Älvdanshagen 32

Bilder

  • Såld!

Älvdanshagen 32 , Torslanda , Göteborg

Området bjuder in med sin trevliga, välkomnande miljö i bästa Bullerby-stil och bostaden erbjuder familjen ett bekvämt boende.
3 sovrum, stort vardagsrum, 2 toaletter och stilrent kök!
Välkomna!

89 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
1 647 kr inkl sopor och kabel-TV (Bas-utbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
2
Byggår:
2009
Driftskostnad:
1 112 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

En ljus och välkomnande entréhall erbjuder avhängningsmöjligheter både på väggen och i en dubbelgarderob. De ljusa väggarna reflekterar naturligt ljus, vilket släpps in genom ytterdörrens långsmala dekorglas. Klassisk antracitgrå klinker till de vitmålade väggarna är både praktiskt och snyggt.

Gäst-WC

Smidigt placerad i anslutning till entrén är gästtoaletten stilrent inredd i svart och vitt. Svart klinker på golvet mot vita väggar med detaljer i svart kakel samt vitt sanitetsporslin.

Sängkammare

I sängkammaren finner ni en ro-fylld miljö med ett härligt ljusinsläpp från fönstren, men utan att ni behöver oroa er för insyn. Här placerar ni dubbelsängen och för klädförvaring finns både en platsbyggd dubbelgarderob och en walk-in-garderob! Vita väggar matchas av ekparkett på golvet.

Kök

Vitt och svart gör sig lika bra i kök som i badrum och detta trevliga kök är inget undantag. Arbetsbänken i mörkt grå melerad laminat gör sig väl till de högblanka köksskåpen med inbyggda vitvaror, inklusive diskmaskin och micro, från Siemens. Matplatsen kan nog tänkas rymma ett matbord för 4-8 personer med lite god vilja och ligger naturligt invid fönstret. Matplatsen knyter ihop köket med vardagsrummet på ett trevligt sätt.Vita väggar och ekparkett även här. Från köket nås även balkong i söder-läge där man gärna vistas länge!

Vardagsrum

Lättmöblerat och med fönsterpartier som ger mycket ljus blir vardagsrummet en naturlig plats att umgås på. Rummet ligger i öppen plan mot köket och matplatsen fungerar som en naturlig avgränsning. En hörnsoffa med divan, eller kanske två soffor på var sin sida om ett soffbord, med bokhyllor och en läshörna eller arbetsplats, kanske passar er stil? Vita väggar där ni kan sätta er prägel med foton och konstverk.

Sovrum 2

Ett rum av god storlek med utrymme för tonåringen, kanske? Här finns plats för en större säng, skrivbord bokhylla/ TV-bänk och garderober. Naturligt ljus från två fönster i vinkel, vilket ger rummet karaktär. Vita väggar och ekparkett på golvet även här.

Sovrum 3

Ytterligare ett sovrum av god storlek, dock något mindre än sovrum 2. Vita väggar och ekparkett bildar bakgrunden, ett stort fönster står för ljusinsläppet och ni sätter prägeln med era möbler och textilier. För den som vill finns här utrymme för en säng, skrivbord och garderober.

Badrum med tvättstuga

Smart inrett för att skapa en avdelning för klädvård och en för kroppsvård! För hantering av textilier finns tvättmaskin, torktumlare, avlastningsbänk och dubbelt överskåp, för kroppsvården erbjuds hemma-lyx i form av ett badkar med en praktisk dusch-skärm i klarglas. Klassiska färger med mörkt grå, något melerad klinker på golvet och vitt kakel på väggarna får sällskap av sanitetsporslin i vitt.

Här har ni möjlighet att få förvärva ett perfekt familjeboende i en härlig Bullerby-miljö som välkomnar gammal som ung. Ljust och fräscht med tre sovrum, ett väl planerat kök och luftigt och ljust vardagsrum samt balkong finns här rum för familjen att trivras. Låg månadsavgift!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

1 647 kr inkl sopor och kabel-TV (Bas-utbud)

Driftskostnad

13 344 kr/år

Driftskostnad, varav

Övrigt: 13 344 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Schablontillägg för VA, värme, el och carport.

Andel i föreningen

4,3886%

Andel av årsavgiften

4,3886%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2014
Energiprestanda: 43 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Mindre förråd finns utanför dörren samt ett större vid carporten.

Fastighetsbeteckning

Lilleby 3:12

Övrigt

Lägenheten har en härlig balkong i söderläge
Till varje lägenhet hör en carport/ parkeringsplats. Det finns även 6 st gästparkeringar.
- Fiber finns i huset
- TV- via Canal Digital

Förening

Namn

Brf Skarpetegen

Om föreningen

Skarpetegen är en nyproducerad bostadsrättsförening som ligger i det idylliska Lilleby Älvegården. Husen byggdes 2008. Föreningens namn kommer från den gård som Kommunen lät bevara av historiska och kulturella hänsyn.

Föreningens bestånd består av 24 lägenheter fördelade på sex huskroppar. Husen är traditionellt utförda och smälter in bra i den omgivande miljön med gården Skarpetegen som närmaste granne.

Föreningens ekonomiska förvaltning är förlagd i Varberg med adress; Ekonomitjänst i Varberg AB, "brf.skarpetegen", Birger Svenssons väg 12, 432 40 Varberg. Tel. 0340-19890

Parkeringar
Alla medlemmar har en parkeringsplats/carport som tillhör deras bostadsrätt. Föreningen har sex gästparkeringar varav en är handikappsparkering. Gästparkeringarna är till för medlemmarnas gäster som tillfälligt hälsar på, inte för medlemmarna själva eller för familjemedlemmar som stadigvararande bor hos bostadsrättsinnehavaren.

Styrelsen har på försök givit medlemmar tillåtelse att stå på gästparkerings platser följande tider & dagar. Kl.20.00-08.00 vardagar (mån-tors) utom vardag före helg. Detta gör föreningen som ett försök en period.

Kontaktperson

Åsa

Telefon

0707525796

Om området

Torslanda

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och mycket naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. För motion finns Hälsans stig - en 7km promenadslinga, start och mål vid Torslanda Torg. Vill man spela golf finns Torslanda golfklubb. För den fågelintresserade finns Torsviken med sällsynta fågelarter.

Kommunikation

Busslinjer bl a
26, 124, 129, 148, 178, 179
Expressbussar
Svart - Torslanda - City - Vallhamra
Gul - Torslanda - City - Partille
Lila - Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke

Närservice

Torslanda Torg med många affärer och bl a bibliotek.
Amhults centrum omfattar bl a ICA MAXI, apotek, banker, klädbutiker m m. För aktiviteter finns Kulturhuset Vingen.

Karta

Hör av dig till Christine Löfgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad