Amhults Byväg 23

Bilder

  • Kommande®
  • Såld!

Amhults Byväg 23 , Torslanda - Amhult , Göteborg

Snart finns möjligheten att förvärva denna härliga 2a i Amhult! Här har du nära till bussen, affärer och restauranger men ändå ett av Amhults mest naturnära lägen. Med 66 kvm och halvöppen planlösning finns här gott om plats för att bjuda hem hela familjen eller många vänner. Att dessutom ha en inglasad balkong i söderläge ger många soltimmar och en förlängd sommarsäsong. Här finns även badrum med tvättmaskin och torktumlare, en klädkammare modell större och sovrum med en hel garderobsvägg. Lägenheten ligger behändigt på våning 2 av 3. Låter detta intressant eller har du några frågor, kontakta ansvarig mäklare!

66 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 053 kr Ingår i avgift: Värme, vatten, sopor
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2007
Driftskostnad:
208 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in i en härligt ljus tvåa! Här möts vi av mörkt klinkrat golv och en stor klädkammare till höger, perfekt att få plats med vinterkläderna i. Här i hallen finns även plats om man önskar ha hatthylla eller liknande.

Badrum

Från hallen når vi lägenhetens helkaklade badrum som går i en snygg grå färg med svart klinker. Toalett, dusch, kommod och spegel finns såklart men här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk, vask och överskåp. Detta gör tvättarbetet praktiskt och snabbt överstökat.

Kök

Vidare in i lägenheten pryder ekparketten golvet och köket finns i trevlig L-formation. Här har man vita luckor och i huvudsak rostfria vitvaror. Med fräsch ugn, induktionshäll (Bosch), kyl och frys (Electrolux) från 2017 kan den matintresserade komma att trivas gott här. Den halvöppna planlösningen gör också att du slipper se disken från vardagsrummet. I anslutning till köket finns plats för sittgrupp och här går absolut att duka upp för hela familjen om man skulle få besök.

Vardagsrum

Vardagsrummet bli med sin väl tilltagna storlek snabbt lägenhetens naturligt sociala yta. Här finns plats för soffa, TV och även bokhylla eller byrå om så önskas. Med stora ljusinläpp upplevs rummet ljust och trivsamt. Du når också balkongen från detta rum.

Balkong

Den inglasade balkongen vetter mot söder och blir som ett extra rum som förlänger säsongen. Här finns plats för ett par mysiga stolar och det är det perfekta stället att avnjuta eftermiddagskaffet på.

Sovrum

Från vardagsrummet når vi även sovrummet. Här finns gott om plats för den större sängen och de två fönster som finns här gör rummet mycket trivsamt. Ena väggen täcks av garderober, som ger extra mycket förvaring, och dess spegeldörrar gör att rummet även upplevs rymligt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

5 053 kr Ingår i avgift: Värme, vatten, sopor

Driftskostnad

2 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,21338%

Andel av årsavgiften

2,21354%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Cumulus

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Amhult 1:279 inom Amhult centrum i Torslanda, Göteborgs kommun. Föreningen består av 2st flerbostadshus i 3-4 våningar med sammanlagt 38 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Det finns 38st p-platser samt 7 gästparkeringar.

Antal lägenheter

38

TV och Bredband

I avgiften ingår kabel TV med standardutbud. Vill man teckna sig för fler kanaler beställer man detta via Canal Digital.
Föreningen har förberett för internet/bredband i samtliga lägenheten med fiberkabel. Val av bredband tecknas av medlemmen själv.

Parkering

Varje lägenhet har rätt till en parkeringsplats för 260 kr/mån. Möjlighet finns för extra parkeringsplats. Besöksparkering finns i området.
Det finns 38 st parkeringsplatser och sju stycken gästparkeringar.

Renoveringar

OVK utfördes 2013.
Fasaderna byttes ut under 2016/2017. Riksbyggen och BRF Cumulus delade på kostnaden. Föreningen har utökat ett lån i samband med förlängning för att täcka sin del av utgiften.

Ekonomi

Inga planerade eller beslutade avgiftsändringar under år 2019. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbeloppet (1138 kr år 2018). Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 1 % av prisbasbeloppet (455 kr år 2018).

Övrigt

Föreningen har gemensamt tecknat kollektiv elavtal för hushållselen med Luleå energi. Förbrukningskostnaden läggs därefter på avgiften. Medlemmarna skall därför inte teckna egna elavtal.

Om området

Torslanda - Amhult

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Amhult har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, gym, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Från Amhult Resecentrum:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Buss 121: Partille C - Torslanda (och omvänt).
Buss 148: Amhult - Angered (och omvänt).
Buss 290: Burö - Göteborg (och omvänt).
Buss 291: Göteborg - Fotö (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).
Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Närservice

Amhultsgården F-3, Skutehagen F-6, Nordlyckeskolan 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Parkering

Finns pendelparkeringar i anslutning till Amhults resecentrum.

Karta

Hör av dig till Lotta Bratland för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad