Lovisebergsvägen 1 & 3

Bilder

Prisförslag Från

3 925 000 kr

Bevaka slutpriset

Lovisebergsvägen 1 & 3 , , Norrköping

Ta chansen att bygga ert nya hem i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Med vacker utsikt och närhet till naturen finner du detta växande och omtyckta samhälle. Nu finns endast två tomter kvar där du har möjligheten att uppföra en villa från Anebyhusgruppen med skogen som närmsta granne. Tomt 1:164 är 538 m2 och tomt 1:165 är 566 m2. Se denna annons som förslag på utförande av din drömvilla. Priset kan variera beroende på val av hus och material. Priset för tomten är 950 000 kr. I förslaget ingår tomt, nyckelfärdigt hus inkl. totalentreprenad, gjuten platta på mark med golvvärme, VA- och Elanslutning, bygglov, kontrollansvarig och lagfart. Sidobyggnad ingår ej.

Anebyhusgruppen är ett gediget husföretag med anor sedan 1940. Malin på Anebyhusgruppen finns med hela vägen till ert drömhus. Kontakta Malin på telefonnummer 0708-66 13 95.

Prisförslag Ekonomen 170: 3 925 000kr.
Ekonomen 170 är ett extra generöst 1,5-planshus med hela fem sovrum. Genom ett förhöjt väggliv har både takhöjd och boarea utökats. De stora fönstren från vardagsrummet ger en härlig vy ut över skogen. Komplettera gärna med flera takfönster och kanske en hel takkupa för extra ljus och rymd. https://anebyhusgruppen.se/vara-hus/ekonomen-170/

Huset som presenteras är ett exempel, ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.
Fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten. Spekulanterna hänvisas till sakkunnig gällande avtal kring entreprenad.
Spekulanter uppmanas också att undersöka fastigheten, inkluderande gällande plan- och byggbestämmelser samt ha koll på gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen.

170 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
170 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
566 kvm
Prisförslag Från:
3 925 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

170 kvm

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Östra Eneby 1:164

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

437 000 kr

Tomt

Areal: 566 kvm
Tomttyp: Skogs- och trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Om området

Svärtinge är ett fint beläget villasamhälle vid sjön Glan mellan Norrköping och Finspång. Samhället är delvis placerat på en ås och erbjuder därför fin utsikt över vattnet på många platser. Området har vuxit mycket under de senaste 10-15 åren, och allt fler väljer att bygga nytt här. Populärt för barnfamiljer med bra barnomsorg (flera förskolor och grundskola upp till 6:e klass) samt närhet till både skog, natur och bad. Endast 15-20 min bilväg till Norrköping.

Kommunikation

Bra bussförbindelser både till Norrköping och Finspång. Linje 412 mellan Nkpg-Svärtinge & linje 410/411 som går mellan Nkpg-Finspång (hållplatser längs med Finspångsvägen i Svärtinge).

Närservice

I Svärtinge finns det en livsmedelsaffär, 2 pizzerior och ett konditori/café på Finspångsvägen. Billbäcks plantskola (handelsträdgård) med café/restaurang

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Lina Ericsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad