Torsplan 10, plan 18

Bilder

  • Nyproduktion

Pris

10 200 000 kr

Torsplan 10, plan 18 , Vasastan - Hagastaden , Stockholm

Med panoramafönster och fri utsikt i tre väderstreck erbjuder denna välplanerade lägenhet gott om ljusinsläpp och rymd. Totalt tre terrasser där stora terrassen i sydostligt läge har härlig utsikt över Vasastans takåsar medan den nordvästra bjuder på kvällssol. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt exklusivt badrum med väggar i ljusgrå natursten, specialtillverkat spegelskåp och tvättpelare i högskåp. Inflyttning sker under Q3-Q4-2020.

- JURIDISK PERSON GODKÄNNS SOM FÖRVÄRVARE -

Norra Tornen är innerstadens högsta bostadshus. OMA, ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor, har på uppdrag av Oscar Properties förenat funktion, estetik och visioner i moderna bostäder fördelade mellan två byggnader, Helix och Innovationen, med det gemensamma namnet Norra Tornen. Ett samtida arkitektoniskt verk och landmärke. Två bostadshus med 360 graders panoramautsikt över Stockholm talar för sig själv.

Lägenheterna utmärks av exklusiv design, påkostade materialval, stora fönsterpartier, rymliga ytor samt stora terrasser. Utöver detta kommer det erbjudas faciliteter såsom gemensam takterrass på våning 34, gym, biosalong gästlägenhet, vinbar samt direktaccess till garage.

I Hagastaden bor du centralt i en ny spännande stadsdel. Med bara några minuters gångväg till Sankt Eriksplans tunnelbanestation och Citybanan vid Odenplan tar du dig enkelt runt i stan. Utanför porten går förutom flera busslinjer även Flygbussarna till och från Arlanda. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten. År 2024 beräknas även en ny tunnelbanelinje (Gula linjen) vara färdigställd med uppgång vid Torsplan och Karolinska.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 688 kr Prel månadsavgift
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
18, hiss finns
Byggår:
2020
Pris:
10 200 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

- Hall i stilren design med avhängningsytor.

- Matsal med plats för stor matgrupp och utgång till terrass som har räcken i glas samt nås via stora skjutdörrar.

- Exklusivt, specialritat kök från svensktillverkade Tibro med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Komplett maskinell utrustning bestående av fullstor kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish och är speciellt framtagna för projektet. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum där plats för soffgrupp finns. Från kök/vardagsrum nås härlig terras med fri utsikt mot Stockholm stad.

- Master bedroom med utgång till härlig terrass och underbar kvällssol. Platsbyggd garderob.

- Sovrum med plats för säng och skrivbord samt utgång till lägenhetens andra terrass.

- Ljust badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Vidare finns tvättpelare och handdukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

18 av 34, hiss finns

Pris

10 200 000 kr

Avgift

4 688 kr Prel månadsavgift

Andel av årsavgiften

0,67447%

Tillträde

Q4 2020

Byggnad

Byggnadsår

2020

Förening

Namn

Brf Helix

Om föreningen

Brf Helix består av 137 bostadslägenheter och tre kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Helix är 12 086 kvm och lokalytan 690 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 856 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är gemensam takterrass på våning 34, gym, biosalong gästlägenhet, vinbar samt direktaccess till garage.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. I fastigheten kommer det även att finnas cykel- och barnvagnsrum.

Antal lägenheter

137

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har ett avtal med Stockholm Stad Parkering som innebärande att medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra 69 p-platser. Om medlem tackar nej till plats har Stockholm Stad Parkerings rätt att hyra ut platsen till annan. Föreningen kan såldes inte garantera att 69 platser alltid är tillgängliga för föreningens medlemmar. Medlemmar har dock förtur vid vakans avseende de 69 p-platserna.

Renoveringar

Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Övrigt

OMRÅDET

Hagastaden kommer att bli den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Lars Östblom eller Rebecca Löwå för mer information!

Lars Östblom

Lars Östblom

Stockholm Vasastan

Stockholm Östermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-886 69 68

lars.ostblom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad