Gossbydalsvägen 11

Bilder

  • Såld!

Gossbydalsvägen 11 , Torslanda Centralt , Göteborg

2-plans villa med hela 5 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum och stor terrass på 71 kvm med uppvärmd pool. Inbjudande villa där man kan ha många trevliga kvällar i sällskap av familj och vänner. Garage, golvvärme på bottenvåningen, tomt om 1103 kvm samt bra läge. Närhet till kommunikationer, skola och mataffär.

145 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
145 kvm
Biarea:
47 kvm
Tomtarea:
1 103 kvm
Byggår:
2000
Driftskostnad:
2 807 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 5 sovrum

Boarea

145 kvm

Biarea

47 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Stig in i detta charmiga hus från år 2000. Stor hall med avhängningsmöjligheter på höger sida samt en klädkammare med extra möjligheter till avhängning och förvaring finns. Sandfärgat klinkergolv, ljusa väggar och en härlig fondtapet. Direkt till vänster finner man trappan som leder upp till övreplan i huset.

Sovrum 1

På bottenvåningen till höger om hallen ligger ett sovrum med plats för en dubbelsäng. Ljusa väggar och parkettgolv och plats till garderober finns i rummet. Idag används rummet som musikrum. Inred efter smak!

Master bedroom

På bottenvåningen finner man det största sovrummet. Här har du plats för den stora sängen samt förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar, en härlig fondtapet och parkettgolv. Tyckte du det lät bra? Det blir bättre! I detta rum finner man även den stora lyxen av en stor och rymlig walk-in-closet! Mycket plats för kläder och förvaring.

Badrum 1

Badrummet på bottenvåningen är kaklat och klinkrat i ljusa sandfärger. Här finner du dusch, WC, handfat och ett mindre skåp till förvaring. Här finns mycket möjligheter. Bygg till en lyxig bastu eller få ett större badrum? Välj själv!

Vardagsrum

Vi tar oss en trappa upp och kliver in i vardagsrummet. Njut av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här får man plats med det finare matsalsbordet samt en soffhörna. Perfekt rum för trevliga sällskapskvällar och familjekvällar! Vill man vrida upp mysfaktorn lite så finns även en braskamin (Contura, 2006) i rummet som gör det varmt och gott. Från vardagsrummet når man även den stora terrassen där man har gott om plats. Njut av en pool och lyxen av solen hela dagarna under sommarhalvåret!

Kök

Intill vardagsrummet så finner vi köket. Köket är utrustat med kyl- och frys i fullhöjd, spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin (Cylinda, 2013) och mikrovågsugn, samtliga vitvaror förutom diskmaskinen är från Electrolux, 2000. Plats för köksbord som rymmer hela familjen, gott om arbetsytor och bra med förvaring. Skåpsluckor i trä matchar det sandfärgade kaklet och parkettgolvet. Från köket kommer du även ut till den stora terrassen där man kan njuta av morgonsolen.

Sovrum 2

På övreplan finner du detta lite mindre sovrum/arbetsrum med plats för säng eller skrivbord samt garderob. Inred efter smak!

Badrum

Stort badrum inrett med badkar, WC, handfat med förvaring runt omkring. Kaklat och klinkrat i ljusa sandfärger.

Sovrum 3

Inred efter smak! Dubbel/enkelsäng med sängbord? Garderober, bokhylla eller skrivbord? Ljusa väggar med en härlig fondtapet, parkettgolv och fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Sovrum 4

Inred efter smak! Samma goda storlek som sovrum 3. Dubbel/enkelsäng med sängbord? Bokhylla eller skrivbord? Garderober finns i rummet. Ljusa väggar med fondvägg, parkettgolv och fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Groventré

Groventrén finner man på bottenvåningen. Här hittar du tvättmaskin (2011), torktumlare (2003), torkskåp (2000), värmepump (2000) samt en vask. Stora ytor och gott om plats för förvaring.

En hemtrevlig 2-plans sutterängvilla i lugnt område. Njut av 5 sovrum, stort vardagsrum, 2 badrum och en stor härlig terrass som gör att huset känns generöst och inbjudande för både familj och gäster. Sitt ute på framsidan/altanen och njut av morgonsolen och på terrassen eller i trädgården och njut av kvällssolen. På terrassen kan du njuta av poolen när det blir för varmt. Lugnt barnvänligt område med närhet till kommunikationer, mataffärer, skola, dagis och grönområden.

Byggnad

Byggnadstyp

Sutterängvilla

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor terrass runtom halva huset med pool i sydvästläge.

Fastighetsbeteckning

Röd 28:1

Övriga byggnader

Garage finns och bygglov inlämnat på friggebod.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 688 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 715 kr
VA: 4 522 kr
Renhållning: 1 315 kr
Väg, samf: 1 500 kr
Sotning: 814 kr
Försäkring: 5 822 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Pool som är uppvärmd på sommarhalvåret.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 421 000 kr, varav byggnadsvärde 1 855 000 kr

Summa pantbrev

3 802 000 kr

Tomt

Areal: 1 103 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Röd GA:8-GA:9
Förmån, Officialservitut: Väg, 14-TRL-746

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Golvvärme finns på bottenvåningen.
Fiber indraget.
Braskamin i vardagsrum, insatt 2006.
Bygglov inskickat på terrass och friggebod.
Centraldammsugare i hela huset.
Garderoben i lilla sovrummet på övervåningen ingår inte.
Altanen byggdes 2011.

Om området

Torslanda Centralt

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Torslandas nya centrum i Amhult, har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Från Amhult Resecentrum går även:
Buss 23: Sillvik - Amhult resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).

Närservice

Skolor och Barnomsorg:
Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr, Familjedaghem Söder, Grundskola Österöd, Noleredsskolan F-6, Torslandaskolan F-5, Torslandaskolan 6-9.

I Amhult:
Amhultsgården (förskola och skola), Skutehagen årskurs F-6, Nordlyckeskolan årkurs 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad