Torsplan 8, plan 11

Bilder

  • Såld!

Torsplan 8, plan 11 , Hagastaden Vasastan , Stockholm

Nu finns möjligheten att förvärva ett verkligt toppboende i unika Norra Tornen som erbjuder, förutom exklusiv design och påkostade materialval, en mycket bra planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två utmärkta sovrum. Vidare finns två stora terrasser med optimal eftermiddags- och kvällssol samt en fantastisk utsikt.

Norra Tornen är innerstadens högsta bostadshus. Boendet utmärks av exklusiv design, påkostade materialval, stora fönsterpartier, rymliga ytor samt stora terrasser. Föreningen kommer också att erbjuda exklusiva faciliteter som gym med relaxavdelning, biorum, festvåning, gästlägenhet och direktaccess till garage.

Här bor du centralt i en ny spännande stadsdel. Med bara några minuters gångväg till Sankt Eriksplans tunnelbanestation och Citybanan vid Odenplan tar du dig enkelt runt i stan. Utanför porten går förutom flera busslinjer även Flygbussarna till och från Arlanda. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 611 kr inkl värme, vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
11, hiss finns
Byggår:
2016-19

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Fantastisk lägenhet belägen på plan 11 och ca 40 meters höjd med milsvid utsikt och två terrasser med eftermiddags-/kvällssol. Lägenheten har målade väggar i vitt och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vidare är det vattenburen golvvärme i hela bostaden samt komfortvärme i badrum.

- Två generösa terasser
- Fri utsikt i två väderstreck
- Master Bedroom med walk in closet

Vidare så presenteras följande planlösning:

- Hall i stilren skandinavisk design och med avhängningsytor och garderob.

- Kök med öppen planlösning mot vardagsrum där gott om plats för matbord finns. Exklusivt, specialritat kök från italienska Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva i ljus natursten. Vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kylfrys och diskmaskin, varmluftsugn, samt induktionshäll med ovansittande fläkt. Köksblandaren och downlights i kopparfinish och som är speciellt framtagna för projektet. Utgång till terrass.

- Härlig terrass med räcken i glas och som nås via stora skjutdörrar. Terrassen vetter mot väst och får härlig eftermiddags- och kvällssol.

- Vardagsrum med stort panoramafönster.

- Master bedroom med utrymme för dubbelsäng och stor walk in closet.

- Sovrum 2 som lämpar sig ypperligt som barnrum alternativt arbetsrum. Utgång till terrass.

- Stor terrass där solen kan avnjutas under sen eftermiddag och kväll.

- Ljust badrum i natursten, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Vidare finns tvättpelare och handdukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 36, hiss finns

Avgift

4 611 kr inkl värme, vatten

Andel i föreningen

0,5486%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

2016-19

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Förening

Namn

Brf Innovationen

Om föreningen

Brf Innovationen består av 183 bostadslägenheter och två kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Den totala bostadsytan i Brf Innovationen är 14 408 kvm och lokalytan ca 350 kvm.

Att bo i Norra Tornen ger livskvalité på en ny nivå. Det blir en också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Exempel på inbyggda faciliteter är biorum, festlokal, gym och en relaxavdelning med bastu.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fastigheten har ett stort utbud av faciliteter avsedda för föreningens medlemmar. I fastigheten kommer det att finnas cykel- och barnvagnsrum.
- Cykel- och barnvagnsrum med enkel access via hiss.
- Festlokal på 36 kvm som rymmer upp till 20 personer och har ett full utrustat kök.
- Övernattningslägenheten på 32 kvm med kokvrå, matbord, dubbelsäng och terrass, Materialvalen är samma som övriga bostäder i huset.
- Biorum har åtta fasta platser med specialtyg, unikt färgsatt för projektet.
- Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel.
- Gymet är utrustat med en cardioavdelning bestående av stepmaskiner, motionscyklar, och roddmaskin. Det finns även en styrkedel med ett stort utbud av maskiner samt en stretchingavdelning. Tillgång till egen terrass finns också.
- Leveransrum i lobbyn där paketleveranser, matkassar etc kan lämnas.

Antal lägenheter

182

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

Parkering

Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Norratornengaraget". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget.

Renoveringar

Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Övrigt

OMRÅDET

Hagastaden kommer att bli den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Det är gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan samt omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Om området

Karta

Hör av dig till Lars Östblom eller Lars Östblom för mer information!

Lars Östblom

Lars Östblom

Stockholm Vasastan

Stockholm Östermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-886 69 68

lars.ostblom@husmanhagberg.se

Lars Östblom

Lars Östblom

Stockholm Vasastan

Stockholm Östermalm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-886 69 68

lars.ostblom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad