Mistlursvägen 1C

Bilder

Som Utgångsbud

7 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Mistlursvägen 1C , Torslanda - Hjuvik , Göteborg

Här erbjuds en tilltalande 2-plansvilla från 2015 i eftertraktade Hjuvik. Huset erbjuder bland annat båtplats, exklusiva materialval och en härlig havsutsikt. Här är huset för dig med höga krav! Ett välbyggt hus där varje rum, detalj och material är noga genomtänkt, allt för att få en enhetlig och gedigen känsla genom hela huset. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt villakvarter med närhet till hav, vacker natur och service. Slå en signal, så berättar vi mer!

190 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
190 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
546 kvm
Byggår:
2015
Driftskostnad:
2 096 kr/månad
Som Utgångsbud:
7 995 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

190 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Mistlursvägen 1C välkomnar dig med en riktigt skärgårdskänsla där inget lämnats åt slumpen! Här möts ni av ljuvlig pärlspont på väggarna och massivt ekplankgolv som vitlaserats, golvet finner ni genomgående på entréplan. Hallen erbjuder garderober samt avhängningsmöbel för ytterkläderna. Vill ni ha ytterligare förvaring finner ni det under trappan, en vacker detalj till hallen är dörren in till förrådet som förhöjer känslan av huset. För att förhöja skärgårdskänslan har man använt sig av handmålade massiva furudörrar.

Kök

Här har ni köket som gör att kocken i oss alla kommer fram! Ett underbart kök med köksö ger er gott om utrymme för både matlagning och umgänge. Det erbjuds gott om förvaring samt kyl, frys, induktionshäll, integrerad ugn, micro samt diskmaskin. Från köket tar ni er ut till altanen som sträcker sig runt huset.

Vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt och rymligt sällskapsrum. Här ges plats för större middagsbjudningar och lugna kvällar i soffan.

Sovrum

Husets första sovrum finner ni på entréplan. En härlig tapet ger liv till rummet där ni kan möblera med dubbelsäng, sängbord och byrå. Här finner ni garderober som underlättar förvaringen.

Badrum

En riktigt wow-känsla infinner sig när ni kliver in i detta badrum! På golvet finner ni Marockanskt-inspirerat klinker som går snyggt ihop med det vita falsade kaklet på väggarna. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, badkar och wc.

Groventré

Groventrén når ni från carporten, perfekt för regniga dagar! Här finns gott om förvaring och arbetsytor som underlättar vid tvätthanteringen. Groventrén är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Allrum

Ni möts av en spatiös känslan på övre plan med maffig takhöjd och öppna sociala ytor. Väl uppe erbjuder huset även massiva vitlaserade furuplank på golvet som är lagt på hela övervåningen. Ett fantastisk takhöjd där balkarna i taket gjorts synliga, vilket gör att husets karaktär fortsätter. Slå er till ro och njut av den härliga havsutsikten. Här ges plats för sittgrupp samt soffa och TV-möbel. Om ni önskar få ett till sovrum kan ni enkelt skärma av en del av allrummet.

Master bedroom

De synliga balkarna fortsätter in i sovrummet. En ljuvlig tapet i kombination med det charmiga fönstret in till allrummet ger liv tilll rummet. Möblera med dubbelsäng, sängbord och byrå. Vem vill inte vakna upp med havet rak ut genom fönstret?

Klädkammare

I anslutning till master bedroom finner ni husets klädkammare. En gedigen walk-in-closet som ger er gott om plats att förvara kläder och skor.

Sovrum 2

Husets tredje sovrum har en underbar tapet som tillsammans med takhöjden ger ljuvlig känsla även till detta rum. Här kan ni möblera med enkelsäng, bäddsoffa, skrivbord samt byrå.

Badrum

Bostadens andra badrum gör er inte besvikna! Vit falsat kakel på väggarna tillsammans med klinker som går i en naturlig ton på golvet. Gedigen takhöjd där man nyttjat höjden och fått till en charmig detalj med fönster in mot vardagsrummet. Här finner ni dusch, handfat med kommod samt wc.

Här är huset för dig med höga krav! Ett välbyggt hus där varje rum, detalj och material är noga genomtänkt, allt för att få en enhetlig och gedigen känsla genom hela huset.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Självdrag/mekanisk frånluft entréplan

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 december 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 47 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Isoleringsgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljarna överlåter sin båtplats. (A15 på Majviks bryggor) Anpassad för motorbåt, ca 2 m djup. Mått: 2,6m*7m
Carport med förråd om ca 8 kvm.
Fiber finns indraget.
Altan från norr till söder.

Karta över trädgårdsväxter finns. Trädgården innehåller bland annat:
Klätterrosor, lavendel, äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, röda&svarta vinbär, blåbär, hallon, rabarber och vindruvor

Fastighetsbeteckning

Hästevik 2:704

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 160 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 800 kr
VA: 4 404 kr
Renhållning: 2 124 kr
Väg, samf: 2 000 kr
Försäkring: 5 832 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår ersättning till styrelsen, revisor samt snöröjning. Uppvärmningskostnaden inkluderar även hushållsel. Försäkringspremien kan komma att variera, vänligen kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

6 895 000 kr, varav byggnadsvärde 3 810 000 kr

Tomt

Areal: 546 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hästevik GA:90, GA:103
Last, Officialservitut: Bergvärmeanläggning, 1480K-2014F39

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Torslanda - Hjuvik

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.

Torslandas nya centrum i Amhult ligger ca 15 minuter ifrån med bil och har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Kommunikation

Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Amhultsgården (förskola och skola), Familjedaghem, (Centrum), Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Daniel Berntsson eller Cornelia Nilsson för mer information!

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-92 15 51

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Cornelia Nilsson

Cornelia Nilsson

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Extra kontaktperson

0722- 510 026

cornelia.nilsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad