Runslingan 7

Bilder

  • Såld!

Runslingan 7 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

Ett bra läge på gaveln, en solig trädgård i anslutning till ett trevligt altandäck under tak samt 4 sovrum gör detta till ett mycket trevligt boende för barnfamiljen. Ljusa rum med fondtapeter som sätter prägel, lättskött ekparkett och laminat på golven. Två badrum varav ett nyrenoverat 2014. Välkomna att bo bra!

112 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
8 124 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
112 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
173,9 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
2 895 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

112 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Välkomnande och välplanerad bjuder entréhallen in till resten av huset. Avhängning kan ske på väggar och golv. Ljust silvergrå tapeter kompletteras av praktisk klinker i melerat antracitgrått på golvet.

Kök

En pigg fondväggstapetapet mot i övrigt vita väggar och inredning ger köket en glad prägel. Matplats för 4-6 personer är väl placerad invid fönstret. Ett fönster i väggen in mot vardagsrummet ger extra ljusinsläpp samt utgör en fräck detalj! Köksskåpen i vitt har fått sällskap av en arbetsbänk i rostfritt samt eklaminat; stänkskyddet går i vitt. På golvet ligger lättskött ekparkett.

Hall

Hallen leder från entrén in till vardagsrummet och har en trappa i ek upp till övre plan. Den ljust silvergrå tapeten på väggarna kompletteras av ekparkett på golvet. Under trappan finns smart förvaring i ett förråd och på höger sida finns ett av husets två badrum med tvättstuga.

Badrum/ tvättrum n.p.

Här inne finner ni bekvämligheter som tvättställ och sanitetsporslin i vitt lika väl som tvättmaskin och tumlare (2005). Förvaring sker bekvämt i två vita överskåp. Våtrumstapet och golv i ljust mintgrönt.

Förråd

I förrådet under trappan finns utrymme för städmaterial, resväskor, andra pryttlar som behöver ligga eller stå.

Vardagsrum

Ljust och inbjudande med det umgängesvänliga altandäcket (delvis under tak) samt den grönskande trädgården i anslutning! I vardagsrummet är det lätt att umgås och möblerna finner lätt sin naturliga plats. En generös soffa, soffbord, TV-bänk eller bokhylla kan kompletteras med en mindre matsalsgrupp. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier ut mot altanen och trädgården i söderläge. Vita tapeter kompletteras av en fondtapet med vit botten och blomsterrankor i svart/silver samt av ekparkett.

Övre plan

Välkomna en trappa upp! Med utgångspunkt från den ljusa möblerbara hallen med ljust silvergrå väggar och ljust laminatgolv finner ni här fyra sovrum, ett fräscht och nyrenoverat badrum (november 2014) samt en balkong i söderläge.

Sovrum 1

En fräck fondvägg med ett amerikanskt tema sätter prägel mot i övrigt ljust grå tapet. Två inbyggda garderober i vitt erbjuder förvaring; en byrå, skrivbord och en enkelsäng finner ocks�� sin naturliga plats. På golvet björkparkett (laminat).

Sängkammare

Sängkammaren åtnjuter utgång till balkongen samt har ett stort fönster i söderläge, vilket ger rummet en ljus och luftig känsla. Dubbelsäng samt generösa garderober i ek (laminat) har utrymme för både vardags- och festkläder. Ljusa tapeter med blommönster i milda beige toner har sällskap av ekparkett.

Sovrum 3

Smakfullt randiga tapeter i grå toner ger ett sobert intryck i sovrum 3. Naturligt ljusinsläpp kommer från fönstret åt norr. Detta rum erbjuder plats för enkelsäng, garderober, skrivbord eller alternativt möblering efter behov. På golvet ligger bokparkett (laminat).

Sovrum 4

Önskas ett sällskapsrum till eller vill ni ha fyra sovrum? Valet är ert! För närvarande finner ni här ett fjärde sovrum med plats för en tonårssäng, bokylla/TV-bänk, garderob exempelvis. På väggarna vita tapeter och på golvet bokparkett (laminat).

Badrum ö.p.

Nytt och fräscht, tilltalande inrett i klassiskt vitt kakel med vit fog samt dekor och klinkergolv i antracitgrått. Kroppsvården omhändertas i en dusch-hörna med vikbara väggar i klarglas, santitetsporslin i vitt samt handfat, placerat i kommod i vitt högblankt. Ett matchande högskåp har förvaringsutrymme för handdukar. Handdukstorken samt den sköna värmen i golvet gör badrummet till en plats man gärna dröjer sig kvar!

Väl placerat i soligt läge och mysig, inramad trädgård finner ni här ett perfekt boende för både liten och stor. Uteplatser i två väderstreck, varav den gröna trädgården med altandäck åtnjuter bästa sydvästläge. Fyra sovrum kan göras om till tre sovrum och ytterligare ett sällskapsrum för ungdomarna, om så önskas. Badrummet på övre plan är nytt (2014), badrummet på nedre plan kan tänka sig ett nytt ansikte. Välkomna att bo!

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2 plan

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2015
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä/tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Uteplats samt balkong i härligt sydvästläge samt mindre stensatt uteplats framför huset.

Fastighetsbeteckning

Torslanda 92:90

Övriga byggnader

Två stycken förråd finns i anslutning till huset; ett större om ca 10-12 kvm samt ett mindre om ca 4 kvm.
Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 744 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 11 500 kr
Väg, samf: 15 120 kr
Övrigt: 8 124 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår kabel-TV, VA, renhållning, snöröjning, häckklippning. Försäkring: Be om offert från ert försäkringsbolag.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 532 000 kr, varav byggnadsvärde 758 000 kr

Summa pantbrev

1 245 000 kr

Tomt

Areal: 173,9 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Inramad härlig trädgårdstomt i underbart sydvästläge med altandäck delvis under tak.
På framsidan finns en stensatt skyddad innergård med plats för utemöbler, cyklar och krukor för blommor och blad.
Fastigheten åtnjuter två stycken förråd i nära anslutning till huset + garage i länga.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Torslanda S:38, GA:1
I samfällighetsavgiften ingår kabel-TV, sophämtning, återvinning, snöröjning och häckklippning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå när till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger, hemelektronik etc.

Parkering

Liksom i de flesta radhusområden i Torslanda erbjuder garage i länga samt gästparkering.

Karta

Hör av dig till Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad