Noleredsvägen 10, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Noleredsvägen 10, 3 tr , Torslanda Tumlehed , Göteborg

En läckerbit till tre-rumslägenhet på ca 78 kvm, högst upp i huset, som ligger på en kulle. Här erbjuds ni ett ljust, fräscht boende med fantastiskt ljusinsläpp och vidsträckt utsikt utan insyn. Trivsamt inrett i ljusa färger, helkaklat badrum med plats för badkar, tvättmaskin samt ett äldre kök med charm. Kom och bo!

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 515 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
3
Byggår:
1966
Driftskostnad:
316 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

En ljus och välkomnande hall som öppnar upp mot både vardagsrum och kök. Vita väggar kompletteras av ekparkett och gott om plats för avhängning finner ni i tre vita garderober samt på väggen om så önskas.

Kök

Ett sött kök med äldre inredning i vitt. Stora fönster släpper in gott om ljus och här finns plats för minst 6 matgäster vid bordet. Väggarna ger gott om plats för vägghängda skåp och annan förvaring. Vita köksskåp av äldre modell, men fortfarande fräscha samt kyl, frys, spis och ugn (äldre). På golvet ligger plastmatta.

Vardagsrum

Ett rum där man verkligen vill vara! Hur vill ni ha era möbler? Soffa för många samt TV/musik-möbel, eller kanske en mindre soffgrupp, matplats och bokhyllor? Vad sägs om en läshörna eller arbetsplats framför utsikten? Den inglasade balkongen i anslutning blir som ett extra rum; infravärmen gör att man gärna vistas där även under kallare årstider. Vita väggar och klassisk ekparkett på golvet.

Sängkammare

Rogivande färgval i dimrosa och åskmolnsgrått kompletteras av ett snyggt golv av laminat i vitlaserad ek och generösa fönster släpper in naturligt ljus. Dubbelsängen kan få sällskap av exempelvis sängbord och byrå; tre garderober i vitt finns inbyggda och kan kompletteras med fler.

Sovrum 2

Här bor för närvarande en liten princessa och hennes färgval baseras på vitt och rosa, så klart! På golvet ligger praktisk och snygg ekparkett. Ett rum för liten eller stor med plats för säng, skrivbord och TV-möbel/bokhylla och garderob.

Högst upp i huset med vidsträckt utsikt över grönska och närområde! Ljusinsläppet är fantastiskt i hela lägenheten och vyn sträcker så långt ögat kan nå ifrån generösa fönsterpartier. Utsikten från den inglasade balkongen skäms inte för sig den heller! Ett underbart ljust och välkomnande boende nära grönska, service och skolor. Här kommer ni att trivas under alla årets växlingar!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 515 kr Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband.

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Försäkringskostnad är individuell. Kontakta ditt försäkringsbolag för ett estimat.

Andel i föreningen

0,65033%

Andel av årsavgiften

0,65033%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd. Utfärdat den 9 november 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Torslanda 36:31

Övrigt

Inglasad balkong i västerläge erbjuder utsikt hela vägen ner till Arendals damm! Plats för utemöbler och infravärme.

Till lägenheten hör ett förråd i markplan om ca 6 kvm.

Parkeringsplats hyrs från föreningen, 150 kr/ månad.
Garage finns att hyra till en kostnad av ca 300 kr/ månad. Ansökan om kö-plats görs till föreningen separat. Kontakta föreningen för mer information.

Förening

Namn

HSB Brf Prästgården

Om föreningen

En välskött BRF i trivsamt område nära service, kommunikationer och elljusspår. Fastigheterna stamrenoverades 2005 med nya badrum av föreningen genom PEAB. Tvist om garantiarbeten mellan PEAB och deras underleverantör kvarstår då några bostäder har eller har haft problem med avloppet i badrummet. Dock berörs inte denna lägenhet av detta problem (enligt säljarna).

TV: Digital-TV via Tele2 - ett grundutbud - ingår i månadsavgiften.
Internet: Via fiber (i månadsavgiften ingår bredband upp till 8 mb/s) möjligt utöka till 100 Mbit/s mot en kostnad.
Till lägenheten hör ett förråd om ca 5-6 kvm vilket återfinns i markplan på huset.

Tvättstugor finns i hus nr 5 och 6. Det finns cykelförråd, källarförråd och samlingslokal i föreningen.

Ca 132 p-platser samt gäst-p-platser med automater.
Garageplats (ca 300kr) går att hyra. Separat kö.
Parkeringsplats (ca 150kr) går att hyra. Separat kö.

Enligt uppgift från föreningens kassör 2014-01-31 planeras utbyte av fönster till 3-glas till år 2020, ev. tidigare. Medel finns budgeterade, höjning av månadsavgifterna gjordes senast i oktober 2013. Ytterligare höjningar ej planerade för närvarande. För mer information läs på föreningens hemsida www.hsb.se/goteborg/prastgarden eller kontakta föreningen.

Antal lägenheter

174

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

TV: Digital-tv via Bredbandsbolaget - ett grundutbud - ingår i månadsavgiften.
Internet: Via Telia Bredband FiberLan upp till 100/10Mbt/s ingår i avgiften, möjligt att utöka för snabbare uppkoppling mot en kostnad.
Mer info: https://www.hsb.se/goteborg/brf/prastgarden/nyheter/tv-bredband-och-telefoni/

Parkering

134 parkeringsplatser att hyra, 200kr/mån, separat kö.
47 garageplatser att hyra, 400kr/mån, separat kö.
MC-parkering genom 14 st p-platser finns i mån av plats.

Renoveringar

2005 Fastigheterna stamrenoverades med nya badrum av föreningen genom PEAB.
2016 På PEABs bekostnad byttes alla radiatorer i badrummen Tvist om garantiarbeten mellan PEAB och deras underleverantör kvarstår då några bostäder har problem med avloppet i badrummet.

Utbyte av fönster till 3-glas är under planering.

Förväntad framtida utveckling innefattar byte av gamla belysningssystem, översyn av dagvattenledningar och brunnar, reparation och byte av skyltar samt fortsatt fasadputsning.

Ekonomi

Medel för planerat underhåll finns budgeterade, höjning av månadsavgiften gjordes senast oktober 2013 med 4 %. Ytterligare höjningar ej planerade för närvarande. Föreningen bedöms ha god ekonomi. Överlåtelseavgift betalas av säljaren på 2,5% av prisbasbeloppet (1138 kr 2018). Pantsättningsavgift betalas av köparen på 1% per pant av pbb (455 kr 2018). Andelen i HSB för medlemmar som har bostadsrätt är 500 kr samt en årsavgift på 300 kr (1/8 - 31/12 150 kr). Andelen återbetalas vid utträde.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om ca 5-6 kvm.
Inga restriktioner för husdjur.
Felanmälan görs till föreningens fastighetsskötare.
Expeditionen är öppen helgfri mån 18-19 första och tredje veckan i månaden.

Om området

Torslanda Tumlehed

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå nära till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger etc.

Karta

Hör av dig till eller Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad