Flintstensgatan 8B

Bilder

  • Såld!

Flintstensgatan 8B , Torslanda Centralt , Göteborg

Modern villa i centrala Torslanda. Inbjudande hus där man kan samla vänner och familj för trevliga stunder tillsammans. Njut av 4 sovrum, 2 sällskapsrum, 2 badrum, stort fint kök, stort inglasat uterum som passar alla väderlekar, jacuzzi på tomten samt garage. Närhet till skolor, affärer och kommunikationer.

142 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
142 kvm
Biarea:
20 kvm
Tomtarea:
704,6 kvm
Byggår:
1998
Driftskostnad:
3 395 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

142 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Välkomnande och ljus hall med en tegelmur till vänster som skärmar av till det stora luftiga köket. Vackert klinkergolv samt plats för avhängning.

Kök

Stort och rymligt kök med plats för hela familjen vid köksbordet. Ett modernt kök med kyl- och frys i fullhöjd (Husqvarna, 2009), induktionshäll (Gorenje, 2009), fläkt (Fjäråskupan, 2015), ugn (Gorenje, 2009) och diskmaskin (Gorenje, 2009). Kylen och frysen erbjuder även lyxen med kolsyrat vatten och ismaskin i dörrarna. Ljust kök med vita väggar, vitt kakel, grått klinkergolv, bra arbetsytor och gott om plats för förvaring.

Vardagsrum

I anslutning till köket i husets öppna planlösning ligger det stora vardagsrummet med högt till tak. Vita väggar och ett vackert parkettgolv. Plats för den stora soffgruppen. Sitt här på mysiga familjekvällar eller i vänners goda sällskap. Ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt altandörrar som leder ut till den charmiga altanen. Välj tillfällen att sitta här, inglasad till vintertid och öppna på varma sommardagar.

Sovrum

Till höger om hallen ligger ett sovrum med plats för dubbelsängen. En härligt mönstrad fondtapet sätter prägel på rummet och matchas av vita väggar och parkettgolv. Garderober finns i rummet och plats för mer förvaring. Inred efter smak!

Badrum

Helkaklat badrum med en trevlig känsla. Duschkabin, WC, handfat med förvaring finns.

Klädkammare

Klädkammare för extra förvaringsutrymme intill badrummet.

Sovrum 2

Här i master bedroom har du en trevlig fondvägg, ljusa väggar och parkettgolv. Plats för dubbelsängen och i rummet finns fyra garderober med gott om plats för förvaring.

Allrum

Ett mindre charmigt extra rum för avslappning. Idag används det som ett andra vardagsrum. Ljusa väggar och parkettgolv. Inred efter smak!

Sovrum 3

Ett mindre sovrum men ändå plats för dubbelsäng och förvaring. Ljusa väggar, parkettgolv och fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Sovrum 4

Inred efter smak! Samma storlek som sovrum 3. Dubbel/enkelsäng med sängbord? Garderober, bokhylla eller skrivbord? Ljusa väggar med en trevlig fondvägg, parkettgolv och fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Badrum 2

Även här helkaklat badrum i ljusgröna och ljusblåa toner. Badrummet är utrustat med duschkabin, WC, handfat och lite förvaringsmöjligheter.

Groventré

En andra ingång till huset som tar dig in till groventrén där du har en helt ny tvättmaskin (Bosch, 2015), torktumlare (Whirpool, 2012) och en ny frånluftsvärmepump (IVT, 2015). Ljusa väggar, vitt klinker på golvet, avhängningsmöjligheter och plats för förvaring.

Trädgård

I den härliga trädgården finns det förutom uteplats och jacuzzi även plommonträd, körbärsträd och ett sk familjeträd med olika äpplen.

En hemtrevlig villa som är bra planerad. Generösa och öppna ytor med stora fönsterpartier. Hela 4 sovrum och 2 badrum som gör att huset känns generöst och inbjudande för både familj och gäster. Sitt ute på framsidan och njut av morgonsolen och på altanen eller i trädgården och njut av kvällssolen. Genomgående golvvärme i huset och ett tillhörande garage. Känner du dig spänd och behöver slappna av? Här har man även en jacuzzi på baksidan när man behöver slappna av som ger känslan av lite extra lyx när det behövs.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1998

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system (Helt nytt 2015).

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: G
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundmur: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Altan i anslutning till huset i nordväst läge, byggd 2008.

Fastighetsbeteckning

Torslanda 78:2

Övriga byggnader

Garage finns samt 2 stycken stora vindsförråd höger och vänster om ryggåstaket.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 751 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 34 000 kr
VA: 5 590 kr
Renhållning: 900 kr
Sotning: 261 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Utejacuzzin har varit uppvärmd höst, vinter och vår vilket utgör ca 4900kr/år av elkostnaden. Värmepumpen har precis blivit utbytt pga fel på kompressorn, beräknad minskad elförbrukning efter bytet ca -11.200 sek. I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. Försäkringskostnaden kan varieria, kontakta ditt försäkringsbolag.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 697 000 kr, varav byggnadsvärde 1 733 000 kr

Summa pantbrev

2 954 000 kr

Tomt

Areal: 704,6 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Braskamin och golvvärme i alla rum.
Braskamin godkänd 2015.
Kök med nya skåp, fläkt och bänkskiva av granit 2015.
Nyslipade och hårdvaxade parkettgolv 2015.
Nytt klinkergolv i kök och hall 2015.
Nymålad fasad 2015 (garanti 3 år).

Om området

Torslanda Centralt

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad