Vanadisvägen 4 i, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Vanadisvägen 4 i, 3 tr , Vasastan Odenplan , Stockholm

Ljus och härlig 4 rok (möjlig 5 rok) om 112 kvm belägen högt upp i huset på våning 3. Soldränkt balkong om ca 8 kvm i sydväst läge. Garaget är beläget i fastighetens källare och nås direkt med hiss. Belägen i ovanligt tyst gårdsläge med en barnvänlig innergård där lekplats finns. Öppen planlösning med kök, köksö, matplats och vardagsrum i ett. Två väldisponerade barnrum och ett vältilltaget Master bedroom med egen walk-in-closet. Stort badrum med tvättpelare samt gästwc finns.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med väldigt stabil och god ekonomi. Här bor du i lugnt och rofyllt läge samtidigt som all tänkbar service finns inom gångavstånd. Med Odenplan runt hörnet når du mängder av butiker, caféer och restauranger. För ytterligare utbud ligger City och Torsplan endast en kort promenad bort. Ligger friluftsliv varmt om hjärtat rekommenderas Vanadisparken eller magiska Hagaparken med sina skogspromenader, badplatser tennisbanor och småbåtshamnar. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbanans gröna linje från Odenplan. I området finns även mataffärer, skolor samt förskolor.

112 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 008 kr inkl värme, VA , Kabel-TV. Tillägg för bredband (100Mbt/s) & IP-telefoni tillkommer med 160 kr/ mån.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
112 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2008
Driftskostnad:
468 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

112 kvm

Rumsbeskrivning

Följande planlösning presenteras:

HALL - Ljus och välkomnande hall som leder vidare till lägenhetens alla rum. Här erbjuds utmärkta förvaringslösningar i form av garderob samt avhängning för ytterplagg. Genomgående för bostaden är de vitmålade väggarna och parkettgolvet. Vid entrén finns även klinkergolv med golvvärme.

VARDAGSRUM - Rymligt och ljust vardagsrum i öppen planlösning. Här finns gott om plats för större soffmöblemang som matplats för sällskap om 6-8 personer. Terrassen nås via vardagsrummet.

BALKONG - Om ca 8 kvm belägen i soligt sydväst läge. Monterat på fasaden finns även markiser tillhörande lägenheten.

KÖK - Med ypperliga förvaringsmöjligheter i både bänkskåp som överskåp, köksö samt högskåp. Vita köksluckor med silverbeslag samt infällda spotlights under överskåpen. Bänkskiva i trä med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frys, integrerad ugn, integrerad mikro, diskmaskin, induktionshäll och fläkt.

MASTER BEDROOM - Vältilltaget sovrum om ca 30 kvm med egen walk-in-closet. Flertalet fönster som ger ett fint ljusinsläpp. För den som behöver ett till sovrum finns möjligheten att dela upp master bedroom till två sovrum. Se alternativ planritning.

SOVRUM 2 - Rymligt och lättmöblerat sovrum med utrymme för säng som garderober eller annat möblemang. Tack vare bostadens placering på våning 3 i ljudskyddat gårdshus så ger det en otroligt tyst boende- och sovmiljö.

SOVRUM 3 - Ett till sovrum finns i anslutning till vardagsrummet och fungerar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Inbyggda garderober med skjutdörrar finns.

BADRUM - Helkaklat badrum med en brun klinker på golvet och vitkaklade väggar. Stort och ljust badrum med ovanligt stort fönster som släpper in gott om ljus. Fullt utrustad med tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux, kommod med spegelskåp ovan, wc, duschhörna med glasdörrar, takdusch med handmodul, golvvärme och handdukstork.

GÄSTWC - Helkaklad gästwc i anslutning till hallen. Utrustad med wc och tvättställ.

Varmt välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

4 008 kr inkl värme, VA , Kabel-TV. Tillägg för bredband (100Mbt/s) & IP-telefoni tillkommer med 160 kr/ mån.

Driftskostnad

5 626 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 836 kr
Försäkring: 1 790 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel av årsavgiften

2,218%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

2008

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 juli 2014
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kv Munin 40

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten finns ett källarförråd om ca 8 kvm.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två tvättstugor finns på förrådsplanet, samt ett barnvagnsrum och ett gemensamt cykelförråd. Återvinningsrum finns på garageplanet. Tvättstuga 1 är maskinellt utrustat med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Tvättstuga 2 är maskinellt utrustat med 1 tvättmaskin, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

ÖVRIGT
Andel av insats 2,21112%.

OMRÅDE
Med Odenplan runt hörnet når du mängder av butiker, caféer och restauranger. Kräver du ytterligare utbud ligger city endast en kortare promenad bort med allt vad som erbjuds. Ligger lugnare stunder och fridluftsliv varmare om hjärtat rekommenderas Vanadisparken som också finns runt husknuten. Alternativt vackra Hagaparken med sina skogspromenader, badplatser, tennisbanor och småbåtshamnar. Här avnjuts med fördel en hel söndag om vädret tillåter. I området finns också mataffärer, skolor samt förskolor.

Förening

Namn

HSB Brf Vanadisgården i Stockholm

Om föreningen

Brf Vanadisgården bildades den 20 maj 2005. Föreningen förvärvade i början av 2008 fastigheten Munin 40. Bostadsrättsföreningen innehåller 66 lägenheter. Första inflyttningen i fastigheten skedde i februari 2008. Föreningen är helt skuldfri.

Fastigheten Munin 40 är en så kallad tredimensionell fastighet uppförd på en garagefastighet från 1920-talet. Bostadsrättsföreningen äger bostadshuset inklusive källarplanet och gårdsytorna. Föreningens fastighet, Munin 40 ingår även i en samfällighet, Munins Samfällighet, som ansvarar för gemensamma anläggningar som uppkommit med anledning av fastighetsbildningen.

För mer information se föreningens hemsida http://www.vanadisgarden.se

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har även en fantastisk lummig innergård som är otroligt barnvänlig då den bland annat har en stor låst grind ut mot gatan vilket gör det tryggt för barnen att springa och leka fritt. Här finns även en fin lekplats för barnen, boulebana, utemöbler och cykelparkering.

I källaren som nås med hissen finns även parkeringsgarage, barnvagn- och cykelförvaring, två stora tvättstugor och återvinningsrum.

OMRÅDE
Med Odenplan runt hörnet når du mängder av butiker, caféer och restauranger. Kräver du ytterligare utbud ligger city endast en kortare promenad bort med allt vad som erbjuds. Ligger lugnare stunder och fridluftsliv varmare om hjärtat rekommenderas Vanadisparken som också finns runt husknuten. Alternativt vackra Hagaparken med sina skogspromenader, badplatser, tennisbanor och småbåtshamnar. Här avnjuts med fördel en hel söndag om vädret tillåter. I området finns också mataffärer, skolor samt förskolor.

Antal lägenheter

66

TV och Bredband

Bredband via bredbandsbolaget och kabeltv via Comhem.

Parkering

Föreningen disponerar 33 garageplatser i huset, garageplan -1, köregister hanteras av HSB servicecenter. En garageplats kostar 2 300 kr/månad. Det går även att hyra garageplats externt, då förekommer ingen kö alt. kortare kö.

Renoveringar

Föreningen är helt skuldfri och inga större kostnadskrävande projekt är planerade under 2018.

Ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade under 2018 under förutsättning att inget oförutsett inträffar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Vid överlåtelse får ägarandelen inte understiga 25 % för någon delägare. Föreningen godkänner endast fler än två delägare i undantagsfall inom familjen (far, mor, son, dotter) och då måste en delägare stå för 50 % och ingen delägare får ha mindre än 25 % ägarandel.

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Vanadis
150 m
ICA Nära
180 m
Köpcentrum & Gallerior
PUB
1,7 km
Västermalmsgallerian
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Linden Förskola
130 m
Två Tungor Förskola
150 m
Kollektivtrafik
Arlanda Express
1,8 km
Arriva Östgötapendeln AB
4,1 km
Grundskolor
Snitz Grundskola Stockholm
220 m
Haga byskola
220 m
Gymnasium
Pps Power Planning System AB
180 m
Snitz Grundskola Stockholm
220 m
Universitet & Högskolor
Socialhögskolan
250 m
Stockholm Science City Vetenskapsstaden
260 m
Banker
Bättre Bolån (euria Ab)
170 m
Aasa Kredit Svenska AB
600 m
Golfbanor & Golfklubbar
Swing By Golfbaren AB
530 m
Lars-Magnus Wester
1000 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Golfhall
250 m
Johannes Bollplan
310 m
Simhallar & Utomhusbad
Walking Talking International AB
1,2 km
Fysiokliniken Sports & Healthcare
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Veronica Duljic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte