Nina Einhorns Gata 7, 8 tr

Bilder

  • Såld!

Nina Einhorns Gata 7, 8 tr , Hagastaden Vasastan , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS
Välkommen till denna välplanerade tvåa med ljuvligt ljusinsläpp, högt läge och magisk utsikt! Bostaden erbjuder en hög materialstandard, rikligt ljusinsläpp och en balkong i solsäkert sydväst läge. Bostaden har en öppen planlösning samt erbjuder stora sociala ytor. Här finns allt man kan önska sig som ett välutrustat kök från Marbodal, stort sovrum med klädförvaring samt ett generöst och fullt utrustat badrum. Bostaden genomsyras av lyxiga och gedigna materialval.

I Hagaterrassen bor du bekvämt med garage i källaren och hiss som går hela vägen ned. En stor gemensam soldränkt takterrass med utemöbler, grill och lokal med fullt utrustat kök i anslutning. Entrén inger en härlig hotellkänsla.

49,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 686 kr inkl värme, kallvatten, kabel-TV (Grund)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49,5 kvm
Våning:
8, hiss finns
Byggår:
2018-19

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49,5 kvm

Rumsbeskrivning

Följande planlösning presenteras:

Hall: Tambur med plats för avhängning av ytterkläder och skor i form av en inbyggd garderob. Genomgående ljusa ytskikt med en ljuvlig ekparkett i en ljus vitlaserad kulör.

Kök: I öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Kök från Marbodal med komplett maskinell utrustning i form av spishäll, ugn, mikro, kyl/frys samt diskmaskin. Bänkskiva i stenkomposit med vitt kakel ovan. Infällda spotlights.

Vardagsrum: Med stora sociala ytor och plats för soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Vitmålade väggar samt fondvägg i mörkblå kulör som avbrytande kontrast.

Balkong: Stor balkong med perfekt sydväst läge! Sol från morgon till ca 16-tiden. Den gemensamma takterrassen har sol från morgon till solnedgång.

Sovrum: Rymligt och lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Utmärkt förvaring tack vare fyra inbyggda garderober med snygga skinnhandtag.

Badrum: Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Fullt utrustat med duschhörna i klarglas, wc, tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Siemens) och handfat med tillhörande kommod samt spegelskåp. Infällda spotlights i taket.

Varmt välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 12, hiss finns

Avgift

2 686 kr inkl värme, kallvatten, kabel-TV (Grund)

Andel i föreningen

0,35721%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

2018-19

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Stockholm Enzymet 2

Övrigt

DRIFTSKOSTNADER:
El: Ca 150 kr/mån.
Hemförsäkring: Ca 150 kr/mån.

Summa: Ca 300 kr/mån.
Baserat på 2 personer i hushållet.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

ÖVRIGT
Andel av insats 0,38545%

Obligatorisk avgift avseende bredband (250 Mbit/s) tillkommer om 250 kr / månad.

Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje lägenhet och aviseras i efterskott kvartalsvis.

Förening

Namn

Brf Hagaterrassen 1

Om föreningen

Brf Hagaterrassen 1 består av två byggnader med 8 trapphus. Inflyttning påbörjades under 2018 och fastighetens samtliga trapphus planeras att stå klart för inflyttning under 2019. Totalt finns 205 bostadsrättslägenheter och två förskolelokaler med bostadsrätt samt tio lokaler med hyresrätt. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till totalt 2 454 kvm.

Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns två tvättstugor (en i varje huskropp). Cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum finns i anslutning till alla trapphus. Sopsug med nedkast finns på två ställen på innergården och källsortering finns i bottenplan på huset. På östra hustaket finns en gemensam takterrass med planteringar, plats för umgänge och grillning. Det finns även en gemensamhetslokal med kök och WC.

Hagastaden kommer att bli den nya innerstadsdelen där tusentals bostäder och arbetsplatser smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att snabbt utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker. Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tunnelbanan vid Odenplan och S:t Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
https://veidekkebostad.se/hagaterrassen/
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Antal lägenheter

205

Antal lokaler i föreningen

12

TV och Bredband

Fiber finns indraget och ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer.

Parkering

I fastigheten finns 72 st parkeringsplatser till en kostnad av 2 250 kr/månad. Det finns även tio MC-platser till en kostnad av 625 kr/mån.

Utöver detta kommer föreningen att ha tillgång till tio parkeringsplatser i ett intilliggande garage genom ett så kallat parkeringsköp.

Renoveringar

Inget planerat underhåll närmsta tiden eftersom fastigheten är nyproducerad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja.

Äger föreningen marken?

Ja.

Överlåtelseavgift

1165 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Veronica Duljic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad