Verkmästaregatan 9

Bilder

  • Såld!

Verkmästaregatan 9 , Eriksberg Lindholmen , Göteborg

Unik etagelägenhet med uteplats i söderläge! I de gamla kvarteren på Lindholmen, Hisingens egna Haga, möter ni detta arkitektritade hus med spännande planlösning. Kök och matsal bjuder in till social samvaro, två sovrum, två badrum och ett vardagsrum med ett fönster från golv till tak (ca 5 m). Gratisfärjan Älvsnabben tar er in till Järntorget på bara 5 minuter där ni kan strosa runt i populära Linné med dess stråk och butiker. Detta är en unik lägenhet som måste upplevas. Spännande vinklar och vrår, genomgående ljusinsläpp och en underbar stor uteplats som badar i sol. Kontakta mäklaren redan idag för mer information!

88,6 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 697 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
88,6 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1003
Byggår:
2002
Driftskostnad:
951 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

88,6 kvm

Rumsbeskrivning

Unik etagelägenhet med uteplats i söderläge! I de gamla kvarteren på Lindholmen, Hisingens egna Haga, möter ni detta arkitektritade hus med spännande planlösning. Kök och matsal bjuder in till social samvaro, två sovrum, två badrum och ett vardagsrum med ett fönster från golv till tak (ca 5 m). Gratisfärjan Älvsnabben tar er in till Järntorget på bara 5 minuter där ni kan strosa runt i populära Linné med dess stråk och butiker. Detta är en unik lägenhet som måste upplevas. Spännande vinklar och vrår, genomgående ljusinsläpp och en underbar stor uteplats som badar i sol.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

5 697 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

11 412 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 224 kr
Försäkring: 2 400 kr
Övrigt: 4 788 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

8,38292%

Andel av årsavgiften

8,383%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2002

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 mars 2009
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Lindholmen 14:2

Förening

Namn

Brf Bifrost Lindholmen

Om föreningen

Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Lindholmen 14:2. Flerbostadshuset är byggt år 2002 med 13 bostadsrätter där totalytan är 1 057 kvm. I föreningen finns inga lokaler. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar. Föreningen har en hemsida man kan läsa mer om dem på och som även fungerar som en kommunikationsyta mellan medlemmarna. Se mer på https://www.svenskbrf.se/bifrostlindholmen

Gemensamma ytor:
Föreningen har en gemensam bastu, redskapsbod och ett cykelförråd.

Tv och internet:
Kabel-tv och internet genom ComHem.

Parkering:
P-bolaget Göteborg har parkering på Plejadgatan/Västra Lindholmen. Inga fasta platser tillhandahålls och p-tillståndet gäller i mån av plats, pris ca 550-575 kr/mån. I dagsläget finns lediga p-platser på området Västra Lindholmen. Läs mer på www.p-bolaget.goteborg.se

Avgiftsförändringar:
Årsavgiften höjdes senast med 2% under 2013. Inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget.

Övrigt:
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och köparen, pantsättningsavgift betalas av köparen. Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbelopp (1107,50 kr för år 2016), pantsättningsavgiften är 1% av basbelopp (443 kr för år 2016).

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

13

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Eriksberg Lindholmen

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad