Skiffervägen 4

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Skiffervägen 4 , Stenkullen , Lerum

I Brf Stenknallen kan du välja mellan ett modernt boende i två olika storlekar; Villa Practicus på 114,5 m² och Villa Grande på 121,3 m². Lägenheterna är i två plan med badrum, matplats, kök, tvätt och allrum på entréplan. Den större lägenhetstypen har dessutom ett invändigt förråd. På övervåningen finns tre sovrum, allrum och badrum. Radhusen har god standard med vit eklamell, kaklade badrum, smart planlösning och moderna kök. Samtliga lägenheter har egen parkering, utvändigt förråd samt uteplats. Solceller på taket ger ett energisnålt boende.
Tillträde är planerat mellan september 2017 till januari 2018.

114,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 905 kr Inkl vatten, sopor och grundutbud tv
Typ:
Radhus
Boarea:
114,5 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
855 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

114,5 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

I hallen möts ni av vitmålade väggar med klinkergolv. Här finns det avhängningsmöjligheter i form av två garderober och plats för hallmöbel. Lägenheten har genomgående vita väggar och golven är vit eklamell.

Badrum

Badrummet på entréplan har kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med vit kommod, WC, dusch med blandare och duschvägg.

Tvättstuga

I tvättstugan finner ni tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med blandare. Här inne är frånluftsvärmepumpen, media skåp och el central placerad.

Matplats

Här finns det plats för matbord och gott sällskap, ligger i anslutning till köket.

Kök

Köket är från HTH och är välplanerat och modernt. Här finns det kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn och micro, diskmaskin, induktionshäll och inbyggnadsspisfläkt. Köket går i vita toner vilket ger ett fräscht intryck. Köket är dessutom utrustat med laminatbänkskiva, infällda spotlights under överskåpen samt ett städskåp.

Vardagsrum

Smart planlösning mellan kök och vardagsrum ger er ett härligt rum att umgås i. Här finns det plats för en större matsalsmöbel, soffgrupp och TV-möbel. Från vardagsrummet tar ni er även ut till uteplatsen eller upp till ovanvåningen genom den öppna trappan i klarlackad furu.

Allrum övre plan

Väl uppe på övre plan möts ni av ett allrum. Här finns det plats för mindre soffgrupp och TV-möbel.

Sovrum

Vitmålade väggar ger ett luftigt intryck. Här finns det plats för dubbelsäng och avlastningsbord. Rummet har garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2

Detta sovrummet lämpar sig till ett av barnen i familjen eller varför inte kontor, valet är ditt! Här finns det plats för säng, skrivbordsmöbel och leksaker. Rummet är utrustat med garderob.

Sovrum 3

Detta rum har plats för både säng och skrivbordsmöbel. Även detta rum har en garderob.

Badrum övre plan

Ovanvåningens badrum har kaklade väggar med klinkergolv. Badrummet är utrustat med vit kommod med lådor, spegelskåp, WC och badkar.

Välplanerade lägenheter med kök, tvätt, WC och allrum på entréplan. Sovrum, allrum och badrum med badkar på övervåningen. Här bor man med radhuskänsla och egen uteplats med närhet till all idrott man kan tänka sig.
Skola i närheten och pendeltågstation som tar dig in Göteborg på drygt 20 min. Varje lägenhet har en parkering och ett utvändigt förråd. Brf Stenknallen har gångavstånd till alla aktiviteter och ligger på en återvändsgata vilket ger en trygg och lugn boendemiljö. Solceller på taket ger ett energisnålt boende.
Tillträde är planerat mellan september 2017 till januari 2018

Se lägenhetsvisning på film: https://www.youtube.com/watch?v=TIfQAiH49Ik

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 905 kr Inkl vatten, sopor och grundutbud tv

Driftskostnad

10 260 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 5 028 kr
El: 5 232 kr

Kommentar

Uppvärmingskostnaden och hushållselen är enligt kostnadskalkylen (schablonbelopp) 419 kr resp 436kr/mån

Andel i föreningen

4,7088%

Andel av årsavgiften

4,7088%

Tillträde

2017 H2 - 2018 H1

Byggnad

Byggnadstyp

Brf-Radhus i 2-plan

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system samt solceller

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kallförråd finns.

Fastighetsbeteckning

Hunstugan 1:129, Lerum

Övrigt

Varje lägenhet har en parkering och ett utvändigt förråd. Den större lägenheten har även ett förråd inne i bostaden.

Asfalterad uppfart.

Trall på uteplats.

Förening

Namn

Brf Stenknallen

Om föreningen

Till varje lägenhet ingår i upplåtelsen tomtmark/trädgård som avgränsas med häck, plank eller gata med utförande enligt särskild ritning. Uteplats av tryckimpregnerat trallgolv. De åvilar respektive bostadsrättshavare att ansvara för skötsel och underhåll av trädgård, uteplats pch övriga markytor inom den "egna tomten".

Antal lägenheter

21

TV och Bredband

Grundutbud. Fastigheten är ansluten till fibernät.

Parkering

Till varje lägenhet hör biluppställningsplats.

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett utvändigt förråd.

Om området

Stenkullen

Lerum är en stad kombinerad med underbar natur och ett centrum med fullt serviceutbud. Stenkullen är beläget med ett bekvämt avstånd mitt i mellan Alingsås och Göteborg. Här bor du i hjärtat av Lerums aktiva liv, med närhet till friidrottsanläggning, fotbollsplaner, idrottshall och gymanläggning. Bara att stenkast bort finner du Säveåns naturreservat med många möjligheter till härliga promenader längst vattnet. Här finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Kommunikationer: Närmsta pendeltågstation är Stenkullen och härifrån tar tåget drygt 20 minuter både till Alingsås och Göteborg. Lokalbuss går ofta till Lerum Centrum där bussen Lerumssnabben är ett alternativ färdmedel till Göteborg.

Närservice

I området finns det flertalet mataffärer såsom Stenkullen livs och ICA Supermarket i Floda. I Lerum finns Lidl, Tempo och ICA kvantum. I Floda och Lerum finns det även vårdcentral och apotek.
I Stenkullen finns grundskolan Stenkulan där man går t.o.m 9onde klass. Lerums Gymnasium ligger drygt 3 km bort. Flertalet förskolor finns i närområdet.

Parkering

Parkering finns på uppfarten i anslutning till varje lägenhet. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns i närområdet.

Karta

Hör av dig till Homan Moktari eller Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad