Bildstensgatan 62

Bilder

  • Såld!

Bildstensgatan 62 , Torslanda Centralt , Göteborg

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett enplansradhus i fantastiskt läge på Bildstensgatan. Nytt och fräscht kök med exklusiva materialval. 123 kvm fördelat på 3-4 sovrum med både badrum samt gäst-WC. Här bor du nära naturen på en lugn hörntomt i centrala Torslanda. Området är barnvänligt och med närhet till service, skola och kommunikationer. OBS Ny värmepanna Luft/Vatten installerad Augusti 2017!

Unik möjlighet på en eftertraktad adress så varmt välkomna att anmäla er till visning!

123 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
123 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
238,6 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
2 891 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Modernt låssystem med kodlås till både entrédörr och garage gör att du slipper bära med nycklar. Detta gör också att du kan dela ut koder till de bekanta du vill ska ha tillgång till din bostad via en app i din telefon som även kan kopplas till Verisures larmsystem. Ljus och välkomnade hall med avhängningsmöjligheter till vänster är det första man möts av efter en kort promenad genom den härliga atriumgården.

Vardagsrum

Direkt till höger med stora fönsterpartier och utsikt över atriumgården finner ni bostadens vardagsrum med plats för både matsalsbord till minst 6 personer och större soffgrupp. Vardagsrummet är ljust med ekparkett vilket gör det smidigt att inreda efter egna önskemål.

Gäst-toalett

Från hallen når ni också bostadens extra toalett, perfekt när man är fler i hushållet eller om gäster är på besök. Detta badrum är helkaklat och går i toner av turkost och vitt med detaljer i guld. Här finns WC och kommod i vitt från 2017.

Klädkammare

Från hallen nås också en mindre klädkammare vilket är perfekt för att förvara ytterkläder eller dylikt som man inte vill ha synligt i hallen.

Kök

Nyrenoverat modernt kök från 2015 med exklusiva materialval och vitvaror. Bänkskiva i svart granit och svarta skåpsluckor samt en praktisk, snygg köksö. Här kan du laga mat och samtidigt vara delaktig i umgänget. Detta köket är bostadens hjärta och måste upplevas på plats. Flushmonterad häll, infälld takfläkt som inte inkräktar i rummet, ugn styrbar via app (HomeConnect), inbyggd värmelåda, integrerad kyl/frys/diskmaskin och vattenburen golvvärme i hela utrymmet är några detaljer som gör det svårt att inte bli imponerad av detta mäktiga kök.

Tvättstuga

Från köket når ni bostadens tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Bosch år 2015. Här står också den nya värmepannan (luft/vatten) från Bosch installerad i Augusti 2017.

Sovrum 1

Första sovrummet från köket till är idag inrett som barnrum. Detta rum är av god storlek för en barnsäng och leksaker men går också att använda som kontor.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum används idag som kontor och gästrum men har två dörrar och går därför enkelt att göra om till två sovrum om så önskas.

Badrum

Badrummet går i vitt och mörkgrått med detaljer i trä och elgolvvärme för extra komfort. Samtliga sanitetsvaror är av nyare standard.

Klädkammare

Bostaden har två klädkammare i anslutning till sovrummen. Används idag som två separata klädkammare och är perfekta för den där extra lyxen att få ha sitt egna rum till sina kläder med snyggt placerade spotlights.

Master bedroom

Detta rum finner ni längst ner i bostaden och har inbyggda garderober längst en vägg samt är av god storlek för en dubbelsäng. Härliga fönsterpartier utan någon insyn släpper in solljus från atriumgården.

Gäststuga

I atriumgården finns också en gäststuga som idag är inredd med en enkelsäng och förvaringsmöjligheter. Fungerar att inreda efter eget behov! Vägg i vägg med detta finns också ytterligare förvaring i form av förråd som är nyrenoverat under 2016 men nydragen el.

Byggnad

Byggnadstyp

En-plans atriumhus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Mekanisk frånluftventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 mars 2014
Energiklass: G
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp

Övrigt

Atriumgård med härlig altan i sydläge.
Fiber indraget.

Fastighetsbeteckning

Torslanda 77:26

Övriga byggnader

Till bostaden hör en friggebod omgjord till gäststuga och ett förråd som är renoverat 2016 med klinker och nya ytskikt samt nydragen el.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 000 kr
Väg, samf: 14 700 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel och detta är endast en schablonsiffra då säljarna nyligen bytt uppvärmningssystem genom att installera ny panna med stor besparingspotential. Inkluderat i posten samfällighet ingår: parkering, VA, bredband, TV (grundutbud), snöröjning, garage och sopor. Försäkringskostnaden kan variera. Kontakta ert försäkringsbolag för mer information.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 958 000 kr, varav byggnadsvärde 971 000 kr

Summa pantbrev

2 808 000 kr

Tomt

Areal: 238,6 kvm
Tomttyp: Atriumgård

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 14-IM1-67/1368
Last & Förmån, Avtalsservitut: Vattenledning mm, 14-IM1-70/3926
Förmån, Avtalsservitut: Värmecentral mm, 14-IM1-70/3926A

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Centralt

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad