Torsplan 10, plan 13

Bilder

Utgångspris

13 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Torsplan 10, plan 13 , Vasastan - Hagastaden , Stockholm

Två terrasser om totalt 77 kvm. Juridisk person godkänns som förvärvare! Bästa solläge på terrasserna i Stockholms häftigaste lägenhet! Nu finns tillfälle att förvärva en helt unik bostad i exklusiva Norra Tornen. Lägenheten har eftertraktat hörnläge och erbjuder dessutom två fantastiska terrasser om 64 kvm + 13 kvm och med sol från morgontimmarna till solnedgång. Bostaden är mycket yteffektiv och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en rymlig matplats för större sällskap och två avskilda sovrum.

Norra Tornen är innerstadens högsta bostadshus. Boendet utmärks av exklusiv design, påkostade materialval, stora fönsterpartier, rymliga ytor samt stora terrasser. Projektet består av två separata föreningar och i detta, det andra tornet, kommer att föreningen Brf Helix att erbjuda exklusiva faciliteter såsom gym, biorum, gästlägenhet och direktaccess till garage.

I Hagastaden bor du centralt i en ny spännande stadsdel. Med bara några minuters gångväg till Sankt Eriksplans tunnelbanestation och Citybanan vid Odenplan tar du dig enkelt runt i stan. Utanför porten går förutom flera busslinjer även Flygbussarna till och från Arlanda. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten. År 2024 beräknas även en ny tunnelbanelinje (Gula linjen) vara färdigställd med uppgång vid Torsplan och Karolinska.

Lägenheten är under uppförande och inflyttning är preliminärt satt till 2020-10-31.

88 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 057 kr Preliminär månadsavgift
Typ:
Lägenhet
Boarea:
88 kvm
Våning:
13, hiss finns
Byggår:
2018-2020
Utgångspris:
13 500 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

88 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

- Hall i stilren design med avhängningsytor. Klädkammare ger smart och effektiv förvaring.

- Exklusivt, svensktillverkat kök från Tibro med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Komplett maskinell utrustning bestående av fullstor kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandare och downlights i kopparfinish som är speciellt framtagna för projektet. Köket är kombinerat med vardagsrummet och rymmer både soffgrupp, mediamöblemang samt stort matbord. Utgång till terrass.

- Fantastisk terrass om hela 64 kvm där underbar utsikt över över hela Stockholm ges. Här fås även sol under i stort sett hela dagen.

- Master bedroom med utgång till terrass om 13 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Plats för förvaring i platsbyggd garderob.

- Sovrum med panaramafönster och utgång till lägenhetens stora terrass med söderläge.

- Ljust badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Vidare finns tvättpelare och handdukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

13 av 34, hiss finns

Pris

13 500 000 kr Utgångspris

Avgift

5 057 kr Preliminär månadsavgift

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0,72742%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

2020-10-31-Prel tillträde

Byggnad

Byggnadsår

2018-2020

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Förening

Namn

Brf Helix

Om föreningen

Brf Helix består av 137 bostadslägenheter och tre kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Helix är 12 086 kvm och lokalytan 690 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 856 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är biorum, gym och gästlägenhet.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. I fastigheten kommer det även att finnas cykel- och barnvagnsrum.

Antal lägenheter

137

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har ett avtal med Stockholm Stad Parkering som innebärande att medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra 69 p-platser. Om medlem tackar nej till plats har Stockholm Stad Parkerings rätt att hyra ut platsen till annan. Föreningen kan såldes inte garantera att 69 platser alltid är tillgängliga för föreningens medlemmar. Medlemmar har dock förtur vid vakans avseende de 69 p-platserna.

Renoveringar

Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Övrigt

OMRÅDET

Hagastaden kommer att bli den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Lars Östblom eller Rebecca Löwå för mer information!

Lars Östblom

Lars Östblom

Stockholm Vasastan

Stockholm Östermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-886 69 68

lars.ostblom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad