Ceresplatsen 12

Bilder

  • Såld!

Ceresplatsen 12 , Eriksberg Sannegårdshamnen , Göteborg

Väldisponerad och stilren trea byggd 2013 med stor inglasad balkong. Här bor ni lugnt och trivsamt i hjärtat av Sannegården med närhet till såväl strandpromenaden med restauranger och caféer som båtliv. Mycket goda kollektivförbindelser till city. Allt detta snyggt paketerat i en stabil och omtyckt förening med låg avgift.

71 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 612 kr inkl värme, k-vatten, Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21304
Byggår:
2013
Driftskostnad:
181 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Kök från Vedum med vita luckor och bänkskiva. planlimmad diskho, över arbetsbänken sitter ett grått kakel. Maskinpark från Siemens i rostfritt. Kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmlufts- och microvågsugn, helintegrerad diskmaskin samt induktionshäll.

Badrum

Helkaklat badrum med antracitfärgat klinker och mattvitt kakel. Toalett, kommod från Vedum, duschväggar, handdukstork, elektrisk golvvärme, Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. arbetsbänk och förvaring i överskåp.

Övriga lägenheten

Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. I hallen ligger klinker direkt innanför dörren. Inredningen i klädkammaren ingår.

Välkommen till Ceresplaten 12. Här kan vi idag erbjuda en superfräsch hörn trea i ett riktigt bra läge i Sannegårdshanmen. Lägenheten levererades av JM sent 2013 och håller fortfarande nyskick. Här får ni bra ljusinsläpp från två väderstreck och takhöjden om 260 cm ger en riktigt luftig känsla. Alla väggarna är vitmålade och en snygg ekparkett sträcker sig genom hela lägenheten.

NI kliver in i en ljus och välkomnande hall. Här finns det bra avhängnings- och förvaringmöjligheter i två stora skjutdörrsgarderober. Hallen ansluter till köket till höger och badrummet rakt fram.

Köket är rymligt med en bra matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vedum har levererat ett mycket stilrent kök med vita luckor och bänkskiva som matchas snyggt med en grå kakelplatta som stänkskydd. Underlimmad diskho och läckra spotlights i överskåpen ger en påkostad känsla. Arbetsyta och förvaringsmöjligheter finns det gott om. Maskinparken går i rostfritt och kommer från Siemens. Här finns såväl induktionshäll och inbyggnadsugnar som helintegrerad diskmaskin och kyl, frys i fullhöjd.

Från köket nås den stora inglasade balkongen om ca 9 kvm som kan användas som ett mysigt extrarum att njuta av året om. Alla glasrutor går att vika bort om man skulle känna att värmen blir lite väl intensiv. Från balkongen har ni en fin uppsikt över innergården med lekplats och båtarna i Sannegårdshamnen!

Vardagsrummet är centralt belägen i lägenheten och blir något av lägenhetens nav då det ansluter till alla rum. En klockren planlösning gör rummet lätt att möblera och skapar en naturlig sociala yta. Här ryms en stor soffgrupp och Tv-möbel utan problem.

Lägenheten erbjuder två sovrum, varav ett "Master Bedroom" med plats för dubbelsäng och en egen walk in closet. Inredningen på bilderna ingår. Det andra sovrummet är lite mindre och blir ett perfekt barn- eller gästrum.

Rakt fram från hallen når vi ett snyggt helkaklat badrum. Väggarna är klädda med stora vita plattor och på golvet ligger en klinker i antracitton med behaglig golvvärme. Här finns duschhörna, toalett, tvättställ med kommod, belyst spegelskåp och handdukstork. Här finns även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa en arbetsbänk och överskåp.

Känner ni att detta är er nästa bostad så tveka inte att boka in er på visning direkt!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

3 612 kr inkl värme, k-vatten, Telia Triple Play

Driftskostnad

2 176 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 576 kr
VA: 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Tillträde

Mars, 2016

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Inglasad balkong om ca 9 kvm. Alla rutorna går att vika bort.

Källarförråd om ca 5 kvm ingår.

Förening

Namn

Brf Vattenspegeln

Om föreningen

Brf Vattenspegeln består av tre huskroppar i 6-7 våningar med 86 bostadsrättslägenheter mellan 1 och 5 rok. Byggd av JM med inflyttning från senhösten 2013. Klädkammare, skjutdörrsgarderober och stilrena Vedumsnickerier är några av inredningskvalitéerna.

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten samt Telia Triple Play.
Hushållsel och varmvatten betalas efter egen förbrukning.

Föreningens fastighet deltar i gemensamhetsanläggning Lindholmen ga:14 avseende sopsug som förvaltas av Sannegårdens sopsug gemensamhetsanläggning. Fastigheten deltar i gemensamhetsanläggning avseende garage tillsammans med intilliggande fastigheten Lindholmen 37:1 samt Lindholmen 35:2 och 35:3.

Se mer på föreningens hemsida:
www.brfvattenspegeln.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

86

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Telia Triple Play ingår i avgiften.

Parkering

Under den upphöjda gården mellan husen ligger lägenheternas garage. Beroende på vilken sorts plats fn mellan 800 - 1200 kr/månad. Kösystem tillämpas. Ledig parkeringsplats bakom ICA - SMS-parkering fn cirka 350 kr/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Sven Ingvar Hermansson

E-post

ih@ingvarhermansson.se

Övrigt

Övrigt: Genom Västra Sannegårdshamnens Båtklubb kan båtplats hyras nära bostaden. Det finns båtplatser i tre olika storlekar. Mer info finns på www.vsbk-gbg.se.

Gemensamma grönytor, gångvägar, planteringar, cykeluppställningsplats, grillplats, sittytor, lekplats och utebelysning.

Om området

Eriksberg Sannegårdshamnen

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning. Lindholmen Science Park ligger på fem minuters promenad österut.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

I Sannegårdshamnen har man närhet till det mesta. På promenadavstånd finner ni Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och ett flertal caféer och restauranger längs med hamnen och kajen. Dessutom har du även närhet till inre Sannegårdshamnen centrum med bl.a. ICA Kvantum.

Parkering

Det finns tillgång till 2-timmars gästparkering längst med närliggande gator.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad