Arbetaregatan 20

Bilder

  • Såld!

Arbetaregatan 20 , Eriksberg Lindholmen , Göteborg

Med bästa läge i det charmiga Lindholmsområdet ligger denna ljusa och fina 3:a med väldisponerade ytor. Ultimat öppen planlösning som bjuder in till sociala ytor och gör lägenheten lättmöblerad. De båda sovrummen är rymliga med gott om förvaring. Perfekt för dig som vill ha nära både till kajkantens folkliv och mysiga fikaställen såväl som till stan dit du tar dig med buss på endast några minuter.

71 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 044 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
33
Byggår:
1997
Driftskostnad:
454 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Laminat på golv och vita väggar. Köksinredning i vitt med rostfria handtag samt ett vitt kakel ovan bänkskivan i rostfritt och laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys (Electrolux), en hällspis (Cylinda), fläkt (Franke) samt en diskmaskin (Bosch). Samtliga vitvaror är i vitt utförande.

Badrum

Helkaklade vita marmorerade väggar och en grå beige våtrumsmatta på golvet. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp, badkar, tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch) samt två stora skåp för extra förvaring.

Välkommen till denna hemtrevliga bostad som präglas av ett härligt ljusinsläpp och välplanerade kvadratmetrar. Lindholmen är ett attraktivt område med närhet till såväl kommunikationer, affärer och Norra Älvstrandens mysiga utbud av restauranger och caféer! Här får man ett bekymmerslöst och boende byggt 1996 i en stil som smälter in med landshövdingehusen från sekelskiftet. Gratisfärjan Älvsnabben tar er in till Järntorget på bara 5 minuter där ni kan strosa runt i populära Linné med dess stråk och butiker.

Hallen är stor och rymlig med ljusa väggar och slittålig trälaminat. Det fina golvet och vita väggar finns genomgående i hela lägenheten. En inbyggd garderob rymmer det mesta och det finns även plats för ytterligare möblemang utan att förstöra den härliga rymden.

Härligt ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger fint ljusinsläpp. Rummets storlek gör det till ett underbart rum för både avkoppling och umgänge. Här ryms såväl stor soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger det praktiska köket. Matlagningen blir en fröjd med dessa bra arbetsytor och du riskerar inte att bli ensam i köket när soffan är så nära. Praktiska arbetsytor och bra skåpsförvaring.

Lägenheten erbjuder två sovrum, varav båda får med plats för dubbelsäng och var sin garderobsvägg om fyra garderober som stuvar undan det mesta.

Badrummet har helkaklade väggar och har allt du kan önska dig, kommod och spegel, toalett samt badkar. Här finns också en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare och väldigt bra skåpsförvaring.

Detta är en mycket fin lägenhet med radhuskänsla belägen i ett lugnt område med gångavstånd till skolor, nöjen och bra kommunikationer. Bostaden är rymlig och ger med dess stora fönster ett genomgående vackert ljusflöde i hela lägenheten och en känsla av att ute och inne smälter ihop. Utanför huset har ni en vacker innergård med utemöblemang samt en grillplats, tack vare den goda gemenskapen i området står dörren alltid på glänt så att barnen kan springa fritt. Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 044 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

5 450 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 3 000 kr
Försäkring: 2 450 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,0091%

Andel av årsavgiften

1,05029%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1997

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2009
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Lindholmen 21:2

Förening

Namn

Brf Lyftkranen

Om föreningen

Brf Lyftkranen med fastighetsbeteckning Lindholmen 21:2 består av 105 lägenheter.
De totalt 17 husen är byggda 1996 i en stil som smälter in i den gamla bebyggelsen på Lindholmen.
Föreningen bildades 2001 och består av 93 bostadsrättslägenheter och 12 hyresrätter samt 2 lokaler. (7615 m2 bostäder och 75 m2 lokal).

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

105

Antal hyresrätter

12

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Telia Triple-play erbjuder digital-TV och bredband vilket ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen saknar egna garage eller p-platser. P-plats kan hyras via Studentbostäder. Även via kommunen t ex Plejadgatans inhägnade p-platser.

Renoveringar

Enligt underhållsplanen ska trapphusen renoveras 2017.
Vissa delar av staket byttes ut 2015
Målning av fasader/byte av vissa fönster 2013-2015
Byte av mineritskivor på utvalda fasader 2010
OVK och energideklaration 2009
Byte av altandörrar 2008
Renovering av balkonger 2007-2008

Ekonomi

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbelopp (1108 kr för år 2016), pantsättningsavgiften är 1% av basbelopp (443 kr för år 2016).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Övrigt

Det finns cykelförråd, källarförråd och samlingslokal.
3 städdagar om året

Om området

Eriksberg Lindholmen

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad