Fornborgsgatan 3

Bilder

  • Såld!

Fornborgsgatan 3 , Torslanda Centralt , Göteborg

Här har ni chansen att flytta in i en av Torslandas finaste lägenheter med exklusiva materialval i markplan! Tack vare den nya moderna planlösningen har lägenheten nu två sovrum, klädkammare samt kök & vardagsrum i öppen planlösning att erbjuda. Balkong i söderläge gör att ni kan njuta av solen hela dagen och här tar ni er ut till föreningens gemensamma gräsmatta. Har ni höga krav på ert boende? Då är detta lägenheten för dig!

66,6 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 782 kr Inkl värme, VA, parkering, kabel-TV, och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,6 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
42
Byggår:
1969
Driftskostnad:
150 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66,6 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

I hallen möts ni av ett härligt ljusflöde tack vare den nya planlösningen. På golvet finner ni granitkeramikplattor som ger ett elegant välkomnande in i lägenheten. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av spegelgarderob och klädkammare. Klädkammaren har ett praktiskt garderobssystem som underlättar klädförvaringen.

Kök/vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger er ett underbart sällskapsrum med härligt ljusinsläpp. Gediget kök från Kvik med stänkskydd i pärlemormosaik, infällda dimbara LED-spots i taket och infällda spots ovan diskbänken som justeras via touch-dimmer. Köket är utrustat med kyl/frys från Siemens, induktionshäll samt integrerad micro, diskmaskin och ugn, alla vitvaror är från 2018. Modernt kök med köksö som erbjuder goda arbetsytor och förvaring. Ett kök som bjuder in till trevliga matlagningsstunder och den öppna planlösningen gör att ni kan umgås med familj och vänner under tiden. Här kan ni enkelt möblera med soffa, TV-möbel och köksbord alternativt använda köksön som matplats.

Balkong

Är ni soldyrkare? Då är detta balkongen för dig. Inglasad balkong i härligt söderläge med öppningsbara fönster och utgång till föreningens gemensamma gräsmatta. Här kan ni sitta och njuta från tidig vår till sen höst. Balkongen är inredd med vitlaserad furupanel på väggar och tak och på golvet finner ni grå heltäckningsmatta som ger en mysig touch till balkongen.

Sovrum

Lägenhetens första sovrum ger ett luftigt och behagligt intryck och erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord samt skrivbord.

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum har vita väggar och här kan ni möblera med enkelsäng, skrivbord och byrå. Ett rum som passar barnet i familjen eller varför inte använda det som kontor?

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme som styrs via digital termostat med LED-display. På golvet finner ni granitkeramikplattor som på ett trendigt sätt går upp på väggarna i duschen för att markera duschutrymmet och på resterande väggar finner ni vitt kakel. Badrummet är utrustat med handfat med stor kommod i vitt, wc, dusch med svängbar duschvägg, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Samsung. Hög kvalitet med blandare från Gustavsberg och Mora.

Här får ni möjlighet att flytta in i en helt unik lägenhet med ny modern planlösning. Ni erbjuds en stilrent renoverad lägenhet med exklusiva materialval och genomgående vitlaserad enstavsparkett på golvet för ett enhetligt intryck. Ett fantastiskt boende som passar den med höga krav.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 782 kr Inkl värme, VA, parkering, kabel-TV, och bredband.

Driftskostnad

1 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Försäkringspremie är ej medtagen då denna kostnad varierar. Kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Andel i föreningen

0,56684%

Andel av årsavgiften

0,56684%

Reparationsfond

127 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Centralvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juni 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Torslanda 72:1

Övrigt

Lägenheten har renoverats från två rum och kök till tre rum och kök. Lägenheten är fortsatt registrerad som två rum och kök hos föreningen och har en avgift därefter.

Förening

Namn

HSB Brf Nolered

Om föreningen

Föreningen HSB Brf Nolered består av 152 lägenheter med en totalyta på cirka 12040 kvm. Det finns 44 st 2:or, 76 st 3:or samt 32 st 4:or och samtliga är byggda år 1969. Till de boendes förfogande har föreningen flera gemensamma lokaler så som gym, bastu, solarium och inte minst en nyrenoverad festlokal som kan bokas för kalas och användas fram till klockan 22.00. Bastun och gymmet finner ni i källaren vid uppgång 65 och vid källaren närmast uppgång 43 finns ett café. Föreningen har också en övernattningslägenhet som kan bokas för medlemmarnas gäster för en kostnad av 200kr per natt. Lägenheten består av sängplatser för fem personer, toalett samt ett trinettkök. Med både lekplatser och bollplank för barnen samt kolonilotter för den trädgårdsintresserade passar denna bostadsrättsförening en bred målgrupp, här finns något för alla. Föreningen har två stycken tvättstugor i källaren vid uppgång 49 samt 65. I den ena tvättstugan finns det tre stycken tvättmaskiner varav den ena är för mattor, en centrifug, en tumlare, ett torkskåp samt två torkrum. I den större tvättstugan finns det fyra stycken maskiner varav två kan brukas per tidsbokning. Den tvättstugan är även utrustad med centrifug, dubbla torkrum, torktumlare och torkskåp.

Överlåtelseavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet betalas av säljaren (1120kr år 2017). Pantsättningsavgiften på 1 % av prisbasbeloppet betalas av köparen (448kr år 2017).

Antal lägenheter

152

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Garageplats går att hyra för 275 kr/mån. Separat kö.

I föreningen finns 111 medlemsparkeringar, 99 garageplatser och på gästparkeringen finns det 21 parkeringsplatser.

Renoveringar

Föreningen utförde 2013 relining av alla avloppsrör i samtliga lägenheter. I dagsläget finns det inga planerade renoveringar som ska komma att påverka månadsavgiften.

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Torslanda Centralt

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Cornelia Nilsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad