Sonja Kovalevskys Gata 3, 3tr

Bilder

Sonja Kovalevskys Gata 3, 3tr , Hagastaden , Stockholm

Högklassig 2:a med en exklusiv design och arkitektur.
Unikt med flertalet utgångar till en stor kungsbalkong i soligt gavelläge.

Väldisponerad med rikligt ljusinsläpp. Här finns allt man kan önska sig så som en generös öppen planlösning, rymligt sovrum, walk in closet, välutrustat kök och inte minst ett lyxigt badrum som andas hotellkänsla. Tvättmaskin och golvvärme i bostaden är extra komfort.

Hagastaden, Stockholms svar på New York med skyskrapor i ett unikt läge mellan kommande gröna parker och utmärkta kommunikationer i Vasastan. Stockholms nya science center erbjuder en internationell storstadskänsla och en hållbar stadsdel med fokus på vetenskap, forskning och utbildning i kombination med en stor andel bostäder, service samt moderna kontor och designhotell.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 800 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Denna lägenhet andas modern och tidlös arkitektur med flertalet generösa fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak och inte minst en generös kungsbalkong att nyttja under årets varmare månader.

HALL
Entrén erbjuder god plats för avhängning av ytterkläder och skor vid platsmonterad hatt- och skohylla.

VARDAGSRUM
Inbjudande sällskapsrum i en öppen social planlösning till kök. Här ges mycket god yta att disponera för soffmöblemang. Härligt ljus erbjuds rummet från flertalet generösa fönsterpartier.

KÖK
Stilfullt och modernt kök i svart från HTH. Vitvaror från Siemens. Fullt utrustad maskinellt: Kyl/frys, kombi ugn i högskåp, spishäll, diskho och integrerad diskmaskin. Plats för matbord och middagsbjudningar.

SOVRUM
Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Ingång från vardagsrum och hall genom skjutdörrar.

WALK-IN-CLOSET
Garderober med skjutdörrar som nås från sovrum och hall genom skjutdörrar. Här ryms parets kläder med förvaring högt som lågt.

BAD
Tidlöst med exklusiva materialval. Utrustat med spegel, dusch, vägghängt wc samt en stor bänk med handfat och tvättmaskin installerad.

För mer information kring föreningen & fastigheten se: www.haganova.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 12, hiss finns

Avgift

2 800 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,28%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

kv Liljan 33

Övriga byggnader

Uppvärmning Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme där föreningen levererar 21 grader till lägenheten.

Övrigt

Uppvärmning: Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme där föreningen levererar 21 grader till lägenheten.

DRIFTSKOSTNAD
Hemförsäkring: ca. 200kr/mån
Hushållsel: ca. 300 kr/mån
Varmvatten: ca. 83 kr/mån

Uppgifterna bygger på en schablon för likvärdig storlek av lägenhet då säljarna ej bott i lägenheten. Lyssna gärna med mäklaren vad som är realistiskt utifrån ditt eget perspektiv. För mer information och personlig kalkyl, kontakta ansvarig mäklare.

OMRÅDET
Hagastaden, Stockholms svar på New York med skyskrapor i ett unikt läge mellan kommande gröna parker och utmärkta kommunikationer i Vasastan. Stockholms nya science center erbjuder en internationell storstadskänsla och en hållbar stadsdel med fokus på vetenskap, forskning och utbildning i kombination med en stor andel bostäder, service samt moderna kontor och designhotell.

Hagastaden växer snabbt fram som den nya stadsdelen som länkar samman Vasastan och Solna. Här möter man en modern arkitektur med höga byggnader och en kilometer långt promenadstråk med grönska tar en snabbt och lätt till kungliga Hagaparken.

Kommunikationerna är utmärkta där flera busslinjer finns att tillgå vid Torsplan och Norra Stationsgatan. Såväl en promenad bort till Vanadis finner man nedgången till såväl pendeltåg som tunnelbana.
En ny tunnelbanelinje planeras även passera här i framtiden (gula linjen).

Smakfulla och påkostade materialval. Suveränt läge med direkt närhet till Hagaparkens grönska med fina promenad- och joggingstråk. Torsplan erbjuder idag den bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek och gym precis utanför dörren. Utmärkta kommunikationer med såväl citybussar strax utanför som tunnelbana och pendeltågsanslutning vid Vanadisplan.

Förening

Namn

Brf Haga Nova

Om föreningen

Brf Haga Nova är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av adresserna Gävlegatan 26-32, Hagaesplanaden 52-56, Norra Stationsgatan 76-78 och Sonja Kovalevskys gata 3-11. Föreningen upplåter 276 lägenheter med bostadsrätt och sex lokaler med hyresrätt samt två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Föreningens medlemmar har tillgång att hyra två övernattningslägenheter. Det finns även tillgång till extra förråd att hyra.

För mer information, se föreningens hemsida: http://www.haganova.se.

FASTIGHETEN
Cellen 1-4 är nyproducerade fastigheter byggda år 2017 och består av två huskroppar. Bostadsarea om 16 643 kvm, lokalarea som upplåts med bostadsrätt om 1 287 kvm samt övrig lokalarea om 1 114 kvm.

ALLMÄNNA UTRYMMEN
Föreningen har två övernattningslägenheter, cykelrum, miljörum samt barnvagnsrum.

Antal lägenheter

276

Antal lokaler i föreningen

8

TV och Bredband

TV: Huset är kopplat till Telenor och "must carry" kanalerna ingår i avgiften. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen ingår.

Bredband: Via Telenor fiber 250/100 Mbit. Obligatoriskt tillägg på avgiften till föreningen om 165 kr/mån.

Parkering

Det finns ett garage i föreningen med 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och tre MC-platser. Kostnad för garage är 2 250 kr/mån, garage med förråd 2 812 kr/mån, garage med eluttag 2 750 kr/mån samt MC-plats 500 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja.

Äger föreningen marken?

Ja.

Överlåtelseavgift

1165 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Varmvatten: Debiteras separat i dagsläget utifrån en schablon om 1000kr/år.

El: 5-ledarsystem med lägenhetscentral inom lägenheten. Centralen är försedd med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Varje lägenhet förses med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktisk förbrukning.

Uppvärmning: Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme där föreningen levererar 21 grader till lägenheten.

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Nadine Ekstrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad