Vanadisvägen 4 M, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Vanadisvägen 4 M, 4 tr , Vasastan Odenplan , Stockholm

Ljus och härlig tvåa belägen högt upp i huset på våning 4 i rofyllt och insynsskyddat gårdsläge. Soldränkt balkong om ca 8 kvm i solsäkert sydväst läge. Bostaden är genomgående i väldigt gott skick med utmärkt och öppen planlösning. Garage samt stort förråd finns i källarplan och nås direkt via hissen. Belägen i ovanligt tyst och skyddat gårdsläge. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med väldigt stabil och god ekonomi där föreningen är helt skuldfri.

Belägen i lugnt och rofyllt läge samtidigt som all tänkbar service finns inom gångavstånd. Med Odenplan runt hörnet når du mängder av butiker, caféer och restauranger. För ytterligare utbud ligger Stureplan och Torsplan endast en kort promenad bort. Ligger friluftsliv varmt om hjärtat rekommenderas Vanadislunden eller magiska Hagaparken med sina skogspromenader, badplatser tennisbanor och småbåtshamnar. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbanans gröna linje samt pendeltåg från Odenplan.

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 082 kr inkl värme, vatten, kabel-TV (Grund), bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2008
Driftskostnad:
390 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Följande planlösning presenteras:

HALL - Här finns två garderober och en avhängningsdel för ytterplagg samt skor. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar och ekparkett.

KÖK - Optimal förvaring finns att tillgå i form av bänkskåp, överskåp samt högskåp. Smakfulla materialval med svarta köksluckor från Vedum, silverfärgade handtag och rostfria vitvaror. Vitt kakel ovan den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro samt ugn i högskåpet, kyl/frys samt vinkyl inbyggd i köksön.

SÄLLSKAPSRUM - Ljust och väldisponerat vardagsrum som erbjuder en öppen planlösning som knyts samman med köket genom en köksö. Utrymme finns även för matgrupp med plats för 4-6 personer som större soffmöblemang. Öppen och härlig planlösning med gott om ljusinsläpp från flera fönster- samt dörrparti.

BALKONG - Otroligt rymlig balkong om ca 8 kvm i fritt och soligt sydväst läge. Balkongen erbjuder plats för möblering av både loungedel som för grill. Trall finns lagt.

SOVRUM - Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggd garderobsvägg och ytterligare möblemang. Optimal förvaring erbjuds i den inbyggda garderobsväggen med skjutdörrar. Tack vare bostadens placering på våning 4 i ljudskyddat gårdshus så ger det en otroligt tyst boende- och sovmiljö.

BADRUM - Helkaklat badrum i ljusa kulörer med svart klinker och vitkaklade väggar. Gott om ljusinsläpp genom det extra stora fönsterpartiet. Badrummet är fullt utrustat med wc, kommod, spegelskåp, högskåp med extra förvaringsutrymme, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och badkar med dusch.

Varmt välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 082 kr inkl värme, vatten, kabel-TV (Grund), bredband

Driftskostnad

4 680 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 680 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel av årsavgiften

1,15225%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

2008

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 juli 2014
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kv Munin 40

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten finns ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har även en fantastisk lummig innergård som är otroligt barnvänlig då den bland annat har en stor låst grind ut mot gatan vilket gör det tryggt för barnen att springa och leka fritt. Här finns även en fin lekplats för barnen, boulebana, utemöbler och cykelparkering.

I källaren som nås med hissen finns även parkeringsgarage, barnvagn- och cykelförvaring, två stora tvättstugor och återvinningsrum.

ÖVRIGT
Andel av insats 1,25345%.

OMRÅDE
Med Odenplan runt hörnet når du mängder av butiker, gym, caféer och restauranger. Bra utbud av mataffärer finns med Ica Supermarket och Coop i korsningen Vanadisvägen/Norrtullsgatan. Önskar du ytterligare utbud ligger City och Torsplan endast en kortare promenad bort med allt som erbjuds. Nära även till Vanadislunden, Hagaparken och Norra Djurgårdens härliga naturområden. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna och röda linje en kort promenad bort, innerstadsbussar på Odengatan samt pendeltåg från Odenplan.

Förening

Namn

HSB Brf Vanadisgården i Stockholm

Om föreningen

Brf Vanadisgården bildades den 20 maj 2005. Föreningen förvärvade i början av 2008 fastigheten Munin 40. Bostadsrättsföreningen innehåller 66 lägenheter. Första inflyttningen i fastigheten skedde i februari 2008. Föreningen är helt skuldfri.

Fastigheten Munin 40 är en så kallad tredimensionell fastighet uppförd på en garagefastighet från 1920-talet. Bostadsrättsföreningen äger bostadshuset inklusive källarplanet och gårdsytorna. Föreningens fastighet, Munin 40 ingår även i en samfällighet, Munins Samfällighet, som ansvarar för gemensamma anläggningar som uppkommit med anledning av fastighetsbildningen.

För mer information se föreningens hemsida http://www.vanadisgarden.se

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har även en fantastisk lummig innergård som är otroligt barnvänlig då den bland annat har en stor låst grind ut mot gatan vilket gör det tryggt för barnen att springa och leka fritt. Här finns även en fin lekplats för barnen, boulebana, utemöbler och cykelparkering.

I källaren som nås med hissen finns även parkeringsgarage, barnvagn- och cykelförvaring, två stora tvättstugor och återvinningsrum.

OMRÅDE
Med Odenplan runt hörnet når du mängder av butiker, caféer och restauranger. Kräver du ytterligare utbud ligger city endast en kortare promenad bort med allt vad som erbjuds. Ligger lugnare stunder och fridluftsliv varmare om hjärtat rekommenderas Vanadisparken som också finns runt husknuten. Alternativt vackra Hagaparken med sina skogspromenader, badplatser, tennisbanor och småbåtshamnar. Här avnjuts med fördel en hel söndag om vädret tillåter. I området finns också mataffärer, skolor samt förskolor.

Antal lägenheter

66

TV och Bredband

Bredband via bredbandsbolaget och kabeltv via Comhem.

Parkering

Föreningen disponerar 33 garageplatser i huset, garageplan -1, köregister hanteras av HSB servicecenter. En garageplats kostar 2 300 kr/månad. Det går även att hyra garageplats externt, då förekommer ingen kö alt. kortare kö.

Renoveringar

Föreningen är helt skuldfri och inga större kostnadskrävande projekt är planerade under 2018.

Ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade under 2018 under förutsättning att inget oförutsett inträffar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Vid överlåtelse får ägarandelen inte understiga 25 % för någon delägare. Föreningen godkänner endast fler än två delägare i undantagsfall inom familjen (far, mor, son, dotter) och då måste en delägare stå för 50 % och ingen delägare får ha mindre än 25 % ägarandel.

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Vanadis
150 m
ICA Nära
180 m
Köpcentrum & Gallerior
PUB
1,7 km
Västermalmsgallerian
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Linden Förskola
130 m
Två Tungor Förskola
150 m
Kollektivtrafik
Arlanda Express
1,8 km
Arriva Östgötapendeln AB
4,1 km
Grundskolor
Snitz Grundskola Stockholm
220 m
Haga byskola
220 m
Gymnasium
Pps Power Planning System AB
180 m
Snitz Grundskola Stockholm
220 m
Universitet & Högskolor
Socialhögskolan
250 m
Stockholm Science City Vetenskapsstaden
260 m
Banker
Bättre Bolån (euria Ab)
170 m
Aasa Kredit Svenska AB
600 m
Golfbanor & Golfklubbar
Swing By Golfbaren AB
530 m
Lars-Magnus Wester
1000 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Golfhall
250 m
Johannes Bollplan
310 m
Simhallar & Utomhusbad
Walking Talking International AB
1,2 km
Fysiokliniken Sports & Healthcare
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Veronica Duljic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte