Lönnrunan 21

Bilder

  • Såld!

Lönnrunan 21 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

För er som gillar 1-planslösning samt trivsamheten i radhus! Ett väl planerat boende om 98 kvm med 3 stora sovrum. En ljuvlig atriumgård lyser upp både sovrum och kök. Ett inglasat uterum på baksidan i söderläge samt en härligt lättskött trädgård med fruktträd får ni också! Garage i länga och två förråd invid huset.

98 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
6 676 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
98 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
182,2 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 689 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Välkommen in i detta trivsamma radhus! Den inbjudande trätrallen ger huset, redan innan du öppnat dörren, en trevlig känsla. Inget förändras heller när du stigit in, då det första du möts av är generösa upphängningsmöjligheter. Förvaringen som består av garderober med spegelskjutdörrar till höger och plats för sittbänk till vänster räcker till både familj och vänner.

Arbetsrum

För den arbetsglade finns det rum för ett personligt kontor på hemmafronten! Kombinationen av spotlights och vita väggar gör rummet till ett bra centrum för koncentration. Vid bra planering finns det även utrymme för två. Om man föredrar att lämna arbetet på kontoret så kan rummet också bli en perfekt plats för barnen, antingen som studie- eller spelhörna!

Gäst-toalett

Till höger om arbetsrummet finner du hemmets gäst-wc som är utrustad med det mest essentiella: wc och handfat. På golvet ligger vit klinkers som matchar skåpet och väggarna i samma färg, med undantag för den grårandiga tapeten som är rummets stilfulla kontrast. Rummet är i och med denna grund lätt att göra personlig med den inredning som passar dig bäst!

Sovrum 1

Här hittar vi det första sovrummet i hemmet. Rummet är i dagsläget inrett som tonårsrum, men kan tack vare den generösa ytan ha många användningsområden! Här finns plats för enkelsäng såväl som dubbelsäng, skrivbord och/eller diverse andra möbler som kan vara av intresse för dig.

Klädkammare

Förutom att huset redan är utrustat med förvaringsmöjligheter i praktiskt taget varje rum, så finns det ytterligare ett rum för det specifika syftet. Här kan du få plats med alla årets klädbehov och mer därtill! Inred efter smak: Garderober, byråer, hatthyllor - You name it!

Sovrum 2

Husets Master Bedroom hittar vi lite längre ner i hallen. I det här rummet kan din sänggavel vila på vitmålad träpanel. För att ge rummet ytterligare karaktär har hela den högra väggen utrustats med garderober klädda i en glansig svart nyans. Garderobsdörrarna är av skjutformat, vilket gör rummet fortsatt lätt att inreda. Här får både dubbelsäng och tillhörande sängbord plats.

Badrum

Det helkaklade badrummet som går helt i naturliga toner ger en hemtrevlig känsla som får dig att vilja stanna kvar. I detta rum kan du avnjuta ett långt bad, men också ta itu med veckans tvätt. Rummet är nämligen utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Som tidigare nämnt så har nästan alla husets rum förvaringsmöjligheter, och detta är inte ett undantag: skåp och hyllor som bör täcka dem flestas behov. Det skadar inte heller att du har en fin utsikt genom takfönstret när du tar dina bad!

Atriumgård

I husets mittpunkt kan du hitta din framtida fristad. Atriumgården ger dig fria händer eftersom det kan användas som lounge såväl som matplats och egentligen mycket mer än så. Här kan alla dina varma sommarkvällar spenderas - föreställ dig hur långt du kan komma med bra belysning och en skön utemöbel... Fantasin sätter inga gränser!

Kök

I det här hemmet är köket verkligen husets hjärta! Med den öppna planlösningen kan du bara med ett steg förflytta dig från kök till vardagsrum. Förutom den stora ytan som köksdelen längs väggen tillför finns det även en köksö som gör det lättare att laga mat tillsammans. Skåpluckorna i ek matchas med stenklinkers i klassiska naturfärger och ett vackert eklaminatgolv som skapar en helhet i planlösningen.

Vardagsrum

Här finns plats för både matsalsbord, en rymlig vardagsrumssoffa och tv-möbel. Vardagsrummet är till större del vitmålat, men har även en fräsig fondvägg i mörka färger som sätter prägel på rummet. Tillsammans med köket skapar detta rum ett optimalt sällskapsrum där många kvällar kan spenderas tillsammans med familj och vänner. Härifrån når man även den mysiga uteplatsen med optimalt solläge!

Sovrum 3

Från vardagsrummet kan du ta dig till det tredje sovrummet. Det här rummet är utformat efter ett förädlat fotbollsfan, men kan med ett penseldrag eller två passa alla sorters människor.

Uteplats

En uteplats som kan förändras efter önskemål! Golvet är täckt av en mörkgrå matta som tillåter barfota fötter även på dem lite kyligare dagarna och den luftiga ytan uppmuntrar till en och annan kräftskiva. Här finns det tak och väggar, men även en möjlighet att öppna upp dörrar och fönster för de dagar solen skiner extra starkt! Precis utanför den breda skjutdörren börjar en trätrall med skiljevägg som är en utmärkt plats för din grill.

Trädgård

När man passerat trätrallen möts man av den trevliga trädgården där du kan finna både plommonträd och rabarber. En viktig detalj som inte får glömmas är det perfekta solläge som råder. Här har du sol från morgon till kväll!

Hus byggt för gemenskap, både med familj och grannar!

Byggnad

Byggnadstyp

En-plans radhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Luft/luftvärmepump + direkt-el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juni 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Österöd 89:27

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 272 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 600 kr
Väg, samf: 9 996 kr
Övrigt: 6 676 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnaden under övrigt avser tomträttsavgälden

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 837 000 kr, varav byggnadsvärde 859 000 kr

Summa pantbrev

1 584 000 kr

Tomt

Areal: 182,2 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Österöd GA:2, GA:4

Om området

Torslanda Tumlehed

Lugnt område med närhet till Torslandas och Amhults alla förmåner. Barnvänligt och bilfritt inne på området. Området erbjuder gemenskap för alla åldrar med lekpark, fotbollsplan och Lottkärrs naturreservat på gångavstånd.
Fina bad på tumleheds badplats som nås på bara 10min med cykel.

Kommunikation

Buss:
Gul Express: Lönnrunan - Torslanda Torg - Nordstan
Alt.
Gul Express + Svart Express: Lönnrunan - Torslanda Torg - Göteborg Centralstation

Närservice

Matbutiken Willy's Hemma är inom gångavstånd från Lönnrunan och kompletteras av Torslanda torg som erbjuder bland annat gym och café.
För den som vill ha ytterligare utbud finns Amhults centrum en bit längre bort. Här finns för nuvarande 12 butiker som täcker dem flestas behov.

Parkering

Garage i anslutning till bostadsområdet

Karta

Hör av dig till eller Julia Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad