Gamla Skarpetegen 9

Bilder

Gamla Skarpetegen 9 , Torslanda - Lilleby , Göteborg

Inom kort kommer en gedigen 2-plansvilla från 2009 ut till försäljning. Huset erbjuder 5 sovrum, exklusiva materialval och en insynsskyddad trädgård. Slå en signal, så berättar vi mer!

168 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
168 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
556,3 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
2 441 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

168 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Det första ni möts av i denna bostad är en känsla av kvalitet. I hallen finner ni en svart glansig klinker på golvet. Bra avhängningsmöjligheter i form av spegeldörrsgarderob samt ett förråd under trappan. Genomgående för entréplanet är att alla rum har vattenburengolvvärme.

Vardagsrum

Fortsätter ni genom hallen möts ni av en spatiös känsla med vardagsrum och kök i ett. Ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier och dörrar som leder er till altanen, som är placerad i sydväst. I vardagsrummet kan ni möblera med en större soffgrupp och matsalsbord, vilket ger er ett sällskapsrum som passar både för större tillställningar och lugna kvällar framför brasan. Runt bransan ligger samma glansiga klinkers som i hall och kök. På golvet i övrigt i huset finner ni en ljus och genomgående 3-stavs ek-parkett.

Kök

Ett kök för er som vill ha det lilla extra. Detta kök från Marbrodal erbjuder lyxiga tillval så som bänkskiva i granit och integrerat uppsättning med ångugn, ugn och kaffemaskin från Siemens. Utöver detta finns fläkt från Fjäråskupan, spottar under väggskåp, vita luckor samt en vit induktionshäll. Bra förvaringsutrymmen och arbetsytor med en extra köksö, gör detta köket till en trivsam plats.

Sovrum 1

Bostadens smarta planlösning erbjuder även ett stort sovrum på entréplan. Här finns plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Självklart går detta också att använda som kontor.

Badrum plan 1

I anslutning till hallen finner ni ett badrum. Badrummet är helkaklat och går i en trevlig ton i grått och svart. Badrummet erbjuder en hörn-dusch, wc samt handfat med kommod i valnöt.

Groventré

Groventré och tvättstugan i ett, är en smart och efterfrågad lösning som många föräldrar uppskattar. Bostadens tvättstugan erbjuder tvättmaskin(2014), torktumlare(2015) samt bra förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en klinker samt vita väggar.

Allrum plan 2

Från hallen når ni plan 2 via en upplyst trappa. Stående höga fönster ger ett behaglig ljusinsläpp till trappan. Väl uppe möts ni har bostaden andra stora sällskapsyta. Detta rum ger möjlighet för större soff-grupp samt tv-möbel. Från allrummet har man en trevlig utsikt över Lilleby.

Badrum plan 2

Bostaden andra och största badrum finner ni i anslutning till allrummet. Här finner ni ett helkaklat badrum både en bubbelpool eller dusch. Kaklet går i en trevlig nyans av svart och grå men även en vacker fondvägg.

Sovrum 1 & 2

Sovrum 1 & 2 finner ni till vänster från badrummet och är två stora sovrum med möjlighet för dubbelsäng, skrivbord samt annan möblemang.

Sovrum 3

Sovrum 3 finner ni till höger från badrummet och även detta är ett stort sovrum med möjlighet för dubbelsäng, skrivbord samt annan möblemang.

Master bedroom/Sovrum 4

Till höger om trappan finner ni bostadens Master bedroom. Det som gör detta sovrummet lite extra lyxigt är ju självklart ni får en egen klädkammare. Även detta är ett stort sovrum med möjlighet för dubbelsäng, skrivbord samt annan möblemang.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: D
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä(Järnvitrol)
Fönster: 3-glas, Aluminium
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

En stor härlig altan i väst, samt stenlagd uteplats i söder.
Fiber finns.
Centraldammsugare finns.
Fasaden underhåll minskas när man behandlat den med Järnvitrol.

Fastighetsbeteckning

Lilleby 3:22

Övriga byggnader

Carport med tillhörande förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 293 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 627 kr
VA: 8 666 kr

Kommentar

I VA ingår sophantering.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 696 000 kr, varav byggnadsvärde 3 360 000 kr

Summa pantbrev

3 000 000 kr

Tomt

Areal: 556,3 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En påkostad och behändig trädgård. Här kan ni njuta i det gröna utan att lägga ner halva semestern på arbete.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Torslanda - Lilleby

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.

Från Lilleby når du Torslanda torg på ca 10 minuter med bil. Där har dem mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, caféer, restauranger, träningsanläggning, bibliotek och Hemköp.
Du finner Torslandas nya centrum i Amhult ca 15 minuter ifrån med bil. Där finns också mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Svart express: Amhult - City - Vallhamra
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9, Lillebyn F-6, Trulsegårdsskolan 6-9.

Karta

Hör av dig till Daniel Berntsson eller Cornelia Nilsson för mer information!

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-92 15 51

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Cornelia Nilsson

Cornelia Nilsson

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Extra kontaktperson

0722- 510 026

cornelia.nilsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad