Berga, Kalmar

Bilder

  • Kommande®
  • Kök
  • Kök
  • Kök
  • Badrum
  • Detaljbild badrum

Berga , Kalmar

Denna bostadsrätt på första våningen på Sagovägen är en riktig pärla. Både kök och badrum är läckert helrenoverat på bästa tänkbara sätt med kvalitativa materialval och ytskikt. I hallen, som helrenoverades 2016, möts vi av en ledupplyst garderob med skjutdörrar och mycket plats för förvaring, ett modulsystem där du kan ändra plats på hyllorna för att skräddarsy efter dina behov. Taket är sänkt med infällda spotlights, vinyltapet på väggen och nytt laminatgolv. Innanför hallen till höger ligger det totalrenoverade köket (2014) där matplats finns för fyra personer, infällda dimbara spotlights i taket där det även är förberett för högtalare. Skåp och stommar är från Epoq i vitt, nya vitvaror, nytt laminatgolv, klinker av granitkeramik, vita väggar med vinyltapet från Colorama samt även plats för TV på överskåpet.

Vidare in i bostadsrätten når vi det helrenoverade (2016) badrummet med SPA-känsla och även här är det förberett i taket för högtalare. Här finns bland annat en dusch som är tillräckligt rymlig för två personer. Kakel på väggarna och klinker på golvet i lugna fina färger. Fint badrumsskåp med belysning, dimbara spotlights i taket och infälld dimbar belysning som går att byta färg på via en enhet på väggen.

Det rymliga sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng når vi till höger innanför badrummet. Här finns gott om förvaring och ett fönster in mot trädgården. Sovrummet ska få ett nytt golv, samma golv som i kök och badrum. Mitt emot sovrummet ligger vardagsrummet med utgång till den rymliga inglasade balkongen med trallrutegolv. Vardagsrummet ska också få ett nytt golv, precis likadant som i resten av bostadsrätten för ett trevligt och enhetligt intryck.

Förråd följer med bostadsrätten. Föreningen är mycket efterfrågad och den erbjuder bl.a. tennisbana, cykelförråd, barnvagnsrum, övernattningsrum, garageplats med fjärrstyrda portar och hobbyrum. Gångavstånd till Berga centrum med butiker, hälsocentral, apotek mm.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 586 kr I avgiften ingår värme, vatten och sophantering.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Beathrice Odén eller Niclas Odén för mer information!

Beathrice Odén

Beathrice Odén

Kalmar / Nybro / Öland

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

072-888 42 31

0480-36 27 32

beathrice.oden@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!