Vanadisvägen 32, 4 tr

Bilder

  • Såld!
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Vanadisvägen 32, 4 tr , Vasastan , Stockholm

Stilsäker och varsamt renoverad bostad i högt och ljust läge. Välbevarade tidstypiska attribut är smakfullt integrerade med allt ett modernt hushåll önskar. I renoveringen har badrummet stambytts och ny el är dragen i lägenheten. En stor balkong i högt fritt läge mot en öppen innergård och möjlighet att sätt in en eldstad.

Här erbjuds otrolig rymd med högt till tak, stora spegeldörrar, djupa fönsternischer, välbevarat furugolv och generösa sällskapsytor i vardagsrum med kök intill. Välskött förening med mycket god ekonomi.

Här bor ni i attraktiva, lugna och gröna kvarter med ett stort restaurangutbud och utmärkta kommunikationer med bland annat nya Citybanan med direkt närhet till porten. Varmt välkommen!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 189 kr inkl värme, VA, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1916/18

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

- Rymlig hall med flertalet garderober för effektiv förvaring samt plats för hatthylla och skoställ. Ett vackert vitlaserat furugolv löper vidare genom hela bostaden.

- Sovrum i mörk och rofylld kulör med plats för dubbelsäng, garderober och annat möblemang. Rummet används idag som barnkammare med plats för allt tänkbart ett barn behöver och önskar.

- Smakfullt vardagsrum med tilltalande rymd och rikligt med ljus från det stora fönsterpartiet ut mot öppen allégata. Utmärkt planerat med plats för såväl stor matplats, soffgrupp, mediamöblemang samt arbetshörna. Här finns även möjlighet att sätta in en kakelugn eller eldstad.

- Grått och smakfullt kök med ordentlig arbetsyta samt god och lättillgänglig förvaring. Maskinell utrustning av spis, ugn, mikro, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Här finns också en tvättmaskin som är snyggt integrerad.

- I rofyllt läge mot innergården nås ett mysigt och välplanerat sovrum med direkt åtkomst till bostadens stora balkong mot den grönskande innergården. Här finns gott om förvaring bakom skjutdörrar samt plats för stor dubbelsäng.

- Genom dem dubbla franska balkongdörrarna nås bostadens stora balkong i fritt läge mot en fridfull och öppen innergård. Här kan du med fördel avnjuta allt från morgonkaffet till kvällsfikat med gott om plats för en större balkongmöbel och planteringar.

- Helkaklat och stambytt badrum i smakfull design med duschhörna, kommod och toalett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Andel i bostadsförening

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 189 kr inkl värme, VA, Bredband

Andel i föreningen

2,97564%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

1916/18 Ombyggnadsår 1993

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 oktober 2008
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kv Smedjan 8

Förening

Namn

Bf Smedjan upa

Om föreningen

Bostadsföreningen Smedjan u p a är en äkta och välskött förening i vacker hörnfastighet på Vanadisvägen 32 och Västmannagatan 93. Föreningen bildades 1917 och upplåter idag 39 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen är en äldre, solid och lågt belånad förening. En bostadsförening lyder under lagen om ekonomisk förening samt föreningens stadgar. Detta påverkar inte beskattningen eller möjligheten till uppskov av vinsten vid försäljning och lägenheten är belåningsbar.

Förråd - Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett stort källarförråd samt ett vindsförråd.

Gemensamhetsutrymmen - Föreningen disponerar över en trivsam och grönskande innergård med trädäck, gasolgrill samt utemöbler. I övrigt kan medlemmar förvara sina cyklar i ett cykelrum.

Tvättstuga - Föreningens tvättstuga är belägen i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt ett separat torkrum.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Kabel-tv levereras av ComHem och fiber är framdraget till alla lägenheter i huset där 100MB ingår i avgiften.

Parkering

För boende i området finns boendeparkering på gatan. Läs mer på www.stockholm.se/boendeparkering.

Renoveringar

Följande renoveringar har utförts i fastigheten:
- 2016 Stambyte källare.
- 2016 drog föreningen in nytt bredband vilket också inkluderas i månadsavgfiten.
- Stammar i enskilda lägenheter är bytta vid behov samt löpande vid renovering av kök/badrum.
- Trapphus- och fasadrenovering mot gården gjordes 2010.
- El-stigar är omdragna i början av 1980-talet.

Ekonomi

F.n finns inga planerade avgiftsändringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Välkommen till Vasastan och detta utsökta läge med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, systembolag och ett stort antal caféer och restauranger.

I närheten finner du en riktig oas i Hagaparken och Brunnsviken med härliga promenad- och löparstråk. Brunnsviken inbjuder bl.a. till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. I närområdet finner du även härliga promenadstråk längs Karlbergskanalen samt trevliga promenadstigar och löparspår runt Karlbergs slott.

Kommunikationerna är optimala med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje från både Odenplan, S:t Eriksplan och flertalet innerstadsbussar som tar dig hela vägen genom innerstaden. Snart har du dessutom Citybanan tillgänglig som är en sex kilometer lång pendeltågstunnel mellan Tomteboda och Stockholms södra med uppgång precis vid lägenheten i korsningen Dalagatan/Vanadisvägen. Citybanan planeras öppna juli 2017.

Om området

Karta

Hör av dig till Nadine Ekstrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad