Nina Einhorns Gata 7, 4tr

Bilder

  • Såld!

Nina Einhorns Gata 7, 4tr , Hagastaden Vasastan , Stockholm

Njut av em och kvällssolen med härlig utsikt från balkongen i detta eftersökta parkläge med fri utsikt över den blivande Norra Stationsparken. Denna hörntrea är synnerligen bra planerad med stilrena materialval, vackra parkettgolv och en generös takhöjd om 2,6 m. Bostaden säljs till ett av säljaren accepterat pris men om fler bjuder så kan budgivning förekomma.

Garage som nås via hissen. Det finns även takterrass med gemensamhetslokal som är under uppförande.

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 393 kr inkl värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2019

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående för denna bostad är ljusa kulörer och ekparkettgolv samt en luftig planlösning med flödande ljus från flertalet fönster. Följande planlösning presenteras:

HALL - Från säkerhetsdörren nås entrén med klinkergolv plats för avhängning samt el/multimediacentral.

SOVRUM - Master bedroom med garderobsvägg och två fönster i fil mot Nina Einhorns Gata.

SOVRUM - Sovrum med en garderob och fönster mot NIna Einhorns Gata.

VARDAGSRUM - Luftigt sällskapsrum i hörnläge mot parken. Öppen planlösning mot kök och utgång till balkongen. Stora fönsterpartier och plats för soffgrupp, matbord och tv-möbel.

BALKONG - Stor balkong om ca 5,5 kvm i fritt läge med vy över det som kommer bli Norra Stationsparken. Balkongens läge i nordväst ger möjlighet till eftermiddag och kvällssol.

KÖK - Stilfull köksinteriör i vitt från Marbodal med bänkskiva i grå stenkomposit. Komplett maskinell utrustning från Siemens i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys och diskmaskin.

BADRUM - Stilren interiör med kaklade väggar i vitt och med grått klinkergolv. Fullt utrustat med duschvägg i klarglas, tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt god förvaring i kommod.

För rummens mått och takhöjd se bilagan skalenlig planritning under dokument. Genomförda tillval finns, se bilaga under dokument. Bostaden säljs på uppdrag av Veidekke.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 12, hiss finns

Avgift

3 393 kr inkl värme och kallvatten

Andel i föreningen

0,4639%

Andel av årsavgiften

0,4512%

Tillträde

Omgående eller enl. ö.k.

Byggnad

Byggnadsår

2019

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Övrigt

FÖRRÅD
Källarförråd finns till varje lägenhet.

OMRÅDET
Hagastaden, Stockholms svar på New York med skyskrapor i ett unikt läge mellan gröna parker och utmärkta kommunikationer i Vasastan. Stockholms nya science center erbjuder en internationell känslan av storstäder som New York och Chicago. En hållbar stadsdel med fokus på vetenskap, forskning och utbildning. Med en stor andel bostäder, service samt moderna kontor och designhotell.

DRIFTSKOSTNADER
- Varmvatten: 238 kr/mån
- Hushållsel: 160 kr/mån
- Bredband: 275 kr/mån
Uppgifterna bygger på schablonberäkning i den ekonomiska planen.
Den faktisk förbrukning av uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje lägenhet och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften.

Förening

Namn

Brf Hagaterrassen 1

Om föreningen

Brf Hagaterrassen 1 består av två byggnader med 8 trapphus. Inflyttning påbörjades under 2018 och fastighetens samtliga trapphus planeras att stå klart för inflyttning under 2019. Totalt finns 205 bostadsrättslägenheter och två förskolelokaler med bostadsrätt samt tio lokaler med hyresrätt. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till totalt 2 454 kvm.

Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns två tvättstugor (en i varje huskropp). Cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum finns i anslutning till alla trapphus. Sopsug med nedkast finns på två ställen på innergården och källsortering finns i bottenplan på huset. På östra hustaket finns en gemensam takterrass med planteringar, plats för umgänge och grillning. Det finns även en gemensamhetslokal med kök och WC.

Hagastaden kommer att bli den nya innerstadsdelen där tusentals bostäder och arbetsplatser smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att snabbt utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker. Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tunnelbanan vid Odenplan och S:t Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
https://veidekkebostad.se/hagaterrassen/
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Antal lägenheter

205

Antal lokaler i föreningen

12

TV och Bredband

Fiber finns indraget och ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer.

Parkering

I fastigheten finns 72 st parkeringsplatser till en kostnad av 2 250 kr/månad. Det finns även tio MC-platser till en kostnad av 625 kr/mån.

Utöver detta kommer föreningen att ha tillgång till tio parkeringsplatser i ett intilliggande garage genom ett så kallat parkeringsköp.

Renoveringar

Inget planerat underhåll närmsta tiden eftersom fastigheten är nyproducerad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja.

Äger föreningen marken?

Ja.

Överlåtelseavgift

1165 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Tina Berlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad