Runslingan 107

Bilder

  • Såld!

Runslingan 107 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

Ett välskött hus på 115 kvm och en solig trädgård i anslutning till ett trevligt altandäck samt 3 sovrum gör detta till ett mycket trevligt boende för barnfamiljen. Garage i länga.Välkomna!

115 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
8 092 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
115 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
171 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
2 342 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Runslingan 107!

Väl placerat i soligt läge och mysig, inramad trädgård finner ni här ett perfekt boende för både liten och stor. Uteplatser i två väderstreck, varav den gröna trädgården med altandäck åtnjuter bästa sydvästläge. Tre sovrum och ett sällskapsrum för ungdomarna finns på övervåningen. Välvårdat hus med nymålad fasad. Välkomna att bo!

Innanför det inbjudande burspråket på husets framsida finns entrén till detta mycket trevliga radhus. Väl inne möts du av en hall med en upppiggande tapet på väggar och med klinkers som längre in i rummet övergår till parkett. Lättstädat och praktiskt! På din vänstra sida finns plats för avhängning och på din högra finns en garderob. Här finns även plats för en hallmöbel om så önskas!

Längre in i hallen finner du nedervåningens badrum med integrerad tvättstuga. Plastmatta på golv och väggar i ljus valör. Här finns handfat, WC och tvättmaskin (2008).

Hallen leder även till ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus. Här finner du även dörren ut till den trevliga altanen. På vardagsrummets golv ligger parkett och rummets väggar går beigea toner. Plats för både soffgrupp och matsalsbord. Ett perfekt rum för familjen att spendera tid tillsammans i!

Direkt utanför vardagsrummet kan du kliva ut på altanen som ligger i ett fantastiskt härligt söderläge. Sol hela dagen och en markis för de allra varmaste dagarna. Altanen har ett trädäck och lagom stor gräsmatta. En smart lösning för den som vill plantera några blommor men inte vill ha en alltför krävande trädgård. Här finns det också ett förråd till trädgårdsredskap.

Köket erbjuder god plats för matbordet, tack vare burspråket. Äldre kök med kyl, frys, spis och diskmaskin.

I hallen finns en trappa som leder dig upp till bostadens övervåning. Väl uppe möts du av ett ljust allrum. Här ligger ett pergo golv och väggarna är ljusa. Allrummet är en perfekt plats för att skapa ett mindre sällskapsrum, varför inte till tonåringen som vill ha en egen spelhörna?

På övervåningen finner du bostadens tre sovrum. Till vänster direkt efter trappan finns det mindre sovrummet. Kan användas som sovrum likväl kontor. Från detta rum finns en utgång till balkongen som sträcker sig längst med bostadens baksida som ligger i ett härligt söderläge.

Det andra sovrummet har plats för en dubbelsäng, förvaring i garderober samt ljusa väggar. Utgång finns även här till balkongen.

Det tredje och sista sovrummet har också ljusa väggar och fönster ut mot bostadens framsida. Gästrum, sovrum eller kontor, välj själv!

På framsidan finns även ett tillhörande förråd. Detta är värmeisolerat.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2 plan

Byggnadsår

1974 ombyggt 1989

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: D
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2- och 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp

Övrigt

-Fiber koppas in i September
-Fasad omålades 2015 av fackman
-Framsidans trädgård omgjord 2014
-Tvättmaskin 2008
-Kyl/frys från 2005
-Fönster på framsidan, övre plan byttes 2004
-Varmvattenberedaren byttes 1999
-
Entré Stor trevlig altan

Fastighetsbeteckning

Torslanda 92:117

Övriga byggnader

2 st förråd finns

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 107 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 987 kr
Väg, samf: 15 120 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I Uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. I samfällighetsavgiften ingår kabel-TV, VA, renhållning, snöröjning, häckklippning. Försäkring: Be om offert från ert försäkringsbolag.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 648 000 kr, varav byggnadsvärde 877 000 kr

Summa pantbrev

920 400 kr

Tomt

Areal: 171 kvm

Tomtbeskrivning

Förråd finns!

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Torslanda S:38, GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå när till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger, hemelektronik etc.

Parkering

De flesta radhusområden erbjuder garage i länga samt gästparkering.
Bostadsrättsföreningarna hyr normalt sett ut parkeringsplats och/ eller garage separat. Kontakta din förening för mer information.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren eller Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad