Lönnrunan 10

Bilder

  • Såld!

Lönnrunan 10 , Torslanda Tumlehed , Göteborg

TRYGGAD RAPPORTERAD 27/3 2015

117 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
6 676 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
117 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
182,2 kvm
Byggår:
1978
Driftskostnad:
2 521 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

117 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Redan här möts ni av den smakfulla och genomtänkta ton som genomsyrar hela detta vackra hem. Vita väggar har fått sällskap av praktisk svart klinker på det uppvärmda golvet. Avhängningsmöjligheter erbjuds i en inbyggd skjutdörrsgarderob med vita dörrar och vitmetall-list.

Gäst-toalett

Till höger i entréhallen finner ni gäst-toaletten, klassiskt inredd med vitmålade väggar till svart klinkergolv. Sanitetsporslin i vitt inkluderar en vägghängd toalettstol samt handfat i stilren vit kommod med överspegel.

Sovrum 1

Små eller stora prinsar och prinsessor bor bra i sovrum 1. Ett fint ljusinsläpp kommer från den inramade uteplatsen mot husets framsida och lyser upp fondväggen med prinsess-mönstrad tapet i vitt/rosa samt i övrigt ljust rosa väggar. En vit trippelgarderob medger gott om förvaring. Därutöver ryms två enkelsängar, eller kanske en tonårs-säng och soffa samt skrivbord/ bokhylla.

Klädkammare

Förvaring för de där sakerna som inte platsar i garderoben. Här kan ni hänga, ställa eller lägga på golv, hyllor och hängare.

Sovrum 2

Ytterligare ett sovrum av samma goda storlek som sovrum 1. Idag nyttjas rummet som kontor med bokhyllor och stora skrivbord. Ett rektangulärt fönster släpper in naturligt ljus ifrån vardagsrummet och kompletteras av inbyggda spotlights i taket. Vita väggar och den vackra ekparketten på golvet.

Badrum

Smakfullt inrett med stora vita kakelplattor mot svart klinker samt stilren kommod i vitt och dusch-hörna i klarglas. En läcker tak-dusch blir pricken över i! Sanitetsporslin i vitt.

Tvättrum

Här trivs vän av ordning! Utmärkta förvaringsmöjligheter i flertalet lådor och överskåp i vitt kompletteras av en arbetsbänk i svart laminat med infälld rostfri vask. En läcker detalj är ett inbyggt skåp med en jalusi-dörr i borstad metall. Tvättmaskin, tumlare Siemens och torkskåp Cylinda, frånluftvärmepumpen NIBE allt från 2011.

Kök

Ett stilrent och smakfullt kvalitetskök från Ballingslöv som bör tilltala de flesta. Planlösningen är öppen mellan kök, matplats och vardagsrum och åtnjuter ett fantastiskt överljus från det inbyggda atriumet, vilket skapar trivsel för både kock och gäster. Högblankt vitt kombineras med ek i varm ton, arbetsbänkar och stänkskydd i antracitgrå granit kompletterar. Diskmaskinen är snyggt inbyggd. Integrerad micro, varmluftsugn samt kaffemaskin från Siemens (2011); kyl och frys med is- och vattenmaskin i rostfritt från Elektrolux (2011).

Matplats

Invid fönstren ut mot altanen i västerläge ligger den generösa matplatsen, vilken bekvämt rymmer matbord och stolar för 8-12 matgäster. En skänk eller motsvarande förvaringsmöbel ryms också bekvämt. Här sitter man gärna länge. Om vädret bjuder till kan ni grilla på altanen i kvällssolen!

Vardagsrum

Husets mittpunkt! Även mitt i vintern faller ett underbart överljus in över det generösa vardagsrummet ifrån de rektangulära fönstren, belägna närmare 4 meter upp. Ett rum som gjort för sällskap i alla former! Här placerar ni en eller ett par soffor, en fåtölj, bokhylla, TV-bänk eller motsvarande. Välj efter ert tycke och smak - takhöjden och väggutrymmet erbjuder många möjligheter. Vita väggar matchas av den vackra ekparketten på golvet även här.

Sängkammare

En fondtapet med vita blommor sätter en lugnets prägel i sängkammaren. Rummet ligger lite avskilt i den bortre delen av huset och har ett stort fönster ut mot altanen. Kläder för vardag och fest, liksom annan behövlig förvaring får väl plats i den generösa garderobsväggen i vitt med skjutdörrar. Den som önskar kompletterar dubbelsängen med sängbord och kanske en byrå.

Värderar ni kvalitetsmedvetna materialval, ljus och rymd? Då kommer ni att trivas här. Kvalitet, stil och bekvämlighet är adjektiv som väl beskriver detta välkomnande hem. Smakfullt inrett med i huvudsak vita väggar, matchat av vacker ekparkett i plankor i samtliga rum med separat reglerbar vattenburen värme. Infällda spotlights står för stora delar av belysingen och ett inbyggt surround-system finns förberett. Välkomna att bo - med stil!

Byggnad

Byggnadstyp

En-plans radhus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 februari 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 50 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Pålad betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä/tegel
Fönster: Aluminiumklädda 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

En uteplats framför huset med skiffer-mönstrad betong där ni kan njuta av förmiddagssolen. Ytterligare en uteplats med altan av hållbart bankirai-trä finner ni bakom huset i ett härligt västerläge för eftermiddagssol. Altanen är delvis tak-belagd och gränsar mot allmänna ytor vilket innebär begränsad insyn.

Fastighetsbeteckning

Torslanda 91:25

Övriga byggnader

Uppvärmt förråd med epoxibelagt golv i anslutning till huset.
Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 259 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 577 kr
Väg, samf: 8 000 kr
Försäkring: 3 006 kr
Övrigt: 6 676 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

I uppvärmning ingår hushållsel. Samfällighetsavgiften inkluderar VA och renhållning. "Övrigt" avser årlig tomträttsavgäld t o m 2016-12-31 enl. Göteborgs Stad Ann-Christin Lärk). Avstämt 2015-02-25.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 875 000 kr, varav byggnadsvärde 1 093 000 kr

Summa pantbrev

1 265 000 kr

Tomt

Areal: 182,2 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Uteplats framför huset samt altan i västerläge bakom huset.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Torslanda S:40, GA:5
Två gemensamma städdagar per år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå när till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar (GUL EXPRESS) och lokal busstrafik.
Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger etc.

Parkering

De flesta radhusområden erbjuder garage i länga samt gästparkering.
Bostadsrättsföreningarna hyr normalt sett ut parkeringsplats och/ eller garage separat. Kontakta din förening för mer information.

Karta

Hör av dig till Annika Fox för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad