Lönnrunan 43

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Lönnrunan 43
  • Trevlig umgängeshörna
  • Stilrent kök med bra arbetsytor
  • Härliga köksdetaljer
  • Stor atriumgård med öppningsbart tak

Lönnrunan 43 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

I detta trevliga område hittar du detta en-plans radhus om 98 kvm med möjlighet att göra atriumgården till ett extra rum. Bostaden är smakfullt inrett och bjuder på tre sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt uteplats mot grönområdet. Bara att flytta in, välkomna!

98 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
6 676 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
98 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
182,2 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in i detta trevliga och ljusa radhus! I hallen möts du direkt av en varm hemtrevnadskänsla. Här har du avhängningsmöjligheter på vänster sida innanför dörren. Skjutgarderober som ger bra förvaring finns till höger. Ljusa väggar och laminatgolv från Perstorp.

Gäst-toalett

Direkt innanför dörren finner du bostadens gäst-toalett som är utrustat med handfat, kommod och wc i vit design. Ljusgråa väggar med mörkgrått kakel ovanför handfatet och mörkgrått klinkergolv.

Sovrum 1

Från hallen direkt in till höger finner man sovrum 1. Idag används det som musikrum men kan även vara som arbetsrum/sovrum. Här finns det utrymme för enkelsäng/dubbelsäng, skrivbord och diverse sovrumsmöbler. Inred efter smak! Ljusa väggar och laminatgolv från Pernstorp.

Sovrum 2

Sovrum 2 som kommer längre ner i hallen används idag som master bedroom. Plats för dubbelsäng och sängbord. En härlig fondvägg i form av liggande panel som ger rummet en egen karaktär och bryter fint mot resterande vita väggar. Även här finner vi laminatgolv från Pernstorp. Stora fönster som ger bra ljusinsläpp i rummet samt en trevlig utsikt över atriumgården.

Atriumgård

I anslutning till sovrum 2 och mitt emot det trevliga köket finner vi den trevliga atriumgården med ett skjutbart tak. Det skjutbara taket gör att man kan använda rummet året runt och oavsett väder. Här finns det gott om plats för större utemöbler, ett perfekt rum att avnjuta middagar i med familj och gäster!

Kök

Stort och ljust kök med öppen planlösning till vardagsrum. Köket har en härlig köksö som gör det möjligt för trevliga pratstunder under matlagningen. Köket renoverades 2011 och är stilrent med vita luckor och arbetsbänkar i ek. Väl utrustat med induktionshäll, diskmaskin, kyl- och frys i fullhöjd samt inbyggd mikrovågsugn. På ena väggen bryter ett snyggt mörkgrått kakel mot ek-bänken medan resterande väggar är vita och laminatgolv från Perstorp. Perfekt kök för den matglade!

Vardagsrum

Längst in i huset finner vi vardagsrummet, här har man plats för det större matsalsbordet, soffgrupp samt TV-möbel. Härifrån når man även den härliga uteplatsen på baksidan som är en lättskött altan med det bästa läget och insynsskyddat! Vardagsrummet har en fräck mönstrad fondvägg som livar upp rummet och på golvet ligger det ekparkett. Perfekt för familj och gäster. Sitt bekvämt i vardagsrummet eller ta med sällskapet ut på altanen, låt vädret bestämma!

Sovrum 3

Sovrum 3 ligger i anslutning till vardagsrummet och den inbyggda atriumgården. Rummet får en egen karaktär genom det unika fönstret med utsikt mot altanen. Inred efter smak! Dubbel/enkelsäng, skrivbord, garderob eller hylla? Ljusa väggar och ekparkett.

Klädkammare

Bostaden har en walk-in-closet med plats för kläder eller förvaring som kan inredas efter smak och tycke.

Badrum

Bostadens badrum går i sandfärgade toner och är helkaklat. Det är utrustat med wc, dusch, handfat och handdukstork. Härifrån når du även tvättstugan.

Tvättstuga

Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin (2012) och torktumlare (2010). Rummet har vita väggar med plastmatta på golvet. Här har du en praktiskt vask och förvaringsmöjligheter för alla klädvårdstillbehör.

Välkommen till detta trevliga radhus om 98 kvm + atriumgård. Två trevliga uteplatser, en på framsidan respektive baksidan. På baksidan har du en altan istället för gräsmatta vilket gör det mer lättskött och med insynsskyddat läge. Modernt kök med köksö och öppenhet till vardagsrum. Mitt emot köket ligger den trevliga atriumgården med skjutbart tak som gör det perfekt för åretrunt användning! Trevligt och inbjudande hus för familj och gäster.

Byggnad

Byggnadstyp

En-plans radhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 november 2009
Energiprestanda: 47 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundmur: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä/tegel
Fönster: 2- och 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Gummerat papp

Övrigt

Två uteplatser, varav en på framsidan som är perfekt när det är för varmt på baksidan. På baksidan har du en stor och härlig uteplats i sydvästläge. Inbyggd atriumgård finns i huset, som även kan göras om till ett rum för fler kvm i huset om så önskas.

Fastighetsbeteckning

Österöd 89:16

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till radhuset och garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 000 kr
Väg, samf: 10 000 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår i hushållsel. Renhållning och VA ingår i samfällighet. Ny tomträttsavgift kommer gälla från 2016-06-01, den höjs då till 10268 kr/år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 861 000 kr, varav byggnadsvärde 883 000 kr

Summa pantbrev

2 302 090 kr

Tomt

Areal: 182,2 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Österöd GA:2, GA:4

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Luftvärmepump ur funktion.
Stamrenovering planeras ev 2016.

Viktiga dokument

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå när till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger etc.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
570 m
Fisk & Skaldjursspecialisten No 1 AB
1,7 km
Köpcentrum & Gallerior
Amhult centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Österröd F-3
440 m
Förskola Runskriftsgatan 8
520 m
Grundskolor
Kastanjeskolan
270 m
Österröd F-3
440 m
Gymnasium
MoveIT Gymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Göteborgs Tekniska College AB - GTC
4,9 km
Banker
Handelsbanken Torslanda
2,2 km
Nordea Bank AB
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Torslanda Golfkrogen
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Torslandaskolans Sporthall Idrottshall
600 m
Torslandahallen
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte