsavgiften ingår 17 kr adm avgift för vattenavläsning.

Föreningen förvaltas av Husjuristerna.

Om området

Eriksberg Västra

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000-talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

På platån finner ni nya Taubeskolan F-6 och Färjenäsparken som är en historisk och mysig park med en stor lekplats, slingrande stigar och fina utsiktsplatser. I anslutning till lekplatsen ligger en näridrottsplats med skate-bana, fotbollsplan, basketplan, utegym och löparbanor.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bussar mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Eriksberg som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad