Hagebygatan 37

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

1 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Hagebygatan 37 , Söder / Stjärnhusen , Norrköping

I populära Stjärnhusen finns nu denna luftiga 4:a med balkong i söderläge! Fint ljusinsläpp från tre väderstreck tack vare hörnläget. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier & trivsam utsikt mot dels innergården. Bo på bekväma våning ett med hiss i huset. Här finner vi ett rymligt vardagsrum med eldningsbar öppen spis & plats för både soffmöblemang och större bord med stolar. I köket finns gott om förvaring i både över- och underskåp med plats för matbord. Det finns tre sovrum som är i bra storlek & lättmöblerade. Helkaklat badrum som har både tvättmaskin & torktumlare. Det finns ett källarförråd och vindsförråd som tillhör bostaden.

Detta hem passar för familjen, paret eller till dig som har svårt att gå i trappor. Skapa din prägel i denna underbara bostad på trivsamt läge i området. Riksbyggens Brf Stjärnhusen är en välskött förening med 106 lägenheter. I föreningen finns gym, relax med bastu, bubbelbad och övernattningsrum. Varmt välkommen på visning!

90 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 905 kr inkl värme, vatten, fast avgift el, kabel-tv & bredband. I månadsavgiften ingår den fasta abonnemangskostnaden för el vilket innebär att den egna förbrukningen tillkommer. Föreningen har även tecknat ett kollektivt avtal för bostadsrättstillägg, observera att man dock måste teckna egen hemförsäkring.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
15
Byggår:
1952
Driftskostnad:
557 kr/månad
Utgångspris:
1 895 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter till höger. Hallen fortsätter längre in i bostaden som ger oss en luftig och öppen yta. Här finns förvaring i form av 4st garderober. I början av hallen står vi på linoleummatta och på väggarna är det ljus tapet. Längre in står vi på laminatgolv.

SOVRUM 1 - Till höger om hallen finner vi det första sovrummet. Här får vi plats med säng, skrivbord & bokhylla om så önskas. Ljus tapet & linoleummatta.

KÖK - Längre in i bostaden till höger finner vi köket. Köket har skåpinredning som går i ljus grått med både över- och underskåp. Bänkskiva i rostfritt & laminat och ovan arbetsbänken är det vitt kakel. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. I köket finns plats för matbord och stolar för ca 4 personer. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin och vask som är tvådelad. Laminatgolv och ljus tapet med en fondvägg.

SOVRUM 2/ MATPLATS - Intill köket ligger det andra sovrummet. Här får vi plats med säng och förvaringsmöbel om så önskas. Detta rum kan även användas som matsal för den som vill ha mycket gäster på besök. Fiskbensparkett & tapet som går i varma toner.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet kan nås direkt från hallen. När vi kommer in här möts vi av ett fint ljusinsläpp från två väderstreck, tack vare hörnläget. Rymligt vardagsrum där vi får plats med större soffmöblemang och större bord & stolar för den som önskar. Eldningsbar öppen spis som ger oss den maximala mysfaktorn. Fiskbensparkett och tapet som går i varma toner på väggarna. Från vardagsrummet når vi den härliga balkongen.

BALKONG - Härlig inglasad balkong som ligger i bästa söderläge! Helt underbar oas med häcken strax utanför. Balkongen kan användas året om och blir som ett extra rum.

SOVRUM 3 - Till vänster om hallen ligger sovrum 3. Stort rymligt sovrum med plats för dubbelsäng & förvaringsmöbel om så önskas. Här finns förvaring i form av 4 st garderober. Här har vi utsikt mot den ljuvliga innergården. Laminatgolv & ljus tapet på väggarna.

BADRUM - Helkaklat badrum med vitt kakel som har en bård som går i grönt och grönt klinker på golvet. Här har vi tvättmaskin & torktumlare. Badrumsutrustningen består av dusch med skjutbara dörrar i glas, handfat, spegelskåp samt wc.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

1 895 000 kr Utgångspris

Avgift

4 905 kr inkl värme, vatten, fast avgift el, kabel-tv & bredband. I månadsavgiften ingår den fasta abonnemangskostnaden för el vilket innebär att den egna förbrukningen tillkommer. Föreningen har även tecknat ett kollektivt avtal för bostadsrättstillägg, observera att man dock måste teckna egen hemförsäkring.

Driftskostnad

6 684 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 4 284 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Den angivna driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på egen förbrukning.

Andel i föreningen

1,23149%

Andel av årsavgiften

1,23158%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1952

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Stjärnhusen

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Monopolet 2 samt del av Klingsberg 1:1.
I föreningen finns 106 bostadsrättslägenheter och 10 mindre lokaler. Husen byggdes år 1953.
Bostadsrätterna är fördelade enligt följande
1 rok 19 stycken
2 rok 47 stycken
3 rok 23 stycken
4 rok 12 stycken
5 rok 5 stycken

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor, cykelrum, Relaxrum med bubbelbad, bastu och gym (50 kr per månad). Övernattningslägenhet finns att hyra för ca 100 kr/dygn. Kommer bli en liten höjning då det är nyrenoverat.

Antal lägenheter

106

TV och Bredband

Kabel-TV via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband (fiber) och IP-telefoni via ComHem (bredband samt abonnemang för IP-telefoni ingår i månadsavgiften).

Parkering

36 p-platser (125 kr/månad) och 18 garageplatser uthyres enligt separat kösystem.

Renoveringar

Byte av elinstallation 1996
Fönsterbyte 1998
Stambyte 2003
Installation av hissar 2003
Säkerhetsdörrar 2005
Tvättstugeutrustning 2016/2017

Ekonomi

Enligt samtal med styrelsen (2019-04-05) har föreningen inget beslut om förändrad årsavgift.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Söder / Stjärnhusen

I hjärtat av Söder finner ni denna trevliga bostadsrättsförening. I området finns bostadsrätter och hyresrätter. I närområdet finns också flera grönområden som erbjuder lek och rekreation.

Kommunikation

Närhet till kommunikationer med bussar, spårvagnar samt bra pendlingsläge till Söderleden varifrån ni når E4 och E22

Närservice

Närhet till all tänkbar kommersiell service i centrum samt Coops-närbutik, Nelins konditori och pizzeria

Parkering

I området tillämpas boendeparkering. Kostnad fn. 250 kr för 30 dagar.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jennifer Karlsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad