Fågleviksvägen 17 B

Bilder

  • Såld!

Fågleviksvägen 17 B , Torslanda - Lilleby , Göteborg

En tvåa på andra våningen med öppen planlösning stilfullt planerad så att den både är praktisk och estetiskt tilltalande. Med balkong i söder och loftgång i norr har du sol hela dagen i en hemkär omgivning med grönska, lekplatser och cykelavstånd till havet.

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 919 kr Inkl vatten, kabel-tv och parkeringsplats.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
16
Byggår:
2007
Driftskostnad:
427 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Välkommen in! Vi börjar i en inbjudande hall med ljusa väggar och goda möjligheter till avhängning på vänster sida. Praktisk klinker på golvet invid entrén övergår till vacker ekparkett längre in i hallen. Ett litet fönster till höger i hallen ger dig möjlighet att kika in i köket och mot vardagsrummet. Kanske väntar en doftande middag och ett uppdukat bord?

Klädkammare

I direkt anslutning till entré och hall finns klädkammaren där du kan stuva undan allting du inte vill se framme! Du får även möjlighet att organisera dina kläder och den bästa överblicken genom att kunna gå in i garderoben.

Kök

Till höger om entrén kommer du till det luftiga köket, vilket sedan ansluter till vardagsrummet i en öppen disposition. Det tilltalande och lättarbetade köket i vitt har ett matchande vitt och fräscht kakel över diskbänken i rostfritt stål. Övriga bänkskivor går i en antracitgrå nyans som gifter sig bra med de högblanka luckorna, samt ger en exklusiv känsla. Vid fönstret finns plats för både matbord och middagsgäster i en skön atmosfär.

Vardagsrum

Varmt gyllene ekparkett kombineras här med vita väggar och tak samt en fondvägg i naturtrogen träimitation, vilket ger känslan av att lugnet från naturen utanför fönstren fyller rummet. Stora fönster ger ett praktfullt ljusinsläpp dagtid och en vacker vy mot stjärnhimlen nattetid. Från soffan har du vinkylen nära till hands - trevligt en fredagskväll, kanske? Den genomtänkta planlösningen ger möjlighet till dialog mellan gäster och kocken i köket; du kan till och med hälsa välkommen till dem som stiger in i hallen från soffan. Bekvämt!

Sovrum

I sovrummet finns alla förutsättningar för en romantisk och avkopplande atmosfär; precis som det skall vara! I detta generösa rum ryms både dubbelsäng, förvaring, ljusstakar och annat som sätter stämningen. Lägg därtill privilegiet med en balkong! Vyn mot grönskan erbjuder en känsla av ro och frihet; välkommet i vår ibland kanske lite väl aktiva värld. Mjuka mockatoner på väggarna har kombinerats med vitt och ekparkett pryder golvet.

Badrum

Ett stilrent inrett badrum innefattande alla de viktigaste komponenterna! Klassiska toner råder, med vita väggar och antracitgrått golv i kakel respektive klinker. För vardagens allmänna väl och ve finner du här sanitetsporslin i vitt, duschhörna i klarglas med lyxig tak-dusch, handfat och tvättmaskin. Simpla medel som underlättar för bekvämligheten.

Fågleviksvägen! En lugn och trygg oas i ett hemtrevligt område med närhet till havet där du erbjuds ett hem i en trivsam och välskött förening med god grannsämja samt välplanerade bostäder. Atmosfären är inbjudande, grön och familjär, här är det enkelt att trivas. Välkommen till en av Lillebys pärlor!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 919 kr Inkl vatten, kabel-tv och parkeringsplats.

Driftskostnad

5 125 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 5 125 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Andel i föreningen

5,04%

Andel av årsavgiften

5,36%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 mars 2011
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Lilleby

Övrigt

-Parkeringsplats ingår samt gästparkering finns.
-Stort förråd

Förening

Namn

Brf Fågleviken

Om föreningen

Brf Fågelviken bildades 2011 och är belägen på Fågleviksvägen 3 A-B - 19 A-B i Torslanda. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2011 och består av tre flerbostadshus om två våningar med totalt 18 lägenheter och inga lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2007.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften 1 april 2013 med 2%. Ingen mer planerad i dagsläget.
Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5% av prisbasbeloppet(1110 kr för 2014). Pantsättningsavgift betalas av pantsättaren med 1% av prisbasbeloppet(444 kr/pant).

Övrigt: Föreningen godkänner gasol och elgrill.

Antal lägenheter

18

TV och Bredband

De fria kanalerna ingår. Bredband ingår ej utan tecknas av den enskilda medlemmen.

Parkering

En utomhusparkering per lägenhet ingår i avgiften. Utöver detta finns gästparkeringar i området.

Övrigt

Föreningen betalar fastighetsavgift och det finns med i budget. Ekonomin är god. Föreningen har lagt om avskrivningsprincipen från progressiv till linjär avskrivning.
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad genom Länsförsäkringar, ansvarsförsäkring för styrelsen ingår.

Ordförande, Stephan Lundberg

Om området

Torslanda - Lilleby

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och mycket naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. För motion finns Hälsans stig - en 7 km promenadslinga, start och mål vid Torslanda Torg. Vill man spela golf finns Torslanda golfklubb. För den fågelintresserade finns Torsviken med sällsynta fågelarter. Från Lilleby har man dessutom nära till både fotbollsplaner, idrottshallar för friidrott och bollsporter, segelsällskap, båtplatser och klippbad.

Kommunikation

Busslinjer bl a
26, 148, 179
Expressbussar
Svart - Torslanda - City - Vallhamra
Gul - Torslanda - City - Partille
Lila - Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke

Närservice

Torslanda Torg med många affärer. Amhults centrum omfattar bl a ICA MAXI, apotek, banker, klädbutiker m m. För aktiviteter finns Kulturhuset Vingen.

Karta

Hör av dig till eller Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad