Gösta Andrées Gata 12

Bilder

  • Såld!

Gösta Andrées Gata 12 , Torslanda - Gatugården , Göteborg

Nu får ni möjlighet att förvärva en mycket väl belägen och omskött 4:a om 106 kvm. Den ljusa lägenheten disponeras f.n. som en 3:a och ligger väl placerad med närhet till trevliga promenadstråk och service. Här erbjuds 2-3 sovrum, två badrum och två balkonger. Förråd i direkt anslutning.

106 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 343 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
106 kvm
Våning:
2
Byggår:
2005
Driftskostnad:
150 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

106 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Väl planerad och stor nog för flera gäster samtidigt erbjuder den möblerbara entréhallen goda möjligheter till av-hängning på väggar och golv. Varmt rosaröd tapet matchas av klinker i svart på golvet.

Klädkammare/ arbetsrum

I anslutning till entréhallen finns en väl tilltagen klädkammare (ca 6-8 kvm) med möjlighet till förvaring i hängande, liggande eller stående format. Vita väggar samt ljus plastmatta på golvet. Utrymmet är stort nog att nyttjas på alternativt sätt - kanske som arbetsrum?

Badrum 1/ Tvättstuga

Av god storlek samt med genomtänkt planering finner ni här bekväma ytor för kläd- och kroppsvård. Fräscht vitt kakel och dito klinker matchas av sanitetsporslin och handfat i vitt samt en vit kommod. Badkar, handdukstork samt golvvärme är välkomna inslag för kroppsvården. Tvättmaskin, torktumlare samt en lång avlastningsbänk med överskåp och hyll-plan är till god hjälp vid tvätt-bestyren.

Vardagsrum

Med ett underbart ljusinsläpp från flera väderstreck och lite spännande vinklar utgör vardagsrummet ett fantastiskt sällskapsrum. Den som önskar kan dela av rummet för att skapa ett 3:e sovrum. Rummet är lätt att möblera, exempelvis med en matsalsgrupp för små eller stora sällskap i en del samt soffa och tillhörande möblering i den andra. Ljusa väggar matchas även här av ek-parkett.

Kök

I köket vill man gärna kunna umgås flera och det gör ni med lätthet här. Stora fönsterpartier samt balkongen i österläge borgar för härligt ljus i det välplanerade köket i björk (Ballingslöv). Lättskötta arbetsytor i blyertsgrå laminat har sällskap av stänkskydd i ljust kakel. Gott om lådor och skåp -med hela luckor alt. frostat glas - bidrar med god förvaring. Vitvaror i rostfritt; diskmaskinen är smakfullt inbyggd. Genom delvis öppna hyll-plan bibehålls kontakt med vardagsrummet och ni får en känsla av öppen planlösning.

Sängkammare

Lägenhetens kanske bästa utsikt - i alla fall om ni gillar golf - bjuds ifrån fönstren i vinkel inne i sängkammaren. Ljust och behagligt erbjuds möjlighet att möblera med enkel eller dubbelsäng samt kanske en byrå eller annan förvaringsmöbel som komplement till garderoben. Ljust gulrandig tapet på väggarna kompletteras av ekparkett på golvet.

En-suite-badrum

Bekvämt placerat i anslutning till sängkammaren finner ni lägenhetens andra badrum; detta med dusch, kommod och matchande hög-skåp i bok samt sanitetsporslin och handfat i vitt. Mjukt aprikos ton kakel och klinker ger badrummet en varm känsla; ljusinsläppet ifrån fönstret i duschen likaså.

Sovrum 2

Beläget i anslutning till vardagsrummet finner ni lägenhetens andra sovrum. Av samma goda storlek som sängkammaren disponeras detta rum f.n. som arbetsrum. Gott ljusinsläpp även i detta rum lyser upp de behagligt skogsgröna väggarna liksom den välvårdade ekparketten.

Dags att flytta från villan? Önskar ni ett behagligt hem i en välskött HSB-förening, där ni fortfarande kan njuta av utsikt och närhet till behagliga promenader? Nu erbjuds ni möjlighet att förvärva en luftig och inbjudande 4:a (disponerad som en 3:a) om 106 kvm med två balkonger, två badrum (varav ett en-suite) samt ett härligt vardagsrum om ca 40 lättmöblerade kvm. P-plats eller garage finns att hyra. Välkomna att trivas - länge.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

6 343 kr Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni.

Driftskostnad

1 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

El: förbrukning av hushållsel på årsbasis för en person.

Andel i föreningen

1,88474%

Andel av årsavgiften

1,89474%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 november 2010
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Amhult 1:217

Övriga byggnader

Gästlägenhet finns att hyra (200 kr/ dygn).

Övrigt

Lägenheten har två balkonger i öster resp. västerläge, båda med plats för bord och 2-4 stolar.
Tvättmaskin och tumlare finns liksom allmän tvättstuga.
Till lägenheten hör 2 bra förråd. I anslutning till lägenheten finns ett förråd med hyll-plan och garderob, det andra finns i husets källarplan.
P-plats (325 kr/ månad) alternativt garage (525 kr/ månad) finns att hyra i närheten av lägenheten. Ansökan om plats görs till föreningen.

Förening

Namn

HSB Brf Flygtornet i Göteborg

Om föreningen

Föreningen registrerades 2002. Bostadsrättsföreningen HSB Brf Flygtornet är ett privatbostadsföretag som har till syfte att upplåta bostadsrätter åt sina medlemmar. Föreningen äger fastigheten Amhult 1:217. Det finns i denna fastighet sammanlagt 70 st bostadshus, 6 st butikslokaler, 56 bilplatser i garage och 14 st p-platser utomhus. Dessa 70 lägenheter är fördelat på 1 st 1:or, 22 st 2:or, 41 st 3:or och 6 st 4:or samt 6 lokaler. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Gösta Andrées gata och Gamla Flygplatsvägen.
Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

HSB Brf Flygtornet präglas av närheten till Amhults torg med affärer, banker och kulturhuset Vingen, samt golfbana och havet. Föreningen ska främja ett tryggt boende för samtliga medlemmar, för att underlätta vardagen och göra boendet bekvämt och attraktivt. Föreningen skall även stärka gemenskapen bland medlemmarna och främja studie- och fritidsverksamheten.

Kontakta HSB Brf Flygtornet för mer information.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

70

Antal lokaler i föreningen

6

Parkering

Föreningen förfogar över 56 garageplatser och 14 parkeringsplatser.

Renoveringar

Under året (2016) har följande reparationer genomförts: Hissar, El, Garage, Vatten/Sanitet samt delar av byggnad invändigt.

Ekonomi

Under räkenskapsåret (2016) har avgifterna varit oförändrade och uppgår till i genomsnitt 704kr/kvm. Styrelsen har beslutat om oförändrade avgifter för 2017.
Överlåtelseavgift betalas av säljaren på 2,5% av prisbasbeloppet (1138 kr 2018). Pantsättningsavgift betalas av köparen på 1% per pant av pbb (455 kr 2018).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Övernattningslägenhet går att hyra mot en avgift.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper len ägenhet så är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Om området

Torslanda - Gatugården

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger och ICA Maxi.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9, Trulsegårdsskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren eller Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad