Amhults Byväg 21

Bilder

  • Såld!

Amhults Byväg 21 , , Göteborg

Härlig 2a högst upp i huset, med inglasad balkong i sydväst! På Amhults Byväg 21 finner vi denna läckra lägenhet med en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns även sovrum, stort helkaklat badrum samt klädkammare. Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och bara några meter till dammen och grönområden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 782 kr Inkl. vatten, sopor och kabel-Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2007

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in i denna stora hall med avhängningsmöjlighet till höger. Detta utrymme skiljs av från resten av lägenheten med vägg till en klädkammare där ytterligare plats för kläder och förvaring finnes.

Badrum

Till vänster från dörren finner vi det helkaklade badrummet med gott om plats för dusch, toalett, kommod och skåp. I rummet finns även tvättmaskin, torktumlare och en bänk som kan användas som arbetsyta. Fräscht och fint med bra belysning i form av spot-lights.

Kök

Vidare in i bostaden hittar vi köket till vänster, ett riktigt trevligt sådant med fräschör och en stor bänkskiva i trä. Här har du allt vad du kan behöva, inklusive diskmaskin och stor kyl och frys som avskärmar köket från resten av lägenheten. I anslutning finns plats för matbord med stort ljusinsläpp.

Vardagsrum

Följ lägenhetens vackra parkett från hallen och ut i köket eller vidare in i husets hjärta, sociala centrum och plats för häng. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV och bokhylla om så önskas. Med stora fönster som släpper in ljus och en dörr ut till balkongen blir rummet öppet och trivsamt. Den inglasade balkongen i sydväst är ljus och ger trevlig utsikt utan att ge insyn.

Sovrum

Från vardagsrummet nås även sovrummet. Gott om plats, mysigt och fönster ut. Riktigt trivsamt rum där det ska drömmas många fina drömmar!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 782 kr Inkl. vatten, sopor och kabel-Tv

Andel i föreningen

2,0948%

Andel av årsavgiften

2,09481%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Cumulus

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Amhult 1:279 inom Amhult centrum i Torslanda, Göteborgs kommun. Föreningen består av 2st flerbostadshus i 3-4 våningar med sammanlagt 38 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Det finns 38st p-platser samt 7 gästparkeringar.

Antal lägenheter

38

TV och Bredband

I avgiften ingår kabel TV med standardutbud. Vill man teckna sig för fler kanaler beställer man detta via Canal Digital.
Föreningen har förberett för internet/bredband i samtliga lägenheten med fiberkabel. Val av bredband tecknas av medlemmen själv.

Parkering

Varje lägenhet har rätt till en parkeringsplats för 260 kr/mån. Möjlighet finns för extra parkeringsplats. Besöksparkering finns i området.
Det finns 38 st parkeringsplatser och sju stycken gästparkeringar.

Renoveringar

OVK utfördes 2013.
Fasaderna byttes ut under 2016/2017. Riksbyggen och BRF Cumulus delade på kostnaden. Föreningen har utökat ett lån i samband med förlängning för att täcka sin del av utgiften.

Ekonomi

Inga planerade eller beslutade avgiftsändringar under år 2018. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbeloppet (1138 kr år 2018). Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 1 % av prisbasbeloppet (455 kr år 2018).

Övrigt

Föreningen har gemensamt tecknat kollektiv elavtal för hushållselen med Luleå energi. Förbrukningskostnaden läggs därefter på avgiften. Medlemmarna skall därför inte teckna egna elavtal.

Om området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Amhult har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, gym, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Från Amhult Resecentrum:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Buss 121: Partille C - Torslanda (och omvänt).
Buss 148: Amhult - Angered (och omvänt).
Buss 290: Burö - Göteborg (och omvänt).
Buss 291: Göteborg - Fotö (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).
Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Närservice

Amhultsgården F-3, Skutehagen F-6, Nordlyckeskolan 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Parkering

Finns pendelparkeringar i anslutning till Amhults resecentrum.

Karta

Hör av dig till Lotta Bratland för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad