Rotviksvägen 12

Bilder

  • Pool
  • Framsida
  • Altan mot havet

Rotviksvägen 12 , Rotvik , Oskarshamn

Här har du möjligheten att förvärva en sjötomt med ett exklusivt hus i ett plan med 3 sovrum och 2 badrum i underbara och havsnära Rotvik. Huset ligger ca 4 km från Oskarshamns centrum och här har du utsikt över skärgården med ön Blå Jungfrun i horisonten. Huset ger en luftig och ljus känsla och när du ligger i solstolen vid poolen ser du havet igenom husets stora dubbla skjutdörrar. Innanför entré-dörren till vänster har du ett badrum och till höger finner du köket med exklusiva materialval som t.ex. bänkskivor av Carrara marmor och lyxiga rostfria vitvaror från Miele. Huset har genomgående ekparkettgolv som ger ett enhetligt intryck. Till vänster bredvid badrummet finns ett gästrum/sovrum med utsikt mot poolområdet. Går du vidare kommer du till det öppna vardagsrummet som hänger ihop med köket och som har skjutdörrar som kan öppnas i båda ändar, mot havet och eller mot poolen. Här är förberett för braskamin.

Vidare så kommer du in till de två övriga sovrummen där det första till höger har egen walk in closet och havsutsikt. Det vänstra lite mindre sovrummet vetter mot poolen. Mellan dessa sovrum ligger det stora badrummet med dusch, tvättmaskin/torktumlare och bastu. Här har man valt exklusivt kakel och klinker på väggar och golv.

Ute på innergården finns två stycken gäststugor varav det ena har plats för två sängar och egen dusch och toalett. Poolen är försedd med elektriskt jalusi och är uppvärmd. Stort trädäck i sydöstligt läge mot havet med glasräcken. Ett rymligt garage med plats för två bilar finns på tomten. Fastigheten passar utmärkt både som fritidsboende och som permanentboende.

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

122 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
122 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 554 kvm
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 580 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

122 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen är ljus och har skjutdörrar med förvaring på vänsterhand. Klinker på golvet med golvvärme. Dimbara spotlights i taket.

Badrum 1

Kakel och klinker i ljusa material. Här finns "vattenfallsdusch" och ett exklusivt Svedbergs badrumsskåp. Kommod med två lådor. Dimbara spotlights.

Badrum 2

Bastu, tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele), handfat med kommod, badrumsskåp, WC, två fönster, kakel/klinker med golvvärme och dimbara spotlights.

Kök

Köket är ljust med bänkskiva av Carrara-marmor och utsikt mot havet och gården. Spiskåpan och köksinredningen är Kvänum och rostfria vitvaror som kyl/frys/ugn inklusive induktionshäll är Miele. Rostfri diskbänk från Decosteel. Skåpsluckorna i ask har läderklädda handtag. I taket finns dimbara spotlight. Diskmaskinen är inbyggd vilket ger ett stilrent intryck.

Vardagsrum

Vita väggar med samma fina ekparkett som resten av huset, stora skjutdörrar på båda sidorna mot trädgården. Dimbara spotlights i taket. Förberett för braskamin.

Sovrum 1

Ljust rum mot poolområdet. I taket finns dimbara spotlights. Golvet är ekparkett.

Sovrum 2

Sovrummet med havsutsikt och walk in closet. Ekparkett på golvet och dimbara spotlights i taket.

Sovrum 3

Detta rum som ligger mot poolområdet har dörr till förrådet. Ekparkett på golvet samt dimbara spotlight i taket

Ljust och luftigt hus med ekparkettgolv från Tarkett i hela huset.

Byggnad

Byggnadstyp

Enplansvilla

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Värmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Kolberga 2:8

Övriga byggnader

Exklusiv villa i ett plan av varumärket Kärnhus.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

18 962 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 850 kr
VA: 4 400 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 3 712 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppvärmning och drift av pool tillkommer med ca 1400 kr/mån för uppvärmning till 25-28 grader. Observera att driftskostnaderna baseras på att bostaden används som fritidsboende med en inomhustemperatur på 18-20 grader året runt.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 535 000 kr, varav byggnadsvärde 2 597 000 kr

Summa pantbrev

125 000 kr

Tomt

Areal: 2 554 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Oskarshamn Kolberga GA:5

Övrigt

Internet: Huset har fiberoptikanslutning.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Rotvik

Mycket nära till Oskarshamn centrum. Trevliga motion och strövområden i närheten.

Närservice

Rotvik är ett lugnt område med den vackra skärgården och naturen intill. Här kan du bada från klippor eller varför inte ta en båttur ut till en ö i närheten. Önskar du att motionera är det nära till friluftsliv och motionsspår. Vackra promenadvägar finns runt området, bl.a Uvö är ett populärt område. Förutom närheten till trevliga Saltvik så finner du även populära Havslätts badplats/camping ca 2-3 km härifrån. Området är omtyckt bland barnfamiljer då barnomsorg finns i närheten.

Ca 4 km till Oskarshamns centrum med butiker, simhall, sporthall, banker mm. Från Oskarshamn kan du ta färjan till Öland, Gotland och nationalparken Blå Jungfrun.

Karta

Hör av dig till Beathrice Odén eller Niclas Odén för mer information!

Beathrice Odén

Beathrice Odén

Kalmar / Nybro / Öland

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

072-888 42 31

0480-36 27 32

beathrice.oden@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad