Krysspricksvägen 13

Bilder

  • Såld!

Krysspricksvägen 13 , Torslanda - Hällsvik , Göteborg

Med ett fint läge intill grönområde och badplats ges chansen att förvärva en generös 1,5 plans villa i populära Hällsvik. Mycket väldisponerade ljusa ytor, fin atmosfär, trivsamt kök, 4 utmärkta sovrum, rymligt sällskapsrum, mm. Runt om huset upplever ni en skyddad och grönskande trädgårdsmiljö i soliga väderstreck och från balkongen på övre plan kan man blicka ut över området och glimtar av havet! Rymligt uterum förhöjer den trivsamma känslan då ni erbjuds sol från morgon till kväll. Välkommen att trivas!

177 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
177 kvm
Biarea:
9 kvm
Tomtarea:
1 177 kvm
Byggår:
1983
Driftskostnad:
2 289 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

177 kvm

Biarea

9 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ni välkomnas in i en ljus öppen hall via entrén på nedre plan. Klinkers med golvvärme samt ljusa väggar ger en välkomnande känsla som tar dig in till husets stora sällskapsytor.

Kök

Ett rymligt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. I köket finns spis, ugn, micro (2007), kyl & frys (2017) samt diskmaskin (2015). På golvet ligger mörkgrå klinker med golvvärme och väggarna är ljusa med en fondvägg i mönstrad tapet. I anslutning till köket finns möjlighet till matplats för sex personer.

Allrum

Allrummet ligger i anslutning till kök och matplats. Här finns yta att möblera efter eget tycke och smak. Stora fönsterpartier ger bra med ljusinsläpp och tillsammans med de ljusa väggarna får man en luftig känsla. Här tar man sig även ut till uterummet samt altanen som ligger i syd/väst!

Toalett

Intill hallen finner ni en mindre toalett. Ljusbeiget kakel och klinker på väggar och golv samt ett fönster som ger bra med ljus. Här inne finns det golvväme och rummet är utrustat med WC, dusch, handfat samt handdukshängare.

Grovkök/ tvättstuga

På nedre plan finns även en tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Här finns bra med arbetsyta samt garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Golvet har en ljus plastmatta och väggarna pryds med vit vävtapet. Intill tvättstugan finner ni en groventré där tre garderober ger stora förvaringsmöjligheter. Här inne ligger klinker med golvvärme samt ljusa väggar.

Klädkammare

Detta rum används idag som klädkammare men fungerar även utmärkt som kontor eller mindre gästrum. Inred efter tycke och smak! Här inne är det vita väggar och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2

Högt i tak och luftig känsla är vad detta rummet utstrålar! Fönster samt balkongdörr till en mindre balkong i nord/öst är vad som erbjuds här. Väggarna är ljusa med två fondväggar och på golvet ligger parkett med golvvärme.

Sovrum 3

Detta sovrum har ljuslila väggar och parkett på golvet. Ett fönster som ger bra med ljusinsläpp och rummets storlek är perfekt för barn i alla åldrar.

Sovrum 4

Detta sovrum är något mindre men man får enkelt plats med säng samt skrivbord. Väggarna är ljusblå och på golvet ligger parkett.

Vardagsrum

En trappa upp möts ni av fönsterpartier som sträcker sig ända upp till nock. Ett stort rum med takkupa och fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för det stora sällskapet! I anslutning till allrummet når ni balkongen i syd/väst läge som ger fantastisk utsikt över området och glimtar av havet!

Sovrum 1

På övre plan finns ett sovrum med två inbyggda garderober som ger bra med förvaring. På golvet ligger ljust laminatgolv och väggarna har en guldig tapet i fint mönster.

Badrum

I direkt anslutning till sovrummet på övre plan finner ni ett ljusbeiget helkaklat badrum med golvvärme. Här erbjuds ni badkar, dusch, WC och handfat men även en bastu som ger en lyxig känsla.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1983 Tillbyggt 2003

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 augusti 2018
Energiklass: G
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Balkong på entréplan i nord/öst
Balkong på övre plan i syd/väst
Altan samt uterum på entréplan i syd/väst

Fasad målad 2017.
Nymålat garage 2018.

Taxeringsinformation gällande bo- och biarea:
Boarea: 148 kvm
Biarea: 9 kvm
Om/tillbyggnad som påverkar boarean: 29 kvm
Rekommenderar en ny mätning för mer exakta uppgifter.

Fastighetsbeteckning

Torslanda 5:99

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 471 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 700 kr
VA: 4 647 kr
Renhållning: 4 624 kr
Väg, samf: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

I uppvärmningskostnad ingår hushållsel. Försäkringspremie ej medtagen då denna varierar, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 440 000 kr, varav byggnadsvärde 1 503 000 kr

Summa pantbrev

5 444 000 kr

Tomt

Areal: 1 177 kvm
Tomttyp: Kuperad och trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Torslanda GA:15, GA:26
Förmån, Officialservitut: Väg, 14-TRL-922

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda - Hällsvik

Hällsvik är ett litet samhälle vid Hälleviken på sydvästra Hisingen, beläget i en dalgång och gränsar till Andalen i syd samt Hjuvik i norr. Från att ha varit en liten by med fiske som en viktig näring blev det ett sommarstuegområde där tomterna, över tid, har styckats av för att ge plats till familjevillor.
Här erbjuds en attraktiv plats att bo på; grönt, lummigt och nära havet!

I Hälleviken, Hällsviks havsvik och centrala punkt, finns en välbesökt badplats. Badplatsen drivs ideellt av den lokala intresse/idrottsföreningen, HIF. På vintern används ofta Lågedammen som skridskobana.

I Hällsvik finns även en fritidsbåtshamn som drivs av Hällsviks Båtsällskap.

Närservice

Hällsviks Bycenter är en kombinerad lokal mötesplats och skola för åk 1-3 med förskoleklass. Skutehagens skola har åk F-6 och tar även emot elever från Hällsviks Bycenter. Inför år 7 går eleverna över till Nordlyckeskolan för år 7-9 och den skolan ligger på Skyttepaviljongens Gata 25.

Karta

Hör av dig till Daniel Berntsson för mer information!

Daniel Berntsson

Daniel Berntsson

Göteborg Torslanda

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-92 15 51

daniel.berntsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad