Sonja Kovalevskys Gata 2, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Sonja Kovalevskys Gata 2, 2 tr , Hagastaden Vasastan , Stockholm

Perfekt etta med utmärkt planlösning, stora fönsterpartier och stilrena nya ytskikt. Här erbjuds både garage i huset och en stor gemensam takterrass och gemensamhetslokal. Hagaterrassen är ett exklusivt och centralt boende innanför tullarna. Tillträde kan ske redan nu om så önskas eller enligt överenskommelse.

Hagastaden är den nya spännande stadsdelen i Vasastan där flera byggnader nu tar form tillsammans med trendiga restauranger, butiker och träningscenter. Kommunikationerna mycket goda med Citybanan, T-banan och bussar i din direkta närhet. Flertalet grönområden med Hagaparken och den nya Norra Stationsparken som nu anläggs i din direkta närhet.

34,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 951 kr inkl värme och kallvatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34,5 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus och luftig planlösning med flödande ljus. Genomgående ljusa kulörer och vitpigmenterat ekparkettgolv. Följande rumsinredning presenteras:

HALL - Entré med plats för avhängning.

VARDAGSRUM - Luftigt sällskapsrum i öppen planlösning mot kök och sovdel. Stora fönsterpartier och plats för både säng, soffgrupp, matbord och tv-möbel.

KÖK - Stilfull köksinteriör i vitt från Marbodal med bänkskiva i grå stenkomposit. Komplett maskinell utrustning från Siemens i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Inbyggd garderob och städskåp samt elektronik.

BADRUM - Stilren interiör med kaklade väggar i vitt och med grått klinkergolv. Fullt utrustat med duschvägg i klarglas, tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt god förvaring i spegelskåp med tillhörande kommod.

Läs gärna mer om Hagaterrassen på Veidekkes hemsida https://veidekkebostad.se/hagaterrassen/

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

1 951 kr inkl värme och kallvatten.

Andel i föreningen

0,25946%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

2018

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Övrigt

Förrådet nås enkelt via plan -1 i hissen.

Driftskostnader:
En obligatorisk avgift för internetabonnemang om 275 kr/mån tillkommer på avgiften.
Varmvatten: 231 kr/mån
Hushållsel: 155 kr/mån
Total: 661 kr/mån

Den faktisk förbrukning av uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje lägenhet och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften.

Läs mer om Hagastaden på Hagastaden.se eller på Stockholms stads hemsida.

Förening

Namn

Brf Hagaterrassen 1

Om föreningen

Brf Hagaterrassen 1 består av två byggnader med 8 trapphus. Inflyttning påbörjades under 2018 och fastighetens samtliga trapphus planeras att stå klart för inflyttning under 2019. Totalt finns 205 bostadsrättslägenheter och två förskolelokaler med bostadsrätt samt tio lokaler med hyresrätt. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till totalt 2 454 kvm.

Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns två tvättstugor (en i varje huskropp). Cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum finns i anslutning till alla trapphus. Sopsug med nedkast finns på två ställen på innergården och källsortering finns i bottenplan på huset. På östra hustaket finns en gemensam takterrass med planteringar, plats för umgänge och grillning. Det finns även en gemensamhetslokal med kök och WC.

Hagastaden kommer att bli den nya innerstadsdelen där tusentals bostäder och arbetsplatser smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera. Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att snabbt utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker. Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tunnelbanan vid Odenplan och S:t Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
https://veidekkebostad.se/hagaterrassen/
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Antal lägenheter

205

Antal lokaler i föreningen

12

TV och Bredband

Fiber finns indraget och ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer.

Parkering

I fastigheten finns 72 st parkeringsplatser till en kostnad av 2 250 kr/månad. Det finns även tio MC-platser till en kostnad av 625 kr/mån.

Utöver detta kommer föreningen att ha tillgång till tio parkeringsplatser i ett intilliggande garage genom ett så kallat parkeringsköp.

Renoveringar

Inget planerat underhåll närmsta tiden eftersom fastigheten är nyproducerad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja.

Äger föreningen marken?

Ja.

Överlåtelseavgift

1165 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Rebecca Löwå för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad